- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Kisi kabul ettikten sonra kimseye bisey demek dusmuyor maalesef
Medeni kanun md161; “Affeden tarafın dava hakkı yoktur”
Bence de katılıyorum sizebence artik bu tip.davalar kamu davasi olmali ve affetme gibi bir imkan olmamali. topluma da.kotu ornek..eskinin tecavuz eder evlenirimine donerse bu olay da. berfinin zaten saglikli karar vermesi beklenemez bence. cok buyuk hata yapmış ona zarar.veren adamla evlenme.karari vererek. umarim basina daha kotu seyler gelmez.
Valla evet, eski erkek arkadaşımla olduğum zamanlarda çektiğim kendi fotoğraflarıma bakamıyorum canım yanıyor bu nasıl bir şeyHaberi okuduğumda muhtemelen tehdit edildi diye düşündüm, normal şartlarda hayatini mahveden bi insanla değil evlilik fotoğrafını görsem yüzüne tükürürüm
Zaten kamu davası olarak devam edecekmiş .Biraz önce haberlerde vardı.bence artik bu tip.davalar kamu davasi olmali ve affetme gibi bir imkan olmamali. topluma da.kotu ornek..eskinin tecavuz eder evlenirimine donerse bu olay da. berfinin zaten saglikli karar vermesi beklenemez bence. cok buyuk hata yapmış ona zarar.veren adamla evlenme.karari vererek. umarim basina daha kotu seyler gelmez.
Var bu işte bi iş, ailesi neden nasil izin verir kızın hayatini mahveden insanla ayni ev.. ya daha kötüsünü yaparsa Allah korusunValla evet, eski erkek arkadaşımla olduğum zamanlarda çektiğim kendi fotoğraflarıma bakamıyorum canım yanıyor bu nasıl bir şey
OlabilirBence kızın cevresi baskı uyguladı seni kimse bu halinle beğenmez diye. Evlenemezsin,evde kalırsın diye. Cocuk evlenmeyecek olsaydi sikayetini geri cekmezdi muhtemelen evlendikten bir sire sonra da bosanır
Kamu davası olsada birşey yapılmazKesin tehdit vardır.
Umarım kamu davasına döner
Çocuk evlenmek istediğiyle alakalı mektup yazmış buda kabul ettiğini söylemiş sevdiğini vs.vs.Bende biraz önce haberlerde okudumda evleneceği falan yazmıyordu.Nedeni bilinmiyor deniliyordu haberde .İnşallah öyle bir niyeti yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?