- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Arkadaşlar çok saçma gelebilir hatta bana da saçma geliyor ama gerçekten gördüğümü söylüyorum evde ki ayna farklı gösteriyor mağazalardaki aynalar farklı yani insanın yüzünü bu kadar farklı gösterebilir ancak mağazalara giriyorum aynaya bakıyorum kırmızı gibi gözüküyor yüzüm ama evde öyle gözükmüyor bu saçma şeyi bir ben mi yaşıyorum acaba aynayı alıp balkona bile çıkıyorumyok ama mağazalardakinler moralimi bozuyor psikolojim bozuluyor ya ne gıcık aynalar yada ışıkla mı ilgili ki cidden bi ben mi yaşıyorum bunu????
Arkadaşlar çok saçma gelebilir hatta bana da saçma geliyor ama gerçekten gördüğümü söylüyorum evde ki ayna farklı gösteriyor mağazalardaki aynalar farklı yani insanın yüzünü bu kadar farklı gösterebilir ancak mağazalara giriyorum aynaya bakıyorum kırmızı gibi gözüküyor yüzüm ama evde öyle gözükmüyor bu saçma şeyi bir ben mi yaşıyorum acaba aynayı alıp balkona bile çıkıyorumyok ama mağazalardakinler moralimi bozuyor psikolojim bozuluyor ya ne gıcık aynalar yada ışıkla mı ilgili ki cidden bi ben mi yaşıyorum bunu????
Sacma degil daha cok satmak icin özel aynalar kullaniyorlar daha ince ve daha hos gösteren bununla ilgili dokumantasyon izlemistim
Sacma degil daha cok satmak icin özel aynalar kullaniyorlar daha ince ve daha hos gösteren bununla ilgili dokumantasyon izlemistim
Yine sizin derdiniz magazadaki aynalar. Ya beni butun aynalar farkli gosteriyor. Araba aynasi banyo aynasi magaza aynasi yatak odasi aynasi
Işıktan kaynaklanıyor. Kabindeki aynalar da hep zayıf gösterir niyeyse
bizimde salondaki ayna cok güzel gösteriyor odamdaki kötü hep giyinir salona cikip bakarim kendime :)
yüzümüzdeki en ince ayrıntıyı gösteren dogrudur, yani en kötü gösteren.. güzel gosterendiye kendimizi kandırıyoruz diğer insanlar zaten her şeyi oldugu gibi görüyor :) :) :) :) :)Yahu hangisine inanalım:):):)
yüzümüzdeki en ince ayrıntıyı gösteren dogrudur, yani en kötü gösteren.. güzel gosterendiye kendimizi kandırıyoruz diğer insanlar zaten her şeyi oldugu gibi görüyor :) :) :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?