Cicim ayları kaç aydır?

Aslinda cok şey beklemedigin sürece daha az kiriliyorsun.bazen düşünceli bazen odun nede olsa erkek:)

Amin çok teşekkür ederim. Yazdıklarımı yaparsanız, eşinizin de nasıl desem kavrama, algılama ya da kıymet bilme potansiyeli varsa eminim çok mutlu olursunuz. Daha yolun çok başındasınız. İlk birkaç yıl problemler çıkar diyorlar. Olur da çıkarsa endişelenmeyin. Sevgili olmak başka, aynı evde yaşamak başka.

Ben kenara yine nazar boncuklarımı koyayım, burada çünkü maalesef mutsuz olan arkadaşlarımız çok. İster istemez göz değmesin.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Batıl inanç o.

Benimkide bastan odun evlendikten sonra ilk 1 ay filan boyle bulutlarin ustunde gibi ayy biz evlendik havasinda takiliyorsun, hormonlar vs cok daha aktif tabi. Sonra yavas yavas normallesmeye calisiyor. Sonrasinda sevgi ve saygi cok onemli

Cicim ayı diye bir şey yok.

Saygı sevgi olduğu süre o cicim ayı diye tabir ettiğin şey ömür boyu sürer.

Sevgiyi geçtim Saygı yoksa o ilişkiden hiç bir cicilik bekleme.

eşim sevgili olduğumuzdan beri hep kendi gibi davrandı :) ve şöyle der, ben sana sürekli hediyeler, romantik anlar vs vs yapsam ileride illaki bırakacağım bu sefer değişti diyeceksin :) yapar arada halen ama hep aynı 2 yıldır evliyiz arada oluyor sorunlar ama cicim ayları bitti mi dersen bence hayır :)

Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor
uhmmmm.. evleneli 7ay oldu, 6sene birliktelik sonrası. Be şuan da hamileyim. Burda yazılanların aksine, evlenince herşey çok daha güzelleşti,hamilelikle taclandi heyecanlandi.. sevgili olduğumuz günleri dusunuyorum da,ay ne zor gıcık gunlermis.. böylesi daha güzeeeell.. maşallah inizi alırım :KK60:

:silah:

Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor

valla benim evliliğimin ilk gününden itibaren kavgalarımız başlamıştı :) ve 6 ayın sonunda ayrıldım.. :)
değişir herhalde bu cicim ayları. siz sevginizi saygınızı koruyun. ki eminim öyle yapıyorsunuzdur da. ben beceremedim evlilik işini.. size mutluluklar diliyorum.. ;)

Çok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.

Asla yapMAdıklarım:
1. Vır vır, dır dır, adı ne olursa olsun işte onu yapmam.
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim :KK48:
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.

Ara sıra ya da hep yaptıklarım:
1. Şarkı söyleyerek karşılamak.
2. Öyle sakin sakin otururken sevgi patlaması yaşatmak. (bu karşılıklı)
3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.

Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.:nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.

Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.
bizde 2 seneye yakin evliyiz çok şükür:)
her sabah kahvaltiya uyandirmak için öperek uyandiririm:)
dediği gibi eve gelmek için sabirsizlanir.. her akşam benim yanimda olmak ister..
maşallah beraka allah.. :nazar::nazar::nazar:

Valla bizim evleneli 2 yıl olacak 2 ay sonra
Yeni cicim aylarını yaşıyoruz

Eşimle birbirimizi kari-koca olarak değil de ayni evde yaşayan sevgili gibi görüyoruz. Bu da durumu daha çekici bi hale getiriyor aslinda.
Sevgilimden bide çocuk yaptim:KK76:
...ama hala iyiyiz biz:dondurma:

Çok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.

Asla yapMAdıklarım:
1. Vır vır, dır dır, adı ne olursa olsun işte onu yapmam.
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim :KK48:
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.

Ara sıra ya da hep yaptıklarım:
1. Şarkı söyleyerek karşılamak.
2. Öyle sakin sakin otururken sevgi patlaması yaşatmak. (bu karşılıklı)
3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.

Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.:nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.

Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.
sanırım bende sizin gibi olacağım :halay::halay::halay: şu anda çok güzel giden bi evliliğimiz var nazarlardan korusun Rabbim.. 8 ay oldu evleneli 1 sene de öle bekledik hala bizi görenler nişanlı mısınız derler , bi ayrılın yeter gari derler :KK48: şöle okudum da benim de yaptığım çoğu şey bunlar zaten geleceğimiz de böle olcak demekki dedim hiç btmeyecek hiç değişmeyecek:halay::halay::halay:

O cicim ayi diyenlerin esleri zaten bekarken belli ediyor ama biz hanimlar kor.kutuk asik olunca görmüyoruz en fazla uc ay sonra degisiyorlar. Ama bide bunun evlenmeden once uzmeyecek biri oldugunu belli edenleri var biz onlardan da kaçarız canim nerde odun var bulur evleniriz:) ama iyi olduguna evlendikten sonra degismeyecegine gerçekten inandiginiz varsa evlenin derim

Bunun herhangi bir zamanı vakti yok ki çok saçma bir soru olmuş. Cicim ayı ne zaman biter, kocalar ne zaman odunlaşmaya başların cevabı herkese göre farklıdır. Bazı erkekler vardır zaten odundur ama saklamayı başarmıştır evlenince kısa sürede açığa çıkarır. Bir başkası hiç değişmez hep naziktir anlayışlıdır şans işi yani. Flört ederken iyi tanımaya iyi gözlemleme yapmaya bakacaksın yoksa bunun belli bir tarihi yok ayrıca neden endişe ve kaygıyla acaba ne zaman odunlaşacak cicim ayları bitecek diye bekliyorsunuz ki onu da anlamadım tadını çıkarmak varken. Evliliği canlı tutmak da ikinizin elinde. Burada aldığınız cevaplara göre hah şimdi cicim ayları bitecek diye mi düşüneceksiniz çok garip.

2 yıllık evliyiz, diğer hatunlar gibi uzun süredir evli değilim ama yine de bikaç şey ben de yaziyim.
karşılıklı olarak aradaki aşkı sıcak tutmak gerekiyor.. Yani yanan ateş gibi arada harlamak lazım geliyor :KK66:
Onun sinirli olduğu durumlarda suküneti korumak, her tartışmada eski meseleleri öne sürmemek dırdır yapmamak gerekiyor. Yani adama evin huzur verici olması gerekiyor.. Bir sorun olduğunda yada bişeye bozulduğunuzda vırvır da vırvır sürekli carlamak yerine sorunu söyleyip susmak onun için daha etkili oluyor, yani benim kocamda böyle çalışıyor, bişeye canım çok sıkılsa da dırdır etmeyip problemi söylüyorum ve susuyorum. Bence konuşmaktan daha etkili. Tabii sonrasında o konuşmayı açıyor ve ne düşünüyosam ne hissediyosam anlatıyorum onun dinlemeye gönlü olduğu bi zamanda..
Bi de gün içinde aşk mesajları, bazen sebepsiz romantik ortamlar oluşturmak hoşluk oluyor yani..
Ama bu söylediklerim içinde odun olmayan adam için geçerli. Adamın aslı odunsa yontmak zor bence.

Kisiden kisiye evlilikten evlilige degisir.
Herkes kendinden örnek vermis.
Biz ilk sene ailesiyle ugrastigimiz icin anlamadik birsey.
Cicim aylari olmadi kayinvalide kiskancligindan.
Sonra cocugumuz oldu, biraz kendimize zaman kaldi. Düsünün cocukta tek rahatlayanlar biziz herhalde.
Cicim aylari iste o zaman basladi. Hala da vardir. Ne bileyim seviyoruz birbirimizi. Ne kadar kavga da etsek yeri gelince ne o bana ne de ben ona kiyabilirim. Sevgimizi her daim söyleriz. Evlilik oturdukca güzellesiyor :KK200:

bence değişen erkek yok. nişanlıyken bazı şeyleri görmek istemeyen kadın var, evlendikten sonrada o görmek istemediği şeyler batmaya başlıyo.
eşimle yeni görüşmeye başladığımız zamanlar, sen beni kandırıyosun benim duymak istediğim şeyleri söylüyosun, sonra değişceksin diyodum. ben değişmem gerçek düşüncelerim bunlar diyodu oda. değişmedi çok şükür :nazar: evliliğimizin ilk 8-9 ayı burası bizim evimizmi, biz evlendikmi, sen benim kocammısın der dururdum :KK70:bulutların üstü durumunu yaşıyodum resmen :nazar: artık alıştım demiyorum. bizim balayımız 3 yıl 8 aydır devam ediyo. çok şükür onu bana veren Rabbime :KK200::nazar:

Iilk günden beri odun benimkii. Mutluyum onunla ama asla ince düşünceli biri degill
benimkide 10 yıldır odun 7 aylık evliyiz hiç değişmedi sağolsun şaşırtmadı beni.
geçen gün donunu elbiselerimin arasına sarıp sarmalamış bulmasam ne olacaktı acaba

Back
X