ciddi anlamda kıskançlık

anlamadım canıım :S

boşver saçma bişeydi yahu nasıl itiraf edicek bu adam ya nasıl. O dediğim numarada kapalı ulaşılamıyor zaten kafayı yicem.

ah canım ya keşke dağıtmasaydın cok arayan olduysa ondan kapamıştır buyuk ihtimal :/ sadece ismini öğrenmekle bitse canım bence gerçek hikayeyi öğrenmelisin kızla konuş kesinlikle anlatsın.Erkek arkadaşın emin olki affeder seni gecenin bir yarısı biri arasa 150 dkka konuşsan kız arkadaşım desen sevgilin aradığında erkek açsa o güvensizlik yapmıcakmı sanki.

öyle tabiki. ama ben önce sevgilimle konuşucam detleşince normal ne var ne yok anlatıyo yine söylemezse kzıın telefonu açıldığında arıcam o anlatsın artık yapcak bişey yok.

öyle tabiki. ama ben önce sevgilimle konuşucam detleşince normal ne var ne yok anlatıyo yine söylemezse kzıın telefonu açıldığında arıcam o anlatsın artık yapcak bişey yok.

Yani bilemezsinki canım ne olduğunu belkide kotu birşey yoktur konuşbakalım ikisiylede sonuç ne olcak haberet bize canım.

Aynen ben de böyle düşünüyorum neden şimdi?

cevabımı yazmıştım ama sanırım okumadın. o aylardır bana ısrar ediyodu çıkim lütfen bak rahatsız oluyorum dşye bende evlenicez paraya ihtiyacımız var diyodum en sonunda amaan be yeter çıkıcam dedi ve çıktı

kızı arıyorum kapatıyo telefonu tamamen

Sen aradıktan sonramı kapıyor :/ canım dedim ya sapıklar aradıysa kız artık kolay kolay bilmediği numarayı açmaz.Birşey sorucam erkek arkadaşın telefonunu yanında bırakırmı hiç karıştırabileceğin yerde yoksa hep yanındamıdır.

Aynen ben de böyle düşünüyorum neden şimdi?

Bencede ayrıca sorun kızdaysa kim kurulu düzenini bozup işten ayrılır kızı şikayet eder o kovulur.

valla erkek arkadaşınla ilgili konuları bilemicem ama numara dağıtmak çok ciddi bir suç ve çok ciddi yaptırımları var. hemen kaldır bence nerelere yazdıysan

yok verir karıştırırım sürekli saklamaz herşeyinin kartlarının bile şifresi vardır bende

Sakin ol ve nişanlın ile şüphelerini paylaşma. Lütfen sakin ol önce. İtiraf edeceğini sanma itiraf ettirmek için ugrasma. Ters yöntem uygulayalim önce. O şirketten o kizin numarasini bul ve eşleştir sendeki mi bakalım o numara. Yani elinde kesinlikle somut veriler olsun. Yoksa paronayak hasta damgası vurur sana nişanlın bir gün, sorduğuna soracağına pisman olursun. Kendini hiç zavallı kıskançlıktan erimiş gösterme rica ediyoruz

Nişanlın başka bir numara da kullanıyor olabilir. Ayrıca işten ayrıldı demistin şimdi çalışmıyor mu yani

yok verir karıştırırım sürekli saklamaz herşeyinin kartlarının bile şifresi vardır bende

başka biriydi belki konuşmasına kızabilceğin başka biri olabilirmi canım. Gerçi 150dk iki erkeğin telefonda konuşmasına hiç ihtimal vermiyorum ben.

belkide ne olduysa cok yakın bir zamanda oldu sende direk anlayınca işten ayrıldı :/ o yüzden daha önce şüphelenmemişte olabilirsin.Birinin gerçekten öyle msj atması için en azından biraz tanıması lazım o kişiyi hiç tanımadığı nişanlı olan bir adama hemde işyerinden birine öyle msjlar atması için psikolojik sorunları olması lazım yani.

Son düzenleme:

Numara dağıtmak suçtur ve kim olduğunu bilmediğin bir insanın numarasını dağıtıyorsun suçu geç etik değil. Farzet bu numara bir kadının olsun. Sözlünle ne konuştuğunu aralarında nasıl bir ilişki olduğunu bilmiyorsun. Belki de karşı taraf masum. Mantık sözlüm bana kalsın da gerisine ne olursa olsun mu?

Bir kere ev taşımak için internette boş dönen kamyonların numaraları olur öyle bir numarayı aradım. Aradan uzun zaman geçti benim eşyamı şehir dışına o bey mi aradı başkasına mı taşıttım bilmiyorum. Ama aradan baya bir zaman geçti bir kadın beni arayıp küfürler hakaretler etmeye başladı. Savcılığa verdim ceza aldı. Savcılığın adres tespitinden anladım böyle olduğunu. Çünkü o şehirde yaşayan arayabileceğim kimse yok başka. Ama o kadın benim çok günahımı aldı çok huzursuz etti, tlfu eşim açtığında bile ağza alınmayacak hakaretler etti benimle ilgili, aklıma gelen bütün kötü dilekleri yolladım ona. Yani bunu anlattım. Çünkü yaptığın çok yanlış.

Olayına gelirsek sözlünün iyi yönlerini sergilemeye çalışma. Çok iyi bir insan olabilir ama burda hayatın olağan akışına aykırı durumlar var. Ben hiçbir aklı başında insanın bu kadar uzun süre tacize izin vereceğini sanmıyorum. İstemese tek taraflı olsa işten çıkana kadar patrona olmadı savcılığa şikayet edebilirdi. Benim için bu yeterli bir ayrılık sebebidir. Bunu yaptıktan sonra o kadar zaman konuştuğu numaranın bir anlamı kalmıyor aslında. Kızın takık olması önemli değil burada. Başkasını yaftalamak kolaydır.

Sana hayatta başarılar dilerim. Umarım mutlu olursun.

Son düzenleme:
az önce sözlüm aradı sesimi tiriyomuş gibi e ağlamaklı bi ses tonu yaptım noldu hayatım felan dedi gecenin bi yarısı bi kadın aradı dedim senin beni aldattığını kızlarla konuştuğunu beni kandırdığını bana yalan söylediğini söyledi dedim ağladım felan sakin ol hayatım o numarayı bulucam ben felan dedi bizim ilişkimize kim karışıyo felan dedi bende bilmiyorum çok kötüyüm ablamda araştırıcak gerkeirse savcılığa vericek numarayı dedim bende bulucam onu kimmiş ne diye uğraşıyomuş bizle sorucam dedi ben dedim şirkette hiç telefonunu bıraktın mı dedim bazen dedi yemek yerken dedi bi kerede unutmuştu dedi ki eğer dedi eceyse dedi onu 1 kaşık suda boğarım dedi ikimizinde hattını değiştiricez dedi şu olay bi açığa çıksın hangi şerefsiz yapıyo görücez dedi kesin o eceyse öldürürüm onu dedi felan bende dedim o konuştuğun numara asker arkadaşın mıydı allah aşkına bak söyle vallahi billahi kızmıcam aldattıysan konuştuysan söyle kuran çarpsın affedicem bak dedim yok aşkım yemin ediyorum asker arkadaşımdı dedi bende eğer dedim tek bi kızla konuşursan ablanlar ve kardeşin dışında ölümü gör dedim tamam hayatım tamam bitanem dedi işte bakalım çıkıcak ortaya ama allahım büyük eğer o numara kızsa çıkatsın bi yerden az önce yine diyo ben öyle bişey yaparsam emin ol sana söylerim içimde tutmam dedi bakalım işte nolucak :26:

bu oyunu oynamam iyi oldu ona ama akıllı olsun

pardon ama kaç yaşındasın? bence bu oyunu hiç bi erkek yemez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…