ciddi anlamda kıskançlık

ben dedim öyle bişey yapsan eğer itiraf eder miydin ederdim dedi aldatmayı göze aldıysam bitmişsindir zaten benim için dedi ama aldatma değilde konuşma olsaydı yine söylerdim dedi sana onca yıldan sonra böyle bişey yapmazdım dedi bilmiyorum ya bakalım oynadığım oyun işe yarıcak mı

dedim ki neden kzıı müdüre şikayet etmedin aslında direk tacizden kovarlardı dedim az önce dediki hayatım o kız orda yıllardır var ben gireli 5 ay olmuş ve sadece şoförüm bi kızıın taciz edeceğine ihtimal bile vermez o müdür diyo pazartesi tekrar gidicek oraya o kızla konuşucak ve şikayet edicek :26:

dağıttım sitelerdede numarayı sildim bu arada :26:

Zaten benim bu tepkilerimi gorunce dun istifa etti ise yaramaz bi o....pu icin evlenecegim sevdigim insanla iliskimin yipranmasini istemiyorum dedi ve cikti
dualarin icin cok tesekkur ederim :)

iş işten geçtikten sonra ayrılmış ne yarar..
dedikleri gibi daha fazla ortaya dökülmesin diye yapmış olabilir..
bu arada cannım arkadaşlarına veya akrabalarına birşey anlatma derim.. eğerki sözlün hatasızsa bile herkez senin üstüne gelir,şimdiden nelerle uğraşıyosunuz diye.. özellikle ailene anlatma birşeyde belli etme derim.
hergün üzüleceğine 1 günn bu işin üzerine iyice odaklan çöz,anla ne nedir canım.
umarım Rabbim sizi birbirinize bağışlar iyi haberlerle bekliyoruz seni

Canım konunu yeni gördüm.

Gecenin 3'ünde 150 dk bir erkeğin asker arkadaşıyla konuşması bana hiç normal gelmedi.
Umarım yapmamıştır ve gerçekleri söylüyordur sözlün.
Yoksa gerçekten yazık olur bunca seneye bunca yaşanmışlığa.
Yapsa da seni kaybetmemek için söylemez diye tahmin ediyorum.:26:

Yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.

çözülüyo işte olay yakında tamamen çıkar ortaya inşallah :26: aileme bişey söylersem sözlümü öldürürler sen ne yapıyosun diye ki onunda ailesi duyarsa ilk önce onlar sen o kıza bunları yaşatmaya utanmıyo musun diye koca adamı döverler yani. herkes biliyo benim iyi niyetli ne olursa olsun herşeyi affedebilceğimi o yüzden onun ailesi beni asla ezdirmez ona hayırlısı olsun artık ne diyim :26:

canım berim yerim ben seniiiii teşekkür ederim bitanem çözüyo gibiyim ve sanırım masum çıkıcak bu işin içinden bilmiyorum ya bakalım ne olacak :26:

Güzel demişsin canım gostersin msjları müdüre silmediyse eğerki kızınsa suç verirler zaten cezasını senin nişanlın boşyere niye işinden olsunki yani desin ben bunun için ayrıldım işten zaten istifa etmiş bir kere daha kovcak halleri yok ya. Peki gece olan konuşmayla ilgili ne dedi.

biliyorum halledeceğini.
ama yalansız dolansız hallet olur mu. haklıyken haksız duruma düşme

Zaten benim bu tepkilerimi gorunce dun istifa etti ise yaramaz bi o....pu icin evlenecegim sevdigim insanla iliskimin yipranmasini istemiyorum dedi ve cikti
dualarin icin cok tesekkur ederim :)

desene cok iyi olmuş yaaa :) cok sevindim senin adına inş. şu konuştuu kişi de ortaya çıkarda rahatlarız :)

biliyorum halledeceğini.
ama yalansız dolansız hallet olur mu. haklıyken haksız duruma düşme

tamam bitanem

desene cok iyi olmuş yaaa :) cok sevindim senin adına inş. şu konuştuu kişi de ortaya çıkarda rahatlarız :)

inşallah canım inaşallah açığa çıkar herşey :26:

ay onu söylettirim bak iyi aklıma getirdin teşekkür edeirm sözlümün şoförlüğünü çalışkanlığını çok beğendikleri için çağırdılarda pazartesi konuşmaya o sırada desin bu kız yüzünden istifa ettim diye ay sağol kız o benim hep aklımdan çıkmış çok teşekkür edeirm

hala yeminler veriyo birsürü şeyin üzerine asker arkadaşımdı diye. :26: ben dedim bak hayatım vallahi billahi dedim kızmıcam bayansa o kişi dedim yok kurban olduğum vallahi billahi asker arkadaşım diyo :26:

önemli değil güzelim.Peki ne konuşmuşlar o kadar bir derdimi varmış arkadaşının yani erkeklerin o kadar kelime dağarcığı yok yahu

önemli değil güzelim.Peki ne konuşmuşlar o kadar bir derdimi varmış arkadaşının yani erkeklerin o kadar kelime dağarcığı yok yahu

evet aslında taa ilk gün söylemişti bana asker arkadaşımın bi derdi var o yüzden o kadar çok konuştuk dedi :26: nişanlısıyla ilgiliymiş :26:

hadi inşallah canım tatlılıkla çözülür bu mesele..
yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, o kız için içini rahat tut derim..Rabbim görüyo olanları..

evet aslında taa ilk gün söylemişti bana asker arkadaşımın bi derdi var o yüzden o kadar çok konuştuk dedi :26: nişanlısıyla ilgiliymiş :26:

:44::44:
iyide canım daha nişanlılarmış,bu kız hep nişanlısının yanındamı duruyoda,sen her aradığında kız açıyo telefonu:44:
yanlış hatırlamıyorum demi, kız açmıştı:44:
bir yandanda kızın ne hakkı varda ikide bir nişanlısının telefonlarına cevap veriyo
benim kafa yine karıştı
ahh bu erkek milleti neden böyle ya,onlar yüzünden ne hallere geliyoruz

"eğer erkek çıkarsa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, kız çıkarsa da ne istersen yaparım" demiş erkek arkadaşın ve bu bana samimi gelmedi. sen de keşke, eğer kız çıkarsa da hiçbir şey eskisi gibi olmaz deseydin keşke canım. burada suçlu olan senmişsin gibi davranmış. ben kendisinden alıp telefonu hemen aramasını ve yüzleşmenizi beklerdim. biraz kaçak göçek cevap vermiş ve geçiştirmeye çalışmış, korkutmaya çalışmış ilişkimiz biter minvalinde konuşarak. madem bir yanlış anlaşılma, hemen arayıp o numarayı son vermeliydi, uzatmamalıydı.

tüm cevapları ve ondan sonraki gelişmeleri okuyamadım, ne oldu bilemiyorum. ben sadece ilk mesajını okuyup cevapladım, eğer alakasız olduysa kusura bakmayınn :)

ohh hadi inşallah atlatıyorsun sanırım canım. Sen çalışıyormusun yarın sende git bakalım nasılmış milletin sevgilisine asılmak gorsun :)

Hah ışte, arkadaşım tam aklımdan geçenleri söylemiş. Tamamen katiliyorum. Yok erkek çıkarsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz bilmem ne, bir adam üzerindeki bu sisi kaldırmak için demeli ki sana hay hay tatlım tabiki arayalim senin içinin rahat etmesi çok önemli demeli, hatta önce kendisi demeli bak arayıp ispatlamak istiyorum sana diye. Yani bu dediği var ya sana aleni tehdit. Senin direkt demen lazımdi o zaman:ben aradim ve kadin çıktı diye. Bunu pat diye suratına deyip gormen lazimdi halini. Yazdiklarindan senin çok masum ve iyi niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah ben yanlış cikarim ama bu insan bu adam inşallah seni hak ediyordur. Laf cambazı bir insan ise seni her türlü kandirir

hadi inşallah canım tatlılıkla çözülür bu mesele..
yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, o kız için içini rahat tut derim..Rabbim görüyo olanları..

öyle canım öyle yuva yıkanın yuvası olmaz ki biz 5.5 yıldır her zorluğa göğüs gerdik inşallah buda öyle olur :26:

ya ben aramadım hiç arkadaşımın biride diyor ki ne biliyosun yalan söylemediğini arayan kişinin dedi (arkadaşım için diyor bunu ) ama numarayı dağıttığım zamanda gelen mesajlarda hep sen çocuk mu kandırıyosun erkek çıkıyo telefona gibi tepkiler aldım hep. :26:

estağfurullah ne alakasızı olsun ama anlattım ben unların hepside diğer sayfalarda

ohh hadi inşallah atlatıyorsun sanırım canım. Sen çalışıyormusun yarın sende git bakalım nasılmış milletin sevgilisine asılmak gorsun :)

ay çalışmıyorum aslındada yarın doktor işim olmasa giderdim ama işim var benimde yarın :26:

inşallah dediğin gibi olur Rabbim büyük haklıyıda haksızıda ortaya çıkarıtr elbet

işte canım arkadaşlarına güvenme,hatta kimseye güvenme,bu işi kendin çöz bence. kimse senin,sizin iyiliğinizi istemez..
valla çok iyi dayanmışsın canım bunca zaman.. kendin ara derim,keşke arkadaşlarınada söylemeseydin.. ona buna söylüyolar çunki.. kimseden hayır yok bu zamanda kimseden
buarada yarın gidemem demişsin işin erken bitecek gibiyse sözlüne söyle beklesin,beraber gidin olmazmı öyle..
senin önünde söylesin herşeyi,gözünle gör en azından söylüyormu
:44:

Benım anlamadıgım yanı daha dogrusu anlam veremedıgım su ;
Sen kac kere o numarayı aramıssın da kız cıkmıs , sozlunun yanında arayınca mı erkek cıkacakmıs ?
Sozlun de ''Eğer erkek çıkarsa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, kız çıkarsa da ne istersen yaparım" dıyor ...
Buyuk sacmalıkk ... Zaten onunla bırlıkte aradıgında o telefona erkek cıkacak emın ol bak sımdıden soyluyorum ...
Cunku sozlun teskılatı kurmus sen uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…