Yok yok bana aşk iyi gelmiyor. Yalnız daha iyiyim :)Aşık mı oldun :)
Hahahapanik yapma geçer: )
En iyisi yalnızlık be... Allah daim etsin... Aşık olupta üzülme...Yok yok bana aşk iyi gelmiyor. Yalnız daha iyiyim :)
Vallahi öyleEn iyisi yalnızlık be... Allah daim etsin... Aşık olupta üzülme...
Çok şükür hiçbir derdim yokDert bunun neresinde :) tadını çıkar işte..
AminAy darısı başımıza:)
Yalnız olunca insan bir şeyi kafaya takmıyor kavga yok kırgınlık yok oh beeeEn iyisi yalnızlık be... Allah daim etsin... Aşık olupta üzülme...
Cidden öyleee, ailesiyle ayrı uğraş görümcekle ayrı kaynana ile ayrı kayınpeder ile ayrı, teyzesiyle kuzeniyle bir ayrı uğraşıyorum. Evlenmeden önce ben de aynı bahsettiğin gibiydim... Sevgiliyi nasıl buldum kaybettim her şeyimi:)Yalnız olunca insan bir şeyi kafaya takmıyor kavga yok kırgınlık yok oh beee
Bipolar değilsen daim olur insallah
Hmm sanırım aşık oldukKızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)
Kızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)
Bulasici mi ? Bende istiyorummKızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?