Cidden saçma ama öyle:/

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Arkadaşlar çok saçma gelebilir hatta bana da saçma geliyor ama gerçekten gördüğümü söylüyorum evde ki ayna farklı gösteriyor mağazalardaki aynalar farklı yani insanın yüzünü bu kadar farklı gösterebilir ancak mağazalara giriyorum aynaya bakıyorum kırmızı gibi gözüküyor yüzüm ama evde öyle gözükmüyor bu saçma şeyi bir ben mi yaşıyorum acaba aynayı alıp balkona bile çıkıyorum yok ama mağazalardakinler moralimi bozuyor psikolojim bozuluyor ya ne gıcık aynalar yada ışıkla mı ilgili ki cidden bi ben mi yaşıyorum bunu????

haklısın : ) mağazalardaki aynalar kötü gösteriyor insanı, ben evden çıkarken kendimi beğenerek çıkıyorum ama mağazadaki aynalara bakıyorum alla alla diyorum ben evdeyken güzeldim diyorum : )

Sacma degil daha cok satmak icin özel aynalar kullaniyorlar daha ince ve daha hos gösteren bununla ilgili dokumantasyon izlemistim

yüzümüzdeki en ince ayrıntıyı gösteren dogrudur, yani en kötü gösteren.. güzel gosterendiye kendimizi kandırıyoruz diğer insanlar zaten her şeyi oldugu gibi görüyor :) :) :) :) :)

Yok hayır bence gün ışığındaki en doğru o ışıklarda ten rengim buğday çıkıyor ben beyazım bence gün ışığına inanalım biz:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…