Konu bir tek bana mı çok sayko geldiBir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Eski nişanlım sadece arkadaşım dediği kişiyle beraber diye dövünüp aynı şeyi yapmanız peki ?Hayır ya. Mal aldığım bir yer. Geçen sene tesadüfü olmuştu bu beyefendi o zaman nişanlıydı ve sadece arkadaşımdı. Bu aralar 1 sene geçince aramızda bir şeyler başladı. Diğer eski kişi de işten çıkıp evlendi geçen sene
Belki adamin dusuncelerinden cekiniyodur , konu sahibi de hakli bi yandankendi içinizde acele ettikten sonra dışarda etmemenin hiçbir mantığı yok
o dediğiniz olay kendine zaman verme olayıdır e siz adamı ciddi ciddi kiskandiginiza göre adamla ilgili fikirleriniz net
Şimdi şunu anlamadım. "Çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı" demiş oradaki arkadaş. Beyefendi zaten sizin gönderdiğinizi düşünüp siz mesaj atmış. Yani sizden geldiğini düşündüğü için mutlu olmuş. Bence siz çok çabuk dolduruşa geliyorsunuz. Hani dizilerde olur ya aşırı gıcık olurum, bir sahne olur kız onu görür hemen arkasına bile bakmadan gider ama işin aslı başkadır. Sonra dizi sonuna kadar o saçmalığın doğrusunu öğrenmesini beklerizBir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Evet maalesef birine duygusal bir şey hissedince direkt dolduruşa geliyorum, sanırım bu duygumu yenmem lazımŞimdi şunu anlamadım. "Çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı" demiş oradaki arkadaş. Beyefendi zaten sizin gönderdiğinizi düşünüp siz mesaj atmış. Yani sizden geldiğini düşündüğü için mutlu olmuş. Bence siz çok çabuk dolduruşa geliyorsunuz. Hani dizilerde olur ya aşırı gıcık olurum, bir sahne olur kız onu görür hemen arkasına bile bakmadan gider ama işin aslı başkadır. Sonra dizi sonuna kadar o saçmalığın doğrusunu öğrenmesini beklerizİnsanlar konuşa konuşa problem çözer, kendi kafasında kurarak değil. Bir şeylerin önüne set çekmeyin hemen.
Evet eminim. Yani kendisi sana karşı duygularım var dedi. Ben de anlamadım nasıl çıkardığını sinirlendiğim nokta buPeki siz flört ettiğinize emin misiniz? Sizle flört ederken, birbirinize çiçekler gönderip balım fln diye konuşurken ve ortak arkadaşlarınız varken, onların da gözü önünde nasıl başkasıyla yemeğe çıkıyor ki? Ya sizle ya o kızla gerçekten arkadaş sadece.
Arada tam anlamıyla, açıkça bir şey olmadığı için de soramadınız, trip attınız sanırım. Ama sana karşı duygularım var diye açıldıysa daha önce, sorun o zaman, hem bana karşı duyguların olduğunu söylüyorsun hem de başka bir kızla yemeğe çıktığını, arkadaşın da olsa, başkalarından duyuyorum, buna kırıldım diye.Evet eminim. Yani kendisi sana karşı duygularım var dedi. Ben de anlamadım nasıl çıkardığını sinirlendiğim nokta bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?