Cicim ayları kaç aydır?

Benım esım de nısanlanana kadar mukemmell otesıydı davranısları herseyı harikaydı..

Nısandan sonra bıraz patırtılar oluyordu

Evlendıkten sonra daha kötulestı dayak hakaret vs yoktu ama..
.

Ama sımdı yıne başa döndü

Artık kendımı kontrol edicem diyor

O iyi sakin ve yumusak huylu oldugunda

Hep mutlu etmek ıstıyorum ki en mutlu oldugu şey yemek yemektir

En sevdıgı yemekleri yapıyorum daha mutlu oluyor.
Mutlulugum karsımdakine bagldr sakinse mutluysa iyıyımdır

Hahahaha, evet yaaaa onu yazmadım Ama onu herkes yapmaz
Çok öpüyorum canım seni.

Hayran kaldım maşallah. Eşimin işyerine hediye göndersem onure olmayı bırakın arar bağırır.durduk yere ne masrafı yaptın da kim istedi senden bunu da:))), pöff odun işte
Kendine has bir kişiymiş o zaman eşiniz. Saçma masraflara ben de karşıyım ama eşimin işte de evde de rutinleri vardır. Mesela işte kahve içme saati bellidir, o saate denk getiriyorum ben. Kahvenin yanına öyle kek türü şeyler güzel gittiği için sıkıntı yok.

Ama saat alsam beğenmez, mırın kırın eder sevmediği için. O işte gönül alma, sevgi gösterme durumları yaratmaz.
Eşinizin sevdiği şeyler, hobisi olan bir şeyler vardır elbet. Onlara yönelin siz de.

biz hala ciciyiz

yani eşim cici, ben biraz odunum ama beni böyle seviyor bence

14 yıllık sevgilim, 4 yıllık evlilik...

Sizden çok şey var öğrenecek evlilik hakkında.böyle güzel tavsiyelerinizle ilgili bir forum açın bence.Başucu kitabı gibi ihtiyaç duydukça açıp bakalım . Ben birden parlıyorum mesela.söyleyeceğim lafı tutamam içim şişer.çok dır dır ederim ailesini çekiştiririm. Vs . Yani söylediklerinizin hep tam tersi :))))).
Ama yorulmamışsam tadımdan yenmez öyle diyor :). Bu bir deyim tabiki güzel anlaşmak manasına

9.ayımıza yaklaşıyoruz. bence çocuk evlilikte dönüm noktası, çevremde gördüğüm hep bu. bakalım, yuvarlanıp gidiyoruz biz de şimdilik =)

Est. hiç öyle iddiam yok. Aksine ilk 1-2 sene gayet zor bir insandım.
Kıskançlığım olsun, dilim olsun (pat pat her şeyi söylemek manasında), asarım keserim yaparım tutumum olsun zordum ve zorlaştırıyordum.

Sonra bir gün yorulduğumu ve yorduğumu fark ettim. Halledilmesi en zor olan kıskançlığım ve dil kısmı oldu. Ki eşimin kıskanmama sebep olacak hiçbir hareketi yok inanın, benim huyumdu ama kıskanmak.

Parlama huyu bende hala var. Ama öfkeli halimle parlamamı ayırt edebiliyor yakın çevrem. Eşim, arkadaşım fark etmez parladığımda "şu an kızgınım, konuşmayalım, yalnız kalmam lazım" derim. Sözüme uyarlarsa ne ala, uymamayı tercih ederlerse benim suçum değil. Bir de şu içinizden 10a kadar sayın derler ya, o gerçekten işe yarıyor. İnsan çok sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz ya, ya da sırf can acıtmak için laf eder ya onu engelliyor. En azından sinirle "sen ne geri zekalı insansın ya" diyeceğine "ben mi anlatamıyorum, neden anlaşamıyoruz" gibi daha ılımlı bir cevap veriyor insan.

Bu deyimi daha önce hiç duymamıştım, çok sevdim. Ben bunu kendi ilişkilerime göre ayarlarım artık. "aç değilsen tadından yenmiyorsun vs gibi.

Ailesini sakın sakın hiç çekiştirmeyin. Ters tepiyor.

Uzun oldu yazım ama bir şey daha anlatmak istiyorum. Eşinizin ailesi, arkadaşınız, komşunuz hiç fark etmez. Diyelim bir tartışma/sürtüşme yaşadınız. Olay nasıl ise öyle anlatın. Ne eksiltin ne abartın. Kendi hatalı bir davranışınız sözünüz varsa bile onu da direkt söyleyin. Şu an eşimin ailesinden biri gelip "kavun bizi evden kovdu, kavun bize hakaret etti" dese, eşim gelip bana sorar ve ben hayır dediğimde bana inanır. Çünkü hatalı hareketlerimi bile açık açık söylerim ben hep. Atıyorum "aslında sakin başlamıştı konuşma ama ben parladım ve ne gıcıksın dedim kuzenine" gibi. Bu nedenle yalan söylemeyeceğimi bilir ve başkasına değil bana inanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…