Cicim ayları kaç aydır?

iş resmileştiği gibi adamın kafa kaydı bizde, ama toparladım sayılır evlilikten sonra.

aileler işin içine girince çok stres olmuştu eşim, zamanla aileleri takmamayı öğrendik kendi çekirdek ailemizde, sonra bazı şeyler yerine daha iyi oturdu.

bızde henuz bı degısıklık yok :)
2 yıl olacak

valla çoğunluk gibi benimki de hep odundu ruh öküzüm ve odunum diye severim bazen kendinin de farkında aslında iş kabalaşıp adamlıktan çıkmadıkca odunla bile mutlu olabiliyor insan canım büyük şeyler umut etme hayal kırıklıgı yaşama önmli olan hep aşkla bakmak birbirinize sevginiz daim olsun yeter sonuçta cicim ayı bitince arenadymış gbi dövüş olmıycak

iki ikişinin tutumuyla alakalı bu

Benim evlilikten önce cicim ayım bitmişti.
Bence cicim ayları nişanlılıkta bitiyor.

Cicim ayindan kastiniz nedir bilemedim ama onemli olan bir omur saygi sevgi ve mutlu cocuklar yetistirebilmektir
Hmm ask sozleri romantiklik bunlardan bahsediyorsaniz karsiliklidir kimi esler bir omur sürdürür kimi ilk ayda birbirini yer kimi orta halli yurutur kimi bosanir
Biz hangi gurupdayiz dur bakim :)
Seviyorum esimi o da ilgilidir romantik olmasada tatli odunum
Bi bakisi gulusu varligi yeter
Ilk yila gore bu yil daha guzel daha iyi taniyoruz birbirimizi anlasmayi ogrendik

Batıl inanç o.

Batıl ya da değil, ben zaten hem adettendir diye yapıyorum hem de içim rahat etsin diye.

İnş., çok mutlu oldum adınıza =)

cicim ayı diye bir şey varsa her an değişmeye hazır bir koca veya bir kadın vardır bence tehlikelidir.
bir insan ne ise o olmalıdır. yeni evliyim bilmem ne diye heyecan duyup 3-5 sene sonra heyecanı sönecekse ne anlarım ben o evlilikten.
ben evlendiğimden beri cicim ayı bilmem. birbirimize sevgi ve saygı çerçevesinde, heyecanımızı söndürmeden, birbirimizin özel hayatlarına da saygı göstererek, birlikte kaliteli zaman geçirmeye çaba göstererek. 1,5 yaşındaki evladımızla veya başbaşa anlar yaşamaya çabalayarak mutlu kalmaya çalışıyor ve başardığımızı düşünüyorum.
evlilik budur. yok cicim ayı yok bilmem ne bunlar boş..

Çoğu konuya olgun cevaplar veriyorsunuz gozlemledigim kadarıyla. Çok iyi bir evliliginiz vardır diye düşünüyorum

Takipteyşn bir kaç ay sonra benimde işime yarayacak

Ters tarafinizdan falan mı kalktınız asil siz garipsiniz soruyu saçma bulup yarım sayfa yorum yazmak bence asıl saçma olan
Evliligi iyi olan bayanlardan öneri almak istedim hepsi bu

adamların hevesi kaçınca 3-6 ay arası odunlaşmaya başlıyorlar evlilik süremesi için onun odunlaşması olmamış gibi davranmak lazım yoksa şaşırıp sen çok iğneli konuşuyon dır dır ediyon demeye başlarlar.bu konuda poliyana olmak gerekiyor bunu onlara hissettirince hiç hoşlanmıyorlar tersleşip aksileşiyorlar.tabi ana avrat düz giden 2 yüzlü erkekler için bi yorum yok.

Hayran kaldım maşallah. Eşimin işyerine hediye göndersem onure olmayı bırakın arar bağırır.durduk yere ne masrafı yaptın da kim istedi senden bunu da:))), pöff odun işte

Valla cicim aylarını bilmem ama evlendikten sonra daha güzel olacak diye düşünerek evlenmeyin. Evlenince değişir diye düşünülen kimse değişmiyor

Arada güreşirler mesela Güreş önemli arkadaşlar evliliği ayakta tutmak için

Maşallahhh diyeyim nazar değmesin canım benim.

7 yıllık evliyim. Ister istemez rutine bağlıyor bir zaman sonra ama arada küçük sürprizler,minik kaçamaklar falan renk katıyor evliliğe.

Tadını çıkar cicim aylarının. Bitti bitecek diye sayma ki zevkine varabilesin

Biz de ilk zmnlar çok kavga ettik hiç cicim ayu değildi sonradan iyi olduk :) 1 yıl 8 aylık evliyim ama tarih itibari ile bugün tam 5. Yılımız toplam ilişkimiz de. Tabi ilişkinin ilk zmnları gibi değil farklı ama iyiyiz gayet

Bu biraz da sana baglı.karşılıklı anlayış bi de tabi.Kadında ilk zamanlar ses etmiyor,aman gecer bunalmıştıt diyor.Hoşgörü hatsafada sonra bi başlıyor olanlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…