Ciddi bi sorunum var

Peki muhafazakar bir tip miydi önceden? Şimdi nasıl?
Bir şeylerden etkilenmiş olmasın diye soruyorum.
O da öyledir aslında namazında niyazında benim evlendikten sonraki görüntümden etkilendiğini düşünüyorum çünkü böyle çok daha güzelsin dedi sevgiliyken açık saçlı fotomu dahi göstermemiştim

O da öyledir aslında namazında niyazında benim evlendikten sonraki görüntümden etkilendiğini düşünüyorum çünkü böyle çok daha güzelsin dedi sevgiliyken açık saçlı fotomu dahi göstermemiştim
Bence lamı cimi yok, bu adam açılsanız çok memnun olacak.
Siz de böyle bir şeye sıcak bakmadığınıza göre, böyle bir şeyin olmayacağını beyan etmelisiniz. Kesinleştirmek gerekiyor galiba, tabi o ne tepki verir bilemem.
Çünkü şu an galiba bu isteğinin gerçekleşebileceğine dair umutları var.

Bu mesele polemige cok acik bi konu. En az 30 sayfa surer.

Herneyse size sunu soyleyeyim asla prim vermeyin. Bu sizin kendi tercihiniz. Tercihlerinize mudahale ettirmeyin. Ima yollu her ne yapiyorsa sizde ima yollu "soyle olsaydi daha guzel olurdu" mesajindan hoslanmadiginizi bunun sizi rahatsiz ettigini anlatin. Sonra paslari gole sevirin. Sert bi soz soyleyin. " eger senin icin daha guzeli buysa tesetturu olmayan biriyle evlenmeliydin. Bu benim icin tartismaya acik bi konu degil. Bundan sonra olumlu olumsuz her elestiri-degerlendirme tavsiye vs saygisizlik olarak gorurum ve bu bizim aramizda derin bir ucurum olusturur" gibi... Sonra konuyu kapatin hic acmayin.

Bence lamı cimi yok, bu adam açılsanız çok memnun olacak.
Siz de böyle bir şeye sıcak bakmadığınıza göre, böyle bir şeyin olmayacağını beyan etmelisiniz. Kesinleştirmek gerekiyor galiba, tabi o ne tepki verir bilemem.
Çünkü şu an galiba bu isteğinin gerçekleşebileceğine dair umutları var.
Kesin bi dilke belirttim açık olsan daha kolay kıyafet bulabilirdik dediğinde ben böyle hayal etmemiştim dedim bana saygı duymanı beklerdim böyle sevdin beni dedim o da açıl demiyorum sadecee fikrim bu demişti içten içe istiyo belli ki ama öyle bişey olmasını istemiyorum benim özüm bu

Ne alakası var benimkide evlendikten sonraki goruntumden mi utanıp keske kapansan diyor haha :D Bence baska birşey var. " Erkekler eşlerine başkalarinin bakmasini istemez genelde " Eşim güzel diye dur milletinde gozu gonlu açılsin diyerek kapalı eşini açmaya hiç calismaz. Evde kendi bol bol acik halini goruyordur zaten derdi buysa. Bence yanlış dusunuyorsun.

Herneyse size sunu soyleyeyim asla prim vermeyin. Bu sizin kendi tercihiniz. Tercihlerinize mudahale ettirmeyin. Ima yollu her ne yapiyorsa sizde ima yollu "soyle olsaydi daha guzel olurdu" mesajindan hoslanmadiginizi bunun sizi rahatsiz ettigini anlatin. Sonra paslari gole sevirin. Sert bi soz soyleyin. " eger senin icin daha guzeli buysa tesetturu olmayan biriyle evlenmeliydin. Bu benim icin tartismaya acik bi konu degil. Bundan sonra olumlu olumsuz her elestiri-degerlendirme tavsiye vs saygisizlik olarak gorurum ve bu bizim aramizda derin bir ucurum olusturur" gibi... Sonra konuyu kapatin hic acmayin.
Teşekkür ediyorum verilebilecek en net cevapları yazmışsınız konuştuğum zaman işime yarayacak

Ne alakası var benimkide evlendikten sonraki goruntumden mi utanıp keske kapansan diyor haha :KK70: Bence baska birşey var. " Erkekler eşlerine başkalarinin bakmasini istemez genelde " Eşim güzel diye dur milletinde gozu gonlu açılsin diyerek kapalı eşini açmaya hiç calismaz. Evde kendi bol bol acik halini goruyordur zaten derdi buysa. Bence yanlış dusunuyorsun.
Peki başka ne olabilir sence

Kesin bi dilke belirttim açık olsan daha kolay kıyafet bulabilirdik dediğinde ben böyle hayal etmemiştim dedim bana saygı duymanı beklerdim böyle sevdin beni dedim o da açıl demiyorum sadecee fikrim bu demişti içten içe istiyo belli ki ama öyle bişey olmasını istemiyorum benim özüm bu
İşte o hala umut ediyor içten içe.
Yani bazı insanlar inatla, zaman geçtikçe isteklerini tekrar dile getirirler. Böyle alttan alttan işleyerek sizi etkileyebileceğini düşünüyor. Önce böyle yumuşak fırça darbeleriyle şansını deniyor işte. 40 kere denirse olur hesabı gibi galiba, bilemedim ki...

Aynen öyle
Biz nasıl eteğimize saçımıza karıştırmıyorsak
Tesettürlü arkadaşlar da giyimine karıştırmamalı
Kaldı ki şu anki konu çok tuhaf
Kapalı birine bikini giyersin aşkııım denir mi, şakası mı olur bunun
Bende şaplağı bastım giymem dedim, çok hafif kalmış cevap
Net olunmalı ki, karşı taraf anlasın ve bahsini bile açamasın
Dialoglara şaştım ben ne şaplağı ayrıca

İşte o hala umut ediyor içten içe.
Yani bazı insanlar inatla, zaman geçtikçe isteklerini tekrar dile getirirler. Böyle alttan alttan işleyerek sizi etkileyebileceğini düşünüyor. Önce böyle yumuşak fırça darbeleriyle şansını deniyor işte. 40 kere denirse olur hesabı gibi galiba, bilemedim ki...
Psikolojimi etkiliyo onun bunu istediğini bilmem dua ediyorum izin verme Allahım diye çünkü insanız herşey bizim için

Ben hep merak ederim size sorsam esiniz sizi evlenene kadar acik gormedimi gormediyse hic merak etmedimi.

Acilma konusuna gelince size bunu evlenmeden once hissettirmediyse bundan sonrada sussun acik acik konusun.

Aynen öyle
Biz nasıl eteğimize saçımıza karıştırmıyorsak
Tesettürlü arkadaşlar da giyimine karıştırmamalı
Kaldı ki şu anki konu çok tuhaf
Kapalı birine bikini giyersin aşkııım denir mi, şakası mı olur bunun
Bende şaplağı bastım giymem dedim, çok hafif kalmış cevap
Net olunmalı ki, karşı taraf anlasın ve bahsini bile açamasın
Dialoglara şaştım ben ne şaplağı ayrıca
Şaka değildi ciddiydi giycem desem giy der şaplak dediğm baya tokattı

Peki başka ne olabilir sence

Görüşleri değişmiştir artık. Mesela bizimde evlenirken eşim asiri muhafazakar değildi. Bi karış sortlada gezerdim laf demezdi.(tabiki kiskaniyordu yine ve giyilmicek yerde yani insanlarin okuz gibi baktigi yerlerde giymiyodum o ayri.

Nedendir bilinmez gitgide dini konularla hasir nesir oldu cok fazla ilgilendi ve bir sure sonra basladi o gunah bu gunah kapansan keske filan diye. Yani güzellikten filan cok kisilerin gorusleri degisebiliyor. Tabi onlarin hayat gorusu degisti diye bizde degismek zorunda degiliz. Ben takmiyorum onun dediklerini :) Sende oyle yap.

Back
X