çiçek yollamayan koca

dilber akin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
136
59
13
47
selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..:(
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum:(

CuteMom CuteMom 'un eşi de yollamıyodu
Bir laf sokmuş anında çiçek bitmiş işyeri adresinde
Sana da öğretir belki formülü..

Çiçek sitelerine üye yapmak komik geldi :KK70: çok pardon gülüyorum ama..
Ben reklam maillerine hiç bakmam bile, eşin de bakmıyordur belki
Ama sana yollamadı mı o siteden hiç ? Belki yollamıştır da unutmuşsundur diyecektim..
Bu kısım ilginçmiş eminsen.. Üyelik tarihini de merak ettim..

yok ya daha bi yıllık evliyiz zaten, hep aldı çıcek ama elden Verdi, yollamadı hic. gecmislerimizi de biz konusmayız hic, mutlaka olmustur bırılerı hayatında, onlardan birine yollamıs demekkı.. ama cok ama cok uzdu bu beni. kendimce komiklik olsun diye uye yapayım dedim aldım agzımın payını.:(

selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..:KK43:
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum:KK43:

gercekten dert degıl...benım esım de o meshur adresten bana sevgılıyken nışanlıyken ne cıcekler cıkolatalar yollamıştı...hele bır evlılık teklıf etmıstıkı fılmlere konu olur...o çiçeklerle benı mest eden adamla evlılığımızın ılk 14 subatında evde oturup maç izlediko_O dahası var mı......ozel gunlerdekı o eskı halıde eskılerde kaldı malesef....hıç almaz dıyemem ama nadır yanı
sen artık elde edıldın yanı evlendın...boşver adamın eskısıyle uğraşmayı....evlenınce zaten yaptıklarınıda yapmıyorlar

CuteMom CuteMom 'un eşi de yollamıyodu
Bir laf sokmuş anında çiçek bitmiş işyeri adresinde
Sana da öğretir belki formülü..

Çiçek sitelerine üye yapmak komik geldi :KK70: çok pardon gülüyorum ama..
Ben reklam maillerine hiç bakmam bile, eşin de bakmıyordur belki
Ama sana yollamadı mı o siteden hiç ? Belki yollamıştır da unutmuşsundur diyecektim..
Bu kısım ilginçmiş eminsen.. Üyelik tarihini de merak ettim..
en azından konu sahıbının esı ozel gunlerde alıyormus cıcek bocek benımkınde o da yok :D

hem ben papatya severım adam bana gül göndermiş gülsem mi aglasam mı bu duruma .

yok ya daha bi yıllık evliyiz zaten, hep aldı çıcek ama elden Verdi, yollamadı hic. gecmislerimizi de biz konusmayız hic, mutlaka olmustur bırılerı hayatında, onlardan birine yollamıs demekkı.. ama cok ama cok uzdu bu beni. kendimce komiklik olsun diye uye yapayım dedim aldım agzımın payını.:KK43:

Sen işyerime yollasın hava olsun diyorsun?

sorun edilcek birşey deil gerçekten...en azından özel günlerde hatırlıyor seni...zaten canlı çiçek kuruyor toz oluyor ee aradada maddi yönden fazla oluyor...napçan okadar çiçeği..

selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..:KK43:
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum:KK43:
Çok mu önemli ya? Özel günlerde aldığına şükret

Benim eşimde hiç çiçek yollamaz, ama 14 yıldır her özel günde çiçek alır mutlaka, fakat adam akşam kendisi vermek istiyor galiba çiçeği :) Oysaki nişanlıyken eve sık sık çiçek gönderirdi şimdi hatırlatıyorum da o zaman nişanlıydık şimdi evliyiz özel günlerde unutmuyorum ama öyle zırp pırt çiçek al deme o çiçekler az para değil diyor. :KK70::KK70::KK70:

Sen işyerime yollasın hava olsun diyorsun?
havayla ilgisi yok canım, zaten odam izole bi yerde artık, kimse görmez, ama bu inceliği düşünmedi yani hic. sorun etmiyordum da, napalım her yönü iyi, bu eksik kalsın diyordum, ama daha once üyeliği varsa, birileri için burdan çiçek yollamayı akıl edebilmiş demekki zamanında. buna canım sıkıldı.

yok ya daha bi yıllık evliyiz zaten, hep aldı çıcek ama elden Verdi, yollamadı hic. gecmislerimizi de biz konusmayız hic, mutlaka olmustur bırılerı hayatında, onlardan birine yollamıs demekkı.. ama cok ama cok uzdu bu beni. kendimce komiklik olsun diye uye yapayım dedim aldım agzımın payını.:KK43:
Geçmişte birilerini çiçek göndermesinde sıkıntı yok
Seni tanısa sana gönderirmiş
Hem sana elden vermiş, bu daha güzel
Ben kolay kolay böyle yazmam ama cidden eski bişey için üzülmene değmez

Hayatımda hiç bir zaman, 2-3 gün sonra solacak olan bir çiçek için onca paranın harcanmasını anlayamacağım. Ben sevgililer günü vb.şeyleri de anlamadım hiç zaten...
Eşim ilk seneler alıyordu,beni tanıdıkça hoşlanmadığımı anladı. Saksısı olan kalıcı bir şey olmadıkça şu çiçek gönderme konusu çok saçma geliyor

havayla ilgisi yok canım, zaten odam izole bi yerde artık, kimse görmez, ama bu inceliği düşünmedi yani hic. sorun etmiyordum da, napalım her yönü iyi, bu eksik kalsın diyordum, ama daha once üyeliği varsa, birileri için burdan çiçek yollamayı akıl edebilmiş demekki zamanında. buna canım sıkıldı.
Sadece üye de olmuş olabilir. O hesaba girebilirseniz daha önce gönderip göndermediğini anlarsınız.

al sana bir gülen de benim şahsen..
yani bu nedenden dolayı işene bile konsantre olamaman çok enteresan. Bana göre eşin normal sen anormalsin.

Kaldı ki o çiçek sitelerinde kekler vs çok gereksiz ve pahalı. Ona vereceğim parayı akşam eve giderken güzel bir yaş pasta alırım çocuğumla yerim. Yani bakış açısı elbette ama bana şahsen romantik gelmiyor bu tür şeyler.

Sen ona yolla, yol göster madem, ben eşime kurabiye kek meyve sepeti vs yolladım mesela
ben ona gönderdim, kek kurabiye sepeti, ve cicek yolaldım, örnek alsın diye.. hemde cok mutlu oldu. ama örnek alamadı. bsyi söylenince yapacağı varsa da yapmayan bi adam benimki, evliliğimizin ilk aylarında almıyor diye çok üzülüyor ama utandığımdan söyleyemiyordum, brz daha birbirimize alıştıkca ben söylemeye başladım sakayla karısık, hic yollamıyorsun diye. güldü sadece ama yollamadı yine:(

Sadece üye de olmuş olabilir. O hesaba girebilirseniz daha önce gönderip göndermediğini anlarsınız.
şifresini bilsem.. biz çok ketumuzdur, ne geçmişi konnuşuruz, ne para konuşuruz aramızda.. şifrelerimizi de bilmeyiz.. güven çok önemli benim için der, bana hisbisy sormaz. benim kadar meraklı da degıl tabi bi erkek olarak..

Back
X