Ciddi bir karar vermek üzereyim, yardım eder misiniz?

Hic beklemeyin direkt ayrilin. Gecmiste yasadiginiz guzel gunler gecmiste kaldi. Gecmisin ozlemiyle bugununu de yarinlarini da heba etme. Sevgi boyle birsey degil.

Ayrica sevgililer arasinda bu velet lafi da son zamanlarda moda oldu galiba

Kıymet veren seven biri hakaret etmez zor zamanlarında yanında olur anlattigin kadarıyla bu kişi laf olsun diye yanında mis gibi mesleğin var uzak dur o adamdan üzülürsün ilk başta ama sonradan iyi ki gitmiş dersin toksik bı ilişki sizinki belli sen hep fedakarlık yapıp emek veren tarafsin ama o değil

Öncelikle içindeki çocuğun büyümesine izin verme. Böyle çocuksu ve saf duygularla sev insanları fakat herkesi değil. Seni gerçekten seven/değer veren insanları sev. Hayatında barındıracağın insanın duvardan farkı olmalı. Mesleğin elinde, hiçbir erkeğe ihtiyacın yok. Yeri ve zamanı geldiğinde doğru insanla, doğru bir ilişki içerisinde olursun umarım.

Ameliyata girmek üzeresin ve sana allah belanı versin dedi
Zerre kadar değerin yok. Ailesi değerli sen değilsin. Sen sadece canı isterse yanında olabilirsin.
Sana değer vermediğini göstermek için daha ne yapması lazım ki... bide seviyorum anlaşıyoruz demişsin

Böyle adamsan size asla hayır gelmez defedin ve bir daha asla kabul etmeyin çok dengesiz biri sizi cepte görüyor istediği aşağılamayı yapıyor size değer vermiyor

Atanmadim henüz.

1- Sarhoş bir kızı yaka paça dışarı da atmazsın yani. Yedi kat el de olsa bunu yapmaz insan. Sevgili olacak bir de ha! Sizi sevmediği ta buradan belli.
2-Niye siz hep ayağına gidiyorsunuz? Maddi manevi kendinizi zorluyorsunuz, karşılığında lütfedip de yanınızda bile kalmıyor adam farkında mısınız? Yok yanına gelmek için paralar harcadım yok yanıma gel taksi göndereyim falan... Ne oluyoruz ya? Az ağır olun, bu kadar parçalamayın kendinizi bir erkek için. Hem de değmeyecek biri için.
3- Hasta ve korkmuş birinin üstüne bu kadar gitmek neye sığar? Bir de üstüne sizi o haldeyken terk etmiş. Ve hala siz böyle birini seviyor musunuz?
Açık açık yazıyorum, bu adam sizi sevmiyor. Sevmeyecek de. Kabullenin bir an önce, önünüze bakın.

Ben adamin amacini anlamadim eksik anlatiyorsunz sanki. Sizi yaniniza cagirip neden ailemin yanina gitmem lazim diyor cok dengesizce.
Sevgide bi yere kadar beni sarhosken tek basina birakan bi adamla ben zaten devam etmezdim.

Seni sarhoş halinle ofisinden çıkarıp, yalnız başına yolda bıraktığında bitmeliydi bu ilişki, çok çok ağır bir hareket yaptığı, nasıl çekebildiniz sineye anlamadım... Sabah 6 da ofise çağırıp sonrada kahvaltıya gideceğim diyen adamın da niyeti belli değil mi söyletmeyin beni şimdi... Sözün özü sen kendine değer vereceksin, karşısındaki kadına k.......is muamelesi yapan bir adamı hayatında tutmayacaksın, sevmeyeceksin, düşünmeyeceksin

bu ilişkilerde "velet" demekte yeni çıkmış galiba bu ikinci duyuşum.
Ben başka arkadaşlarımdan da duydum bu tarz şeyler ama beni çok kırıyor aramızda yaş farkı var ve haliyle benden daha olgunluk bekliyor ama benim okulum yeni bitti atanamadim bir süredir doğuda hocalık yapıyorum özel okulda

Bir kere de uyuyamıyorum beni uyutur musun diye çağırdı o kadar işim gücüm varken gittim uyku problemi vardı. Sarılıp yattık, kalkınca yemek yeriz diye düşündüm. Hadi evine git dedi bana uyanır uyanmaz. Çok kırılmıştım

Sözleri çok cirkin evli olsanız bosanma nedeni bunlar. Sevgiliyken ayrılın gitsin. Bela okumak nedir insan insana bu tarz konusmaz sevgiliyi geçtim. Sizi sevmiyor siz de tas basın bağriniza oturun zamanla unutursunuz

Siz kendinizi sevmiyorsunuz, ayrıca kendinize saygınızı kaybetmişsiniz yada zaten o da hiç yoktu. Bilmiyorum...

Önce bunu bı halledip öyle hayatınıza birini alın derim. Kendilik algınizi bı düzeltin. Herşey daha iyi olur

Sevgisi ve saygısı da yok sizi istediği zamanlarda çağırmış istemediği zamanlar git demiş öyle şey olur mu. Ayrıldınız ama iyi ki diyeceksiniz artık bence o sayfayı kapatın, tekrar ederseniz sadece yaralarınız daha da büyüyecek…

Bunları sakın arka plana atmayın, bunlar size değer vermediğini gösteriyor maalesef. Değer gördügünüz gerçekten mutlu oldugunuz bir iliski yaşamak varken böyle insanlara zaman ve emek harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…