• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi baslıyorum artık.

Busee90

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
42
0
16
Tekirdağ
Kızlar gecen seneden beri hızla kilo aldım. Tam 69 kıloyum... arastırmalarımla bir diyet listesi hazırladım ve ıkı gundur uyguluyorum. İnsallah devamı gelicek. Sizinde önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Her gun yazacağım buraya.
Sabah aç karnına türk kahvesi sade (yağ yakıcı özelliği varmıs)
10-15 dakıka sonra bir portakal. Sabah kahvaltı etmeyı pek sevmem.
Oglen arası 3 tane yagsız kofte yarım kase yoğurt.
Ara öğün eğer acıkırsam meyve veya yoğurt.
Aksamda bir koca kase corba ve yoğurt.
Spor olarak ta 500 tane ip atlayıp bunu zamanla arttıracağım. Ayrıca 250 tane sandelye inip cıkmak cekebilirsem mekik düsünüyorum. Haftanın 3 günüde 45 dakıka kosu:52::51:

Geçtiğimiz seneye kadar çok hareketli bir iş hayatım vardı ve 48 kilonun üstüne çıkmıyordum. Ama şu anda bütün gün oturarak çalışmak zorundayım ve 55 kilo oldum. Spor yapmak için de vaktim yok. :2:Zaten boyum 1.55. Artık benim de zayıflama zamanım geldi zaten. İki haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Kendime herhangi bir diyet listesi yapmadım. Sadece öğünlerimi çoğalttım, porsiyonlarımı azalttım. Özellikle ara öğünlerime çok dikkat ediyorum. Yoğurt, meyve, taze sıkılmış meyve suyu ve bitki çaylarımı asla eksik etmiyorum. Bir bardak çayı üç şekerle içerdim şimdi şekersiz içiyorum çayı kahveyi ve kesinlikle sade kahve kullanıyorum. Üçü bir aradalara veda ettim yani. Onun dışında yaptığım pek birşey yok ama iki haftadır vücudumda bir toparlanma hissediyorum. Henüz tartıya çıkıp tartılmadım, üç haftanın dolmasını bekliyorum. Bakalım işe yarayacak mı? :2:

Back