- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
çok canım sıkıldı kızlar.bir ay olacak neredeyse yeni işe başladım.Eşim çiçek alma işini sevmez bi bahane bulur.Bu seferde şantiyede ortamını bilmediğim için göndermedim dedi.(Şantiyede çalışıyorum) huyunu bildiğim için umursamadım. bi kaç gün sonra bana eşimin babası çiçek göndermek istemiş beceremeyince eşimden yardım istemiş. o da bana geldi söyledi bir şey söylemedim. hatta istersen aldım der teşekkür ederim falan dedim.bir şey söylemedi. bugün ablam hem yeniyıl için hem de yeni iş için kurabiye yapmış evde bana göndermiş kargoyla geldi.ben de fotosunu çekip instagramdan teşekkür ettim.bana annemler görücek şimdi kızıcaklar diyo. sileyim istersen dedim yok silme falan dedi. benimde canım sıkıldı dedim bana üzerinden atmak için söylüyorsun bi çiçek göndermek ne kadar zor olabilir.ırgat mıyım ben kadınım yani tabiki severim çiçek.millet kutu kutu çiçek alır eşine dedim.buna taktı tuttu lafın burasını o zaman öyle biriyle evlenseydin diye.yine ben haksız gibi oldum.sinirim bozuldu.vallahi ben olsam utanırım haa hala cevap yazıyo bana.