selam kızlar. benim erkek arkadaşım başka şehirde okuyo yani uzaktan ilişki yürütüyoruz . bugün sevgilim bana sürpriz olsun diye benim şehrimden bi çiçekçiyle görüşüp bana bi buket çiçek göndermek istemiş. benim 1 gb evden cıkmam gerekiyordu çiçekçiye 11 de bırakın diye anlaşmış tabi bu arada benim haberim yok . kendisi dün çok gec yattı ders calıştıgı için sabahladı normalde öglen 3 4 e kadar uyur . sırf heveslendiği için kalkmış 11 de konuşuyoruz . saat 12 oldu 1 oldu ben cıkcam çiçek yok. bana söyledi mecburen . sürpriz yapcaktım ama gelmedi dedi . aramış çiçekçiyi çiçekçiyle baya kavga etmişler çiçekçi ben götürdüm evde yoklardı demiş oysa ben 9 dan beri uyanıktım . güvenliğe dedim demiş . güvenliğe sordum öyle bi olay olmamış . sevgilime ben senin çiçegini ikinci kez götüremem cart curt demiş . ben carsıya gidip almak zorunda kaldım girince resmen beni tersledi . çiçeğimi de poşete basmış. güllerim kırılmış karanfiller ezilmiş . cok üzüldüm sevgilime belli etmedim dedim cok güzel falan sonucta onun bi suçu yok . dedi notu okudun mu ? bi baktım not da yok . bu sefer iyce moralimiz bozuldu . notumu dahi koymamış . mahvetti günümüzü