- 4 Mart 2014
- 874
- 459
- 323
Ohhh ne guzel ya <33 yildir devam ediyo bizimki bakalimm.
Simdi cocuk da var sinavdan geciyoruz bakalim. Sagol :)))Ohhh ne guzel ya <3
Hahahaha, evet yaaaa onu yazmadımArada güreşirler meselaGüreş önemli arkadaşlar evliliği ayakta tutmak için
Maşallahhh diyeyim nazar değmesin canım benim.
7 yıllık evliyim. Ister istemez rutine bağlıyor bir zaman sonra ama arada küçük sürprizler,minik kaçamaklar falan renk katıyor evliliğe.
Tadını çıkar cicim aylarının. Bitti bitecek diye sayma ki zevkine varabilesin
Hayran kaldım maşallah. Eşimin işyerine hediye göndersem onure olmayı bırakın arar bağırır.durduk yere ne masrafı yaptın da kim istedi senden bunu da:))), pöff odun işte
Sizden çok şey var öğrenecek evlilik hakkında.böyle güzel tavsiyelerinizle ilgili bir forum açın bence.Başucu kitabı gibi ihtiyaç duydukça açıp bakalım . Ben birden parlıyorum mesela.söyleyeceğim lafı tutamam içim şişer.çok dır dır ederim ailesini çekiştiririm. Vs . Yani söylediklerinizin hep tam tersi :))))).Kendine has bir kişiymiş o zaman eşiniz. Saçma masraflara ben de karşıyım ama eşimin işte de evde de rutinleri vardır. Mesela işte kahve içme saati bellidir, o saate denk getiriyorum ben. Kahvenin yanına öyle kek türü şeyler güzel gittiği için sıkıntı yok.
Ama saat alsam beğenmez, mırın kırın eder sevmediği için. O işte gönül alma, sevgi gösterme durumları yaratmaz.
Eşinizin sevdiği şeyler, hobisi olan bir şeyler vardır elbet. Onlara yönelin siz de.
Adam sizi şair etmiş resmen. O ne güzel ifade etme öyleBaştan beri odundu da ben sevdiğim için herşeyine kördüm ama nankörmüş!
Est. hiç öyle iddiam yok. Aksine ilk 1-2 sene gayet zor bir insandım.Sizden çok şey var öğrenecek evlilik hakkında.böyle güzel tavsiyelerinizle ilgili bir forum açın bence.Başucu kitabı gibi ihtiyaç duydukça açıp bakalım . Ben birden parlıyorum mesela.söyleyeceğim lafı tutamam içim şişer.çok dır dır ederim ailesini çekiştiririm. Vs . Yani söylediklerinizin hep tam tersi :))))).
Ama yorulmamışsam tadımdan yenmez öyle diyor :). Bu bir deyim tabiki güzel anlaşmak manasına
çok teşekkür ederim. :) öyle bi zamanda yazmışsınız ki ilaç gibi geldi. sayenizde gülümsedim , sağolun.Adam sizi şair etmiş resmen. O ne güzel ifade etme öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?