Cici kayınvalideye ANNE deme sorunu!!!

eşim de hayatta ona anne demez, vefat eden annesine çok düşkün ve bu hanımı sevmiyorlar pek.. dimi ama o bana anne desin ben ondan önce girdim bu ailenin içine(en azından söz nişan derken baya erken girdim ondan )

çok çok teşekkür ederim beni uyardığınız için ben de hiç dikkat etmeden valla pat pat dökülüyorum :)) anneme havale edelim o zaman cici anneyii

bu içten gelen bişey ki bide eşiniz hala derken siz nasıl anne diyeceksiniz; zorluyolar bide diyelim diye ah ah! :2:

Birinin anne demesine heves ediyor olabilir ozaman

heves gibi değil inat gibi sanki..

Aslında ayda yılda bir desen gerisinde ortaya konuşsan anlamaz bile yani kimseye zararı olmaz kimse üzülmemiş olur.He eşin hassassa bu konuda onun yanında hep ortaya konuş :)

eşim çok hassas bu konuda, o yüzden hanımefendi eşimin yanında demiyor eşim lavaboya falan gitsin sıkıştırıyo beni sonrası malum ben zır zır ağlıyorum şimdi de numara için ağlıyosun oldum :))

Belli ki asil mesele uvey anne ve esin arasinda. Seni de guc gosterisi gibi kendi tarafina cekmeye calisiyorlar. Sen ikisini de bosver icinden ne geliyorsa onu yap. Bunda goz dolacak bir sey yok,.

Valla ben eşimin annesine eşimi dünyaya getiren büyüten kanıyla canıyla emeğiyle beslemiş kadın olsudugu için saygıyla ve sevgiyle anne diyorum... Onun annesi benim de annemdşr diyorum. Ve öyledir de ama bu kadına demen hiç de gerekmiyor bence. Eşin bile demiyorken de senden beklemesi sacma !!! O da abla oluversin canım boşver kasma hiç! Eşinin de hassasnoktasıdır bu onu da kırma!

Son düzenleme:
eşin demiyorsa demeni istemiyorsa deme
teyze konuşsun dursun

benim tek takıntım acaba böyle yaparak ben ortalık bozan mı oluyorum ki? sonuçta ben ona anne demiyrum diye bana geriliyor ve sürekli aynı konuyu açıyor; o bu konuyu açınca da eşimle kavga ediyorlar ve eşimin babası üzülüyor, eşimin kardeşi de krışıyor tartışmaya ve o kadına yükleniyorlar.. bu defa ara bozanmışım gibi bir his çöküyor içime

Belli ki asil mesele uvey anne ve esin arasinda. Seni de guc gosterisi gibi kendi tarafina cekmeye calisiyorlar. Sen ikisini de bosver icinden ne geliyorsa onu yap. Bunda goz dolacak bir sey yok,.

teşekkür ederim yorumunuz için :) ama bu durumda ben ortalık karıştıran olmam değil mi?

onu büyüten, herşeyden sakınan anneye candan severek anne denilir; eşim annesini anlatıyor sık sık gözleri doluyor ben tanımadım annesini hiç ama öyle anlatıyor ki bende ağlıyorum.. evimizde eşimin öz annesinin resmi var(eşimin sünnet düğününde olan beraber fotoları), yeni eş ona laf ediyor falan o zamanlardan bi gıcıklık kaptım sanırım.. eşimin öz annesini hiç görmedim dediğim gibi ama eşimin amcaları halaları dedesi bile anlatırken ağlıyorlar hep.. eşim annesini anlattı, tanımadım ama içimde garip bir sevgi oluştu.. şimdi yeni eşe anne dersem sanki eşimin öz annesine haksızlık edecekmişim gibi geliyor.. benim babam evlense kesinlikle anne diyemem yeni eşine; anneme ihanet sayarım bunu.. eşimn annesine de bunu hissediyorum işte.. bilmiyorum anlatabildim mi içimdekileri karışık biraz:) eşim zorlasaydı bile anne diyemezdim yeni eşe, ki eşim de beni gibi düşünüyor; bu anneme ihanettir diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…