çiçekçi yüzünden mahvolan günüm .

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
selam kızlar. benim erkek arkadaşım başka şehirde okuyo yani uzaktan ilişki yürütüyoruz . bugün sevgilim bana sürpriz olsun diye benim şehrimden bi çiçekçiyle görüşüp bana bi buket çiçek göndermek istemiş. benim 1 gb evden cıkmam gerekiyordu çiçekçiye 11 de bırakın diye anlaşmış tabi bu arada benim haberim yok . kendisi dün çok gec yattı ders calıştıgı için sabahladı normalde öglen 3 4 e kadar uyur . sırf heveslendiği için kalkmış 11 de konuşuyoruz . saat 12 oldu 1 oldu ben cıkcam çiçek yok. bana söyledi mecburen . sürpriz yapcaktım ama gelmedi dedi . aramış çiçekçiyi çiçekçiyle baya kavga etmişler çiçekçi ben götürdüm evde yoklardı demiş oysa ben 9 dan beri uyanıktım . güvenliğe dedim demiş . güvenliğe sordum öyle bi olay olmamış . sevgilime ben senin çiçegini ikinci kez götüremem cart curt demiş . ben carsıya gidip almak zorunda kaldım girince resmen beni tersledi . çiçeğimi de poşete basmış. güllerim kırılmış karanfiller ezilmiş . cok üzüldüm sevgilime belli etmedim dedim cok güzel falan sonucta onun bi suçu yok . dedi notu okudun mu ? bi baktım not da yok . bu sefer iyce moralimiz bozuldu . notumu dahi koymamış . mahvetti günümüzü :(

parasını alıyorsa hizmetini de adam akıllı yapsın. beceriksizse de en azından bir özür dilesin...
belli ki kendi derdi var, hırsını sizden cıkarmıs. terbiyesizlik.
genelde çalışanlara kıyamam ama orada kesin kavga çıkarmıştım!
hem sizin tartısmanızı gorenler de belki iceri girip alışveris yapmazlardı...

selam kızlar. benim erkek arkadaşım başka şehirde okuyo yani uzaktan ilişki yürütüyoruz . bugün sevgilim bana sürpriz olsun diye benim şehrimden bi çiçekçiyle görüşüp bana bi buket çiçek göndermek istemiş. benim 1 gb evden cıkmam gerekiyordu çiçekçiye 11 de bırakın diye anlaşmış tabi bu arada benim haberim yok . kendisi dün çok gec yattı ders calıştıgı için sabahladı normalde öglen 3 4 e kadar uyur . sırf heveslendiği için kalkmış 11 de konuşuyoruz . saat 12 oldu 1 oldu ben cıkcam çiçek yok. bana söyledi mecburen . sürpriz yapcaktım ama gelmedi dedi . aramış çiçekçiyi çiçekçiyle baya kavga etmişler çiçekçi ben götürdüm evde yoklardı demiş oysa ben 9 dan beri uyanıktım . güvenliğe dedim demiş . güvenliğe sordum öyle bi olay olmamış . sevgilime ben senin çiçegini ikinci kez götüremem cart curt demiş . ben carsıya gidip almak zorunda kaldım girince resmen beni tersledi . çiçeğimi de poşete basmış. güllerim kırılmış karanfiller ezilmiş . cok üzüldüm sevgilime belli etmedim dedim cok güzel falan sonucta onun bi suçu yok . dedi notu okudun mu ? bi baktım not da yok . bu sefer iyce moralimiz bozuldu . notumu dahi koymamış . mahvetti günümüzü :(

Kıytırık bir güne bu kadar anlam yüklemeyin.

sevgililer günü için üzüldüğüm tek çiftsiniz
o kadar heveslenmiş sevgiliniz kötü olmuş cidden.

siz belli etmeyin ama çiçeği o şekilde aldıgınızı da söylemeyin.

Bu nasıl esnaflık anlamadım , terbiyesiz
Sevgilinize belli etmeyin ama adamın kafasında paralasaydınız keşke çiçekleri
Uzaktan sadece çiçeksepeti kullanıyoruz, süper aklınızda bulunsun

çiçekler mi karıştı diyeceğim ama uzaktan o esnafla anlaşıp çiçek yollayan var mıdır başka...
sevgililer günü olmasaydı da adamın tavrından dolayı insanın canı sıkılırdı.
siz sessizce durumu kabullenmişsiniz galiba çiçekçide. en azından altta kalmayıp bir laf söyleseydiniz de içiniz soğurdu biraz hiç olmazsa...

Aynii olay bendede olmustu 2 sene once. Esim eve cicek gondemisti ,cicek geldi ama hic abartmiyorum butun guller soluk ,arkalardan 3 -4 tanesinin boynu kirik.. Kurdelesinin uzerinde resmen yemek lekesi vardi.
Esim arayip siparis vermis,gormemis ne yazik cicegi.

Birde benden bahsis istedi
İsini dogru yapmayi,musteriyi memnun etmeyi ogren deyip kapadim kapiyi.

2 yil evvel aynisi benim basima gelmisti benim cicekte gelmeyince nisantasindan besiktasa gidip cicekciyle kavga edip cicegimi almistim 😝😝

Parasıyla rezil olmak dedikleri bu olsa. Çok üzüldüm ve çokta sinirlendim. Rica ediyorum sessiz kalma, hemen "şikayet var" sitesine çiçekcinin adını şikayetinizi bu şeklide ayrıntılı yazın. Bakın ozaman nasıl dönüyor o esnaf olacak adam..

sevgililer günü için üzüldüğüm tek çiftsiniz
o kadar heveslenmiş sevgiliniz kötü olmuş cidden.

siz belli etmeyin ama çiçeği o şekilde aldıgınızı da söylemeyin.

diyemedim zaten . o kadar heveslenmiş ki. baya üzüldü bende cok güzel bayıldım falan diyebildim . desem iyce mahvolcaktı çünkü .

çiçekler mi karıştı diyeceğim ama uzaktan o esnafla anlaşıp çiçek yollayan var mıdır başka...
sevgililer günü olmasaydı da adamın tavrından dolayı insanın canı sıkılırdı.
siz sessizce durumu kabullenmişsiniz galiba çiçekçide. en azından altta kalmayıp bir laf söyleseydiniz de içiniz soğurdu biraz hiç olmazsa...
erkek arkadaşım sakın bişey söyleme sinirimden ölüyorum sana bi laf ederse dayanamam cıkar gelirim falan dedi . baktım adam da ters bişey de diyemedim . keşke bu ne böyle poşete basıp mahvetmişsiniz deseydim ya da notum nerde diyeilseydim içimde kaldı .

2 yil evvel aynisi benim basima gelmisti benim cicekte gelmeyince nisantasindan besiktasa gidip cicekciyle kavga edip cicegimi almistim 😝😝

aynen bende dişçi randevum vardı 1 de . koştur koştur çiçek almaya gittim . bide insanın zoruna gidiyo kendi çiçeğini kendi alıyosun o sürpriz tamamen yok oluyo .

Parasıyla rezil olmak dedikleri bu olsa. Çok üzüldüm ve çokta sinirlendim. Rica ediyorum sessiz kalma, hemen "şikayet var" sitesine çiçekcinin adını şikayetinizi bu şeklide ayrıntılı yazın. Bakın ozaman nasıl dönüyor o esnaf olacak adam..

aa cok haklısınız bunu düşünememiştim hemen yaparım valla sinir etti beni . sağolun valla .

Güzel bi sürpriz olabilirmiş çiçekçi bozmuş :20:

aa cok haklısınız bunu düşünememiştim hemen yaparım valla sinir etti beni . sağolun valla .

Rica ederim, kesinlikle ihmal etmeyin. Hem para alıyorlar hemde işlerini düZgün yapmıyorlar. Şikayete yazınca özür üzerine öZür telafi etmek için uğraşıyorlar.

Şikayet var a mutlaka yazın...
Ayrıca facebook grubu varsa orada da yazın şikayetinizi, ve başka elinizden ne geliyorsa...
Normalde esnafa vs. her zaman empati ile yaklaşırım ama o onun işi adam gibi yapsın, yoksa ceremesini çeksin...
Biz patronun belgelerini poşete tıkabiliyor muyuz?
Kıyamadım sevgilinize, iyi ki çaktırmamışsınız...

Artık geçmiş, yapacak bişey yok.

Ama butarz durumların bi yaptırımı olmalı bence.

Sonuçta onlar en büyük aracılar, duygu taşıyorlar resmen. Şikayetçi olunabilecek biyer olmalı bence.

Back
X