Ciddi bi sorunum var

Aynen öyle
Biz nasıl eteğimize saçımıza karıştırmıyorsak
Tesettürlü arkadaşlar da giyimine karıştırmamalı
Kaldı ki şu anki konu çok tuhaf
Kapalı birine bikini giyersin aşkııım denir mi, şakası mı olur bunun
Bende şaplağı bastım giymem dedim, çok hafif kalmış cevap
Net olunmalı ki, karşı taraf anlasın ve bahsini bile açamasın
Dialoglara şaştım ben ne şaplağı ayrıca
Esi de sanirim kedicigin bu yaklasimlarindan tabiri caizse yuz bulmus, meseleyi sakiz kivamina getirmis. Verdigi tepkiler diyaloglari bendr yersiz ve manasiz buldum.

Eminim sert bir dille olusturacagi duruşu bu meseleyi sonsuza dek kapatir.

nasıl begendiyse oyle kabul etmeli nasıl acık bir kadına ben bunu sonra kapatırım diye yaklasılması yanlıssa kapalı bir kadından da basını acmasını beklemek sacma kisinin kararına kalmıs bu

Bence zırvalamış afedersiniz ama ciddiye almayın. Kendisi tekrar konuyu açarsa da üzerinde durmayın, tokat yerine dil çıkartın, öpücük atın geçşin. Altında da bişeyler aramayın, yok neden böyle bişey istiyor diye. Muhabbetlerin hepsi mantıklı mantıklı olmuyor, üstelik düşünmeden konuşma eğilimleri çok fazla bu insan yavrularının, yani kocaların bence, şahsen:110:

Hic merak etmedimi gormek istiyorum cunku boyle bir insan sanki oncedende belli ederdi gibi geliyo bana.Acaba birilerimi baski yapiyo hasemaylami giricek kapali nasil olur yazlik yerde gibi.
Merak etti tabi kaç kere en azından foto at dedi atmadım kına gecemin olduğu gün kınadan sonra bizdeydi bende üzerimi soyunmuştum yolcu ederken kapıdan kafamı uzattım şok geçirmişti

Açık insana kapan diye baskı yapılamayacağı gibi kapalı insana açıl diye baskı yapılamaz.eşiniz bence kafa göz farklı yerlere kayamaya başlamış dikkat edin...

Ben sinir oluyorum açıkçası. Kadın kapalı ama tatilde her yer meydanda ne anlamı kaldı kapaliligin ? Türban nedir? Diğer gözlere karşı kendini gizlemektir .
Öyle insanları görünce gülüyorum. Eşin belli ki acilmani istiyor yine de sen bilirsin tabi.

Görse ne değişcekti peki? Sizce

Size açık halinizi beğendiğini söylerdi.Açılmanızı isterdi o zaman baştan konuşmuş olurdunuz.Siz de evet veya hayır derdiniz olay netleşirdi baştan.Sonradan da böyle bi talep veya imayla gelemezdi.Ne kendi mutsuz olurdu ne sizi mutsuz ederdi.

Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum

Aslinda olayin geneline bakinca ortada bir sorun yok ama detaylar sacma seyleri ortaya cikariyor:
1. evlenmeden oncede kapili bir kadinsan esinin bu tavri cok sacma. Sonrada kapandiysan da sacmada ilk durumda daha da sacma. Kimse karisamaz bu tarz seylere bence.
2. kv ve kp israrida cok sacma onlar senin anne baban degiller kocani calisirken ankarada yanliz birakip gidip onlarin hizmetini yapacak halin yok herhalde. Hemde denize bile girmeyecekmissin o sicakta bunalirsin kocanda yok kv kp ile tum gun burun buruna cok sacma bence.
3. Kocanin imalari cidden cocukca ne derdi varsa acikca soylesin, ellerin kocalari bikini giyme mayo giy, yok mayonun sortlusunu al yok eteklisini al diye kivirir kivirir seninki tam tersi kapali kadini acmaya calisiyor. Kac yasinda bu koca dedigimiz insan ?

Açık insana kapan diye baskı yapılamayacağı gibi kapalı insana açıl diye baskı yapılamaz.eşiniz bence kafa göz farklı yerlere kayamaya başlamış dikkat edin...
Töbe töbe eşim evlendiğimiz ilk hafta balayındayken dedi bana kim tanıyo ki aşkım şapka takıver diye baştan mı kayıktı yani :KK57:

Back
X