Ciddi bi sorunum var

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum

madem öyle eşini tesettürlü olmayan biri seçseydi.başı açık biriyle evlenip kapan baskısına ne kadar karşıysam ,aynı şekilde tesettürlü eşine de açıl diye baskı yapana o kadar karşıyım.
kendine uygun gördüğün biriyle evlenmek bu kadar mı zor anlamıyorum ki..
ne kadarlık evlisiniz?

madem öyle eşini tesettürlü olmayan biri seçseydi.başı açık biriyle evlenip kapan baskısına ne kadar karşıysam ,aynı şekilde tesettürlü eşine de açıl diye baskı yapana o kadar karşıyım.
kendine uygun gördüğün biriyle evlenmek bu kadar mı zor anlamıyorum ki..
ne kadarlık evlisiniz?
Bende bunu dedim ben sana açıl demiyorum ki diyo açık halimi gördükten sonra fikri değişti sanırım 5aylık evliyim

Üzgünüm ama eşiniz açılmanızı istiyor. Bunu da ufak imalarla dile getiriyor. Ve tamamen haksız, dediğiniz gibi sizi öyle görüp beğenmiş sonuçta. Şimdi değiştirmeye hiç hakkı yok.

Bu konuda ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor bence. Böyle üstü kapatılacak bir konu değil bu. Niyetini apaçık dile getirirse siz de ona göre ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Bu arada evet, onun ailesinin yanına gidip kalmak zorunda değilsiniz. Daha doğrusu istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz bana göre. 1 hafta da olsa 1 ay da olsa mutlu olmayacağınız bir zamanı, onlarla harcamak saçma yani.

Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum
izmirin neresinde yazlık ona göre rahat edip edemeyeceğini söyleyeblrm

Bende bunu dedim ben sana açıl demiyorum ki diyo açık halimi gördükten sonra fikri değişti sanırım 5aylık evliyim
kapalı bir kadın tatilde de aynı evde de aynıdır.yani tatile gidince inancı değişmiyor ki.ne demek bikini giyip denize girmek,kısa üstler giymek falan...

Üzgünüm ama eşiniz açılmanızı istiyor. Bunu da ufak imalarla dile getiriyor. Ve tamamen haksız, dediğiniz gibi sizi öyle görüp beğenmiş sonuçta. Şimdi değiştirmeye hiç hakkı yok.

Bu konuda ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor bence. Böyle üstü kapatılacak bir konu değil bu. Niyetini apaçık dile getirirse siz de ona göre ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Bu arada evet, onun ailesinin yanına gidip kalmak zorunda değilsiniz. Daha doğrusu istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz bana göre. 1 hafta da olsa 1 ay da olsa mutlu olmayacağınız bir zamanı, onlarla harcamak saçma yani.
Hah tam olarak bunları söylemek istemiştim. Tamamen katılıyorum size.

Kesinlikle canım inan tek uyuşmadığımız nokta bu sonradan oldu birlikteyken lafı dahi geçmedi kimse zaten direk açıl demez ima eder

Zorunda değilsin. Gitmek istemiyorsan gitme.
Tesettürün de seni alakadar eder. Baskıyla tesettüre sokmak ne kadar kaba bir hareketse, aynı şekilde tesettürden çıkarmak da öyledir. Rahatsızsan, şakasını dahi yapmaması adına kesin bir dille uyar madem.

Siz ona ben halimden memnunum dersiniz , nasıl alttan alttan söylüyorsa sizde onun gibi söylersiniz
Böylelikle benimsemesi kabul etmesi kolaylaşır, zıtlaşmayın ve takmayın hiç.
Onlara karşı tesettürü düşürmeyecek olgun kendinden emin güzel cevaplar verin ki bilgisiz biri olmadığını görsünler karşılarında

Bu şekilde bilip kabul ettiyse şimdi de kabul etmek zorunda.
Size nazikçe aklından böyle bir şey geçtiğini söyleyebilir ama o kadar, üstelemek, baskı yapmak, devamlı gündeme getirmek gibi bir hakkı yok. Bu tamamen sizin kararınız.

Back
X