Cidden moralim bozuldu :(

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
İnternette gezinirken gördüm yüzüne kezzap atılmış genç bir kız vardı Berfin özek isimli kıza çok üzülmüştüm yaşadığı duruma yüzüne kezzap atan çocukta 13 sene almıştı bu kararada üzülmüştüm daha fazla alması konusunda konuşmada yapmıştı Berfin özek ama bugün rastladığım haberle neye uğradığımı şaşırdım şikayetini geri çekip çocukla evleneceğini söylemiş sevdiğini söylemiş İskenderun kadın platformuda berfine desteklerini çektiklerini duyurdu . Cidden üzüldüm belki de kimsenin onunla evlenmeyeceğini düşünerek böyle bir karar aldı yada tehtid edildi ama karşılığı bu mu olmalıydı? Şimdi salınıcak çocuk ya başkasına aynı şeyi tekrar yaşatırsa yada kıza daha kötü şeyler yaparsa ? Her böyle kötü şey yapanları cezasız bırakırsak toplum olarak nereye gideriz ? Allah'ım sabır ver herkese.

Kisi kabul ettikten sonra kimseye bisey demek dusmuyor maalesef

Medeni kanun md161; “Affeden tarafın dava hakkı yoktur”

bence artik bu tip.davalar kamu davasi olmali ve affetme gibi bir imkan olmamali. topluma da.kotu ornek..eskinin tecavuz eder evlenirimine donerse bu olay da. berfinin zaten saglikli karar vermesi beklenemez bence. cok buyuk hata yapmış ona zarar.veren adamla evlenme.karari vererek. umarim basina daha kotu seyler gelmez.

Bence de katılıyorum size

Bergen de, sen affetsen ben affetmem demişti ama affetmişti ve evlenmişti, o adamla! Sonu, yüzünü kezzapla yakan adamın elinde ölmek oldu.

Sebep her ne olursa olsun affetmemeliydi Berfin özek'de.

Onun için, kadın haklarını korumak için savaşan hiç kimseyi üzmeye, yıkmaya hakkı yoktu. Bu hareketi yapacağına, ölseydi keşke.

Haberi okuduğumda muhtemelen tehdit edildi diye düşündüm, normal şartlarda hayatini mahveden bi insanla değil evlilik fotoğrafını görsem yüzüne tükürürüm
Valla evet, eski erkek arkadaşımla olduğum zamanlarda çektiğim kendi fotoğraflarıma bakamıyorum canım yanıyor bu nasıl bir şey

Zaten kamu davası olarak devam edecekmiş .Biraz önce haberlerde vardı.

Valla evet, eski erkek arkadaşımla olduğum zamanlarda çektiğim kendi fotoğraflarıma bakamıyorum canım yanıyor bu nasıl bir şey
Var bu işte bi iş, ailesi neden nasil izin verir kızın hayatini mahveden insanla ayni ev.. ya daha kötüsünü yaparsa Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…