Örgü çiçekli paspalarım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar ben örgüye yeni başladım ama hiç fena olmadı bu yaptıklarım banyoyada klozet takımı yaptım oda çok hoş oldu ama daha resmini çekemedim çekince eklerim umarım sizde beğenirsiniz
istek üzerinede yapabilirim kızlara.s.

Eklentiler

• $Fotoğraf0127.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $Fotoğraf0130.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 119
ay çok güzl olmuş güle güle kullan canım gördükçe dayanamıyorum sonunda banada yaptıracaksınz =)

çok güzel olmuş elinize sağlık ben de yuvarlak ve daha büyük yapmak istiyorum ama nasıl yuvarlak yapılır bilmiyorumfisfisfis yardımcı olursanız sevinirim:dance:

Ilk ogrenen biri olarak,bu basarini kutlarim arkadasss,,,Herseyin ilkinde basariliysan supersin sennna.s.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık yuvarlak yuvarlak nasıl yapıyorsun acaba???

ay çok güzl olmuş güle güle kullan canım gördükçe dayanamıyorum sonunda banada yaptıracaksınz =)
bence yapmalısın kendi emeğin olduğu için evin en güzel eşyası olacaktır

çok güzel olmuş şişlemi ördün?tarif edebilirmisin*

çok güzel olmuş elinize sağlık ben de yuvarlak ve daha büyük yapmak istiyorum ama nasıl yuvarlak yapılır bilmiyorumfisfisfis yardımcı olursanız sevinirim:dance:

Ilk ogrenen biri olarak,bu basarini kutlarim arkadasss,,,Herseyin ilkinde basariliysan supersin sennna.s.
sağol canım çok tatlısın ama ben çok anlamıyorum bu işlerden ev süslemeye bayılıyorum diğer topiklerde görmüşsündür belki ama örgü bilgim yok eşim sen bunu yapamazsın boşuna uğraşma deyince hırs yaptım ve başardım birşeyi çok isteyince oluyo sanırım

kızlar nasıl yaptığıma gelince;
şişlede oluyomuş ama bukadar düzgün durmuyo.ben 5 num tığla yaptım 6 zincir çektim ve birleştirdim yuvarlağın içini üçlü trabzanlarla doldurdum sonra sürekli dönerek devam ettim 5 sıra gittim böle bol ördüm çoğu yerde arttırdım eğer arttırılmasa şapka gibi kıvrılıyo daha büyük yapmak isterseniz 5 sıra değilde 6-7 sıra yapabilirsiniz.4 li yapıp birleştirdim bütün parçaları ortayada aynı şelikde başlayıp daha büyük bi yuvarlak yaptım.umarım anlatabilmişimdir beğenmenize çok sevindim kızlar başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım :1hug:

ellerıne emegıne saglık..
yapmak ısterım kare ve dıger takımlarını ınşaAllah...

daha güzelini, yapabilirsiniz kılzra çünki benim örgü bilgim hiç yok
buda klozet takımım yapalı çok oldu ama eklememiştim

Eklentiler

• $Fotoğraf0205.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 170
bnm odamda mor çk güzel olmş bndede deişik şekilde aynısındn war ellerine sağlık çk güsel olmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…