iki ikişinin tutumuyla alakalı buEvet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor
Batıl inanç o.
sanırım bende sizin gibi olacağımşu anda çok güzel giden bi evliliğimiz var nazarlardan korusun Rabbim.. 8 ay oldu evleneli 1 sene de öle bekledik hala bizi görenler nişanlı mısınız derler , bi ayrılın yeter gari derler şöle okudum da benim de yaptığım çoğu şey bunlar zaten geleceğimiz de böle olcak demekki dedim hiç btmeyecek hiç değişmeyecek
Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor
Çoğu konuya olgun cevaplar veriyorsunuz gozlemledigim kadarıyla. Çok iyi bir evliliginiz vardır diye düşünüyorumiş resmileştiği gibi adamın kafa kaydı bizde, ama toparladım sayılır evlilikten sonra.
aileler işin içine girince çok stres olmuştu eşim, zamanla aileleri takmamayı öğrendik kendi çekirdek ailemizde, sonra bazı şeyler yerine daha iyi oturdu.
Ters tarafinizdan falan mı kalktınız asil siz garipsiniz soruyu saçma bulup yarım sayfa yorum yazmak bence asıl saçma olanBunun herhangi bir zamanı vakti yok ki çok saçma bir soru olmuş. Cicim ayı ne zaman biter, kocalar ne zaman odunlaşmaya başların cevabı herkese göre farklıdır. Bazı erkekler vardır zaten odundur ama saklamayı başarmıştır evlenince kısa sürede açığa çıkarır. Bir başkası hiç değişmez hep naziktir anlayışlıdır şans işi yani. Flört ederken iyi tanımaya iyi gözlemleme yapmaya bakacaksın yoksa bunun belli bir tarihi yok ayrıca neden endişe ve kaygıyla acaba ne zaman odunlaşacak cicim ayları bitecek diye bekliyorsunuz ki onu da anlamadım tadını çıkarmak varken. Evliliği canlı tutmak da ikinizin elinde. Burada aldığınız cevaplara göre hah şimdi cicim ayları bitecek diye mi düşüneceksiniz çok garip.
Hayran kaldım maşallah. Eşimin işyerine hediye göndersem onure olmayı bırakın arar bağırır.durduk yere ne masrafı yaptın da kim istedi senden bunu da:))), pöff odun işteAmin çok teşekkür ederim. Yazdıklarımı yaparsanız, eşinizin de nasıl desem kavrama, algılama ya da kıymet bilme potansiyeli varsa eminim çok mutlu olursunuz. Daha yolun çok başındasınız. İlk birkaç yıl problemler çıkar diyorlar. Olur da çıkarsa endişelenmeyin. Sevgili olmak başka, aynı evde yaşamak başka.
Ben kenara yine nazar boncuklarımı koyayım, burada çünkü maalesef mutsuz olan arkadaşlarımız çok. İster istemez göz değmesin.
Arada güreşirler meselaÇok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu.
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.
Asla yapMAdıklarım:
1. Vır vır, dır dır, adı ne olursa olsun işte onu yapmam.
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.
Ara sıra ya da hep yaptıklarım:
1. Şarkı söyleyerek karşılamak.
2. Öyle sakin sakin otururken sevgi patlaması yaşatmak. (bu karşılıklı)
3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.
Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.
Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.
Biz de ilk zmnlar çok kavga ettik hiç cicim ayu değildi sonradan iyi olduk :) 1 yıl 8 aylık evliyim ama tarih itibari ile bugün tam 5. Yılımız toplam ilişkimiz de. Tabi ilişkinin ilk zmnları gibi değil farklı ama iyiyiz gayetEvet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?