• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi anlamda çok yalnızım.

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
ailemden akrabalarımdan kimsem yok.bunalıyorum.daralıyorum.yalnız mı ölecem ben? hayallerimi benden çalanlar mutluluk yüzü göremesin inşallah.tek olmak çıldırtıcı bir duygu.benim yaşımda bekar arkadaşlarım var ama onların ailesi var.o yönden destek alıyorlar.benim ALLAH ım ve kendim var.
bazen sağ elimle sol elimi sımsıkı tutuyorum.korkma ben varım yanında diyorum.kendi kendime.
tüm bu ailesizliğimin sebebi babam olacak.................
nefret ediyorum ondan
insan kaderini ailesi de belirliyor.anası babası çiziyor kaderini biraz da..benimkinbi de onalr çizdi.yazıklar olsunn..

ailemden akrabalarımdan kimsem yok.bunalıyorum.daralıyorum.yalnız mı ölecem ben? hayallerimi benden çalanlar mutluluk yüzü göremesin inşallah.tek olmak çıldırtıcı bir duygu.benim yaşımda bekar arkadaşlarım var ama onların ailesi var.o yönden destek alıyorlar.benim ALLAH ım ve kendim var.
bazen sağ elimle sol elimi sımsıkı tutuyorum.korkma ben varım yanında diyorum.kendi kendime.
nefret ediyorum ondan
insan kaderini ailesi de belirliyor.anası babası çiziyor kaderini biraz da..benimkinbi de onalr çizdi.yazıklar olsunn..
neden bu kadar yalnızlıktan bıktın bilmiyorum

insanoğlunun hepsi yalnız (bana göre)

insan önce kendisiyle mutlu olmalı, mutlu etmeyi öğrenmeli
kendini mutlu etmeyi bilmediysen insanların seni mutlu edeceğini sanma,

mutluluk kendinde....

aile de dair insanlardan çok beklentiye girmememi

nefret ediyorum ondan

neden bu kadar yalnızlıktan bıktın bilmiyorum

insanoğlunun hepsi yalnız (bana göre)

insan önce kendisiyle mutlu olmalı, mutlu etmeyi öğrenmeli
kendini mutlu etmeyi bilmediysen insanların seni mutlu edeceğini sanma,

mutluluk kendinde....

aile de dair insanlardan çok beklentiye girmememi
Bakın geçenlerde bir belgesel izledim.3 ayrı yerde ve farklı 3 kadının gebelik doģum ve yaşam hikayeleri anlatılıyordu. bebeklerden birisi bir dağ köyünde birisi mülteci bir ailede birisi istanbulda hali vakti yerinde bir aileye doğuyor.ve işte ana rahmine düştüğü anda başlıyor onlar için hayat. koşulları farklı 3 yerde 3 ayrı bebek.biri endişeyle karşılanıyor bebeklerden.biri istenmeyen bir bebek zaten diģeri krallar gibi karşılanıyor. hepsi aynı zamanda farklı hayatlara başlıyorlar.kader yani kader.

Bakın geçenlerde bir belgesel izledim.3 ayrı yerde ve farklı 3 kadının gebelik doģum ve yaşam hikayeleri anlatılıyordu. bebeklerden birisi bir dağ köyünde birisi mülteci bir ailede birisi istanbulda hali vakti yerinde bir aileye doğuyor.ve işte ana rahmine düştüğü anda başlıyor onlar için hayat. koşulları farklı 3 yerde 3 ayrı bebek.biri endişeyle karşılanıyor bebeklerden.biri istenmeyen bir bebek zaten diģeri krallar gibi karşılanıyor. hepsi aynı zamanda farklı hayatlara başlıyorlar.kader yani kader.
Hangi belgesel isim alabilir miyim

Dostluklar kimi zaman ailenden bile ileridir gercek dostlugu kurabilirsen. Ailesi yuz ceviren dostlariyla ayakta kalan insanlar gordum. Ailemden cok uzakta oldugum zamanlar oldu. Dostlarim iyi ki vardilar. Onlari hala cok seviyorum. Kardesimden ileri gordugum cok zamanlar olmustur.

yaşlanınca ne olacak
Çocuğun olsa da yaşlanınca evlenip gidecek. Kocan belki hayatta olmayacak. Şu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.

şu an yaşadığın yerden hoşlanmıyorsun. İş arkadaşların garip düşüncelere sahip. Cins bir nişanlıdan yeni ayrıldın. Bunalımdasın. Başka kuruma tayinini aldır. Orda kalma.

bir çocuğa koruyucu aile ol. Ona ver içindeki sevgiyi.

Mutlaka değiştir şehrini herşeyden önce..

nefret ediyorum ondan
Size tavsiyem bir spor salonuna yazılın mesela. hobiler edinin bunlarla ilgili kurslara katılın oralarda arkadaş edinin.onlarla iyi ilişkiler kurmaya gayret edin ama bunu yaparken de doğal olun. uzun yürüyüşler yapın,her zaman iyi gelir.kitap okuyun mutlu olun kendinizi sevin..

Back
X