Cidden haksız olduğumu duymak istiyorum!

Ne nazlı ne de ilgi manyağı, belli ki ciddi psikolojik sorunları var ama bu durum da sizin de yapabileceğiniz bir şey yok.
Bence siz ailesi ile olayın ciddiyetini kavrayabilecekleri şekilde konuşun da daha fazla ilerlemeden tedavisini olsun.

Ne nazlı ne de ilgi manyağı, belli ki ciddi psikolojik sorunları var ama bu durum da sizin de yapabileceğiniz bir şey yok.
Bence siz ailesi ile olayın ciddiyetini kavrayabilecekleri şekilde konuşun da daha fazla ilerlemeden tedavisini olsun.
Tabi bir de psikolojim bozuk değil demesi de ayrı bir mevzu kabul etmiyor bunu

Bu kadar kendini verme,olayın içine girme bence.
Bazı insan çabuk etkilenir,olayı kendi yaşıyor gibi hisseder.Sen de öylesin sanırım.
Diğerleri gibi sen de birşey olmaz geçer,bana da olmuştu,önemli değildir gibi sözlerle geçiştirsen sorun olmaz.
İlgilenip sordukça olayla bütünleşiyorsun ve sorumluluk hissediyorsun.
Sen ihmal ettin diye kimse ölmez merak etme.Bir kaza olmuşsa ve tek gören sensen o başka tabii.
Ama şu durumda ailesi dahil hastalıktan herkes haberdar.Can tatlıdır,kötü hisseden kişi yerinde durmaz.

ailesinin bilgisi varsa senin yapacağın bir şey yok bu durumda.
elinden geleni yapmışsın.
gerçekten fiziksel olarak hastaysa da , psikolojik olarak hastaysa da sen daha fazla bir şey yapamazsın.
oda arkadaşı bile , ambulans doktoru bile "bir şeyin yok" dediğine göre, üzerine daha fazla düşmeyin.
arayıp sorun elbet ama kendinizden de ödün vermeyin.

Her çözüme kapalıysa bırak ne hali varsa görsün. Ayrıca koca insan olup da kendi işini kendi halledemeyen, sürekli muhtaç yaşayan insanlara sinir olurum. Sahi bu insanlar nasıl yaşıyorlar ya?

Yahu babası kalk gel ne olmuş dedi. Yok söyle olur böyle olur gelemem 4 gündür gidecek.

Babasını tekrar ara ikna edemiyorum siz gelin alın falan de.
Böyle giderse sen devamsızlıktan kalacaksın.
Ciddi bir şey olsa hadi neyse ama anladığım kadarıyla değil.

Valla ben olsam çoktan ne halin varsa gör demiştim.
Siz yapacağınızı yapmış, bir sürü nazına katlanmış, yanında olmuş, ona çözüm yolları göstermişsiniz. Belli ki, onun kurtulmaya niyeti yok.
Ya psikologa gitmeyi kabul etsin, ya da bu arkadaşlığı sonlandırın.
İnsan ne kadar dertli ve sıkıntılı olursa olsun, bir başka insanı bu kadar yıpratmaya hakkı yok. Bu çok hastalıklı ve bencilce bir şey yahu.
Dostluk kötü günde belli olur tamam da, karşınızdaki insanın da o kötü günü atlatmak için çabalaması lazım. Sizinki tam aksine sizi de o kötülüğün içine çekmeye çalışıyor sanki.

Hastalık hastası bir insanla ev arkadaşlığı yapmıştım bir dönem psikolojimi bozdu ailesine havale edin.

Sabahın köründe kalkıp hastahane hastahane bölüm bölüm gezdim cidden şu an çok sinirliyim bir şeyi yok yine :)

Psıkolojık destek alması sart bencede.. Ailesi gelsin ve kızlarıyla mutlaka ılgılensın.. Ikna olmuyorsa da nasıl cozum bulacakalrı aılesıne kalmıs..Siz gerekenı yapmıssınız..

Yani psikolojik sorunları olduğu belli, panik atak falan vardır belki, ben olsam boş kaldığım zamanlarda yardımcı olmaya çalışırdım.
İşlerini aksatmadan yardım edebilirsin yazık problemleri vardır belki. İşin varsa açma telefonu..

hipokondriyak mı acaba arkadasınız...

Psikolojik bir durumdur yalnız birşey yapamaması. Hastalığıda belki ondan.
Belkide çok basit, teşis konulamıyor.
Sizin için zor çunku size yardımcı olmuyor, yardımlarınıza cevap vermiyor.
Uzuldum onun içinde.. Şifa dilerim.

Psikolojik. Ben de bir ara depresyondaydim. Kendini dinliyorsun o anda. Moral bozuklugundan, uzuntu ve stressten yemek yemiyorsun sonra aclik bulantisi oluyor. Bu sefer de bulantidan yemek yiyemiyorsun boyle kisir dongudur gidiyor. E o zaman da bas donmesi, kalp carpintisi panik atak gibi birsey oluyor. Bu kizin psikolojisi bozulmus. Bu yonde yardimci olmayi deneyin. Belki ailesine acilamiyordur. Ben de check up yaptirmitim bir suru tahlil.. temiz cikti. Psikolojik dendi. Bunalmistir birseylerden. Dedigim gibi bu yonde yardimci olmayi deneyin.

Ne sizin ne ailesin sunduğu hiç bir çözüme yanaşmıyor. İki gün sonra turp gibi olur, sizi hasta ettiğiyle kalır böyle tipler.
Kapını açmışsınız zaten; daha fazla dinleyip ne derslerinizden ne de diğer planlarınızdan geri kalmayın sakın.

Uff sinir olurum böyle bencil insanlara.
Hastaysan hastanaye git, neyin kafasını yaşıyorsun.

Muhtemelen arkadaşının psikolojik sorunları var ve bunlar yan etkileri.
Psikolağa gitmesinde fayda var.

Anne babasının yanına gidemiyorsa anne babası gelsin kızlarının yanına.

psikiyatriye gotur , onu da kabul etmezse kendi haline birak.. sinir bi tip belliki

Back
X