Bir arkadaşımın birkaç gündür başı dönüyor. Hergün konusuyoruz sürekli ağlıyor. Tek başına doktora gidemiyor allah razı olsun biri götürmüş.dr bir seyin yok belki psikilojiktir demis.ambulans cagirmislar doktor bir seyin yok demis. Oda arkadasi bir seyin yok hastahaneye seninle gelemem demis.dersteyim devamsizligim bitti bitecek sabah beni aradı ağlıyor nolur gel beni yurttan al tek başımıyim dayanamıyorum oyle bir anlatiyor ki öldü ölecek sandim heyecanlandim.gittim arabayla aldım. Eve geldik vallahi bir şeyi yok. Bir avuç kadar kusmasi dışında başka bir şeyi yok. Çok açım dedi yemek yaptim yemedi. 8 çeşit çay yaptım bir yudumdan başka içmedi. Baska baska caylar istedi.Doktora gidelim diyorum burada ki doktorlara güvenmiyorum kendi doktoruma gidecem dedi. Memlekete git diyorum cesaret edemiyorum diyor. Kendi işlerimi halledemiyorum. Hergün saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir çözüme cevap vermiyor. Kendi başına hiçbir şey yapamıyor. Gerçekten hasta olsa amenna anası babası koşarak gelir ama cidden anlamıyorum. Sinirden kalbim sıkıştı. Ne yapayım ne edeyim?