Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşımın birkaç gündür başı dönüyor. Hergün konusuyoruz sürekli ağlıyor. Tek başına doktora gidemiyor allah razı olsun biri götürmüş.dr bir seyin yok belki psikilojiktir demis.ambulans cagirmislar doktor bir seyin yok demis. Oda arkadasi bir seyin yok hastahaneye seninle gelemem demis.dersteyim devamsizligim bitti bitecek sabah beni aradı ağlıyor nolur gel beni yurttan al tek başımıyim dayanamıyorum oyle bir anlatiyor ki öldü ölecek sandim heyecanlandim.gittim arabayla aldım. Eve geldik vallahi bir şeyi yok. Bir avuç kadar kusmasi dışında başka bir şeyi yok. Çok açım dedi yemek yaptim yemedi. 8 çeşit çay yaptım bir yudumdan başka içmedi. Baska baska caylar istedi.Doktora gidelim diyorum burada ki doktorlara güvenmiyorum kendi doktoruma gidecem dedi. Memlekete git diyorum cesaret edemiyorum diyor. Kendi işlerimi halledemiyorum. Hergün saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir çözüme cevap vermiyor. Kendi başına hiçbir şey yapamıyor. Gerçekten hasta olsa amenna anası babası koşarak gelir ama cidden anlamıyorum. Sinirden kalbim sıkıştı. Ne yapayım ne edeyim?
Çok nazli bir de başka birisi olmadan bir şey yapamıyor her olayı oyle
Arkadaşına fazla tolerans gösteriyorsun.Sabahın köründe kalkıp hastahane hastahane bölüm bölüm gezdim cidden şu an çok sinirliyim bir şeyi yok yine :)
Bugun zaten kendisine söyledim. Bugün de bende kalmak istedi fakat uni öğrencisi bir kardeşim olduğunu onunla ilgilenmem gerektigini kendi okulum işim olduğunu kendisi kalsa bile kendisine yardım edemeyecegimi söyledim. Ailesinin yanına gönderdim valla yorumlar için çok teşekkür ederim az da olsa rahatladımArkadaşına fazla tolerans gösteriyorsun.
Derdi psikolojik veya fizyolojik her neyse ne.
Bu noktadan sonrası ailesinin mesuliyetidir.
Ara ailesini durumunu bildir,en temiz arkadaşlık vazifeni yapmış olursun.
Sonra da geri çek kendini.
Kalanı ile ailesi uğraşsın.Doğru değil senin onunla ilgili bu kadar sorumluluk alman.
Kan testlerinde çıkmadıhamile olabilir mi?
en güzelini yapmışsın.Bugun zaten kendisine söyledim. Bugün de bende kalmak istedi fakat uni öğrencisi bir kardeşim olduğunu onunla ilgilenmem gerektigini kendi okulum işim olduğunu kendisi kalsa bile kendisine yardım edemeyecegimi söyledim. Ailesinin yanına gönderdim valla yorumlar için çok teşekkür ederim az da olsa rahatladım![]()
Hahha aynenben teshisi koydum miyminti panikatak kac kurtul kizim cekilmez boylesi
ben teshisi koydum miyminti panikatak kac kurtul kizim cekilmez boylesi
Tamam canım aynen çok sagolllen güzelini yapmışsın.
sınırı çiz lütfen.
bir daha çok hastayım deyip seni çağırdığında ilgilenmek durumunda kalırsan da o dakika ailesini ara ,kızlarının durumunu bildir.şurda şu hastanedeyiz durumu.gelin ilgilenin de tamam mı:))
En tahammül edemedigim şey zaten dersten cagrilmak. Kan verirken bile sen kan ver ben bi hava alayım dedim bırakmadı ama bundan sonra yüzüne bile bakmam. Saçma sapan şeylerKendini başkaları için telef etme.Ben lise bitti dersaneye başladım liseden çok samimi bi kız arakadşımda aynı dersnaye kayıt yaptırdı.Onunda ailevi sorunları sevgilisyle alakalı sorunları vb.Beni dersten almalar ,derse girmeme izin vermemeler ,neler neler.O ve onun gibi insanlar yüzünden hem benm hyatımın en güzel ve en önemli yılları heba oldu.Şimdilerde görüşmüyoruz o arakadşalrımla şu anda iletişimim yok attıgı kazıklardan bahsetmek dahi istemiyorum.Sen psikolog musun halla halla
![]()
Panik atak, bağımlı kişilik bozukluğu varmış ikiside birbirinden beter.Panik atak olabilir mi?
Panik atak, bağımlı kişilik bozukluğu varmış ikiside birbirinden beter.
Zaten bugün de seninle kalayim dedi ailesine gönderdim çok şükür kurtuldum gerisini annesi babası çeksinAllah şifa versin... Bence ailesine haber ver sana da yazık...
İlginçmiş.Bir arkadaşımın birkaç gündür başı dönüyor. Hergün konusuyoruz sürekli ağlıyor. Tek başına doktora gidemiyor allah razı olsun biri götürmüş.dr bir seyin yok belki psikilojiktir demis.ambulans cagirmislar doktor bir seyin yok demis. Oda arkadasi bir seyin yok hastahaneye seninle gelemem demis.dersteyim devamsizligim bitti bitecek sabah beni aradı ağlıyor nolur gel beni yurttan al tek başımıyim dayanamıyorum oyle bir anlatiyor ki öldü ölecek sandim heyecanlandim.gittim arabayla aldım. Eve geldik vallahi bir şeyi yok. Bir avuç kadar kusmasi dışında başka bir şeyi yok. Çok açım dedi yemek yaptim yemedi. 8 çeşit çay yaptım bir yudumdan başka içmedi. Baska baska caylar istedi.Doktora gidelim diyorum burada ki doktorlara güvenmiyorum kendi doktoruma gidecem dedi. Memlekete git diyorum cesaret edemiyorum diyor. Kendi işlerimi halledemiyorum. Hergün saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir çözüme cevap vermiyor. Kendi başına hiçbir şey yapamıyor. Gerçekten hasta olsa amenna anası babası koşarak gelir ama cidden anlamıyorum. Sinirden kalbim sıkıştı. Ne yapayım ne edeyim?
Şimdi hasta ben hasta değilim (psikolojik rahatsızlık tan bahsederken) diyor ve hiçbir şey beğenmiyor memnun etmek çok zor sürekli tedirgin gece ben burda hastahaneye gitmem diyor sabah 7 de hadi kalk gidelim diyor. Doktor diyor ki Yurda dön tek başına kal odada tek basina kal yani yoksa yurt ana baba gunu yoksa ömür boyu böyle sürecek yok ben dayanamam bilmem ne yani iğne yapılırken 5 dakika dahi yanlız duramamasi hastalık değil artık bambaşka bir şey bugün beni o kadar bunaltti ki ben bile dayanamadım ki ben çok sabirliyimdirAnksiyete olabilir .ileri derecede.. Buda bir hastalıkdır. Sizide zor durumda bırakıyor belki ama yinede lütfen keyfi yapıyormuş gibi davranmayın kim ister böyle yaşamayı sizce ????
Beni kullanmaktan ziyade tek başına bir yerde oturamaz , tek başına yuruyemez sokakta, taksiye binemez, bir evde asla tek başına kalamaz bugün sen kan aldirana kadar bi hava alayım dedim gondermedi cidden nasıl birey olacak anlamış degilimİlginçmiş.
Mide bulantısı varsa gerçekse yani böbrek olabilir. Neden gitmiyor ki doktora? Oradaki doktorlar bakkaldan mı almış diplomayı.
Üniversitede hamileliğini saklayan kız sendromu gibi geldi bana. Bu az bir olasılık ama seni kullanıyor olabilir.