Ciddi düşünüyorum ama çocuğu var ?

Benimde ona karsi endisem suphem yok olsa burada konu acma geregi bile duymazdim ailemi nasil ikna ederim diye dusunuyorum ama masallah ben ne sordum herkes baska konular uzerinden yuruyo
Biz bu konulara erken daldik ettik tamam da hemen pat diye olacak degil fikir aliyorum ailemi nasil ikna ederim diye dusunuyorum o kadar
Beni o tedavi etti
Eee aynisi bizimde basimiza gelebilirdi hepimizin ? Bize de mi boyle yaklasilmasi sana dogru mu gelirdi ?
Kendime inancim olmasa boyle vebale girmezdim anliyorum seninde demek istedigini
Biz oyle aramizda konustugumuzu bana deyip durdugu seyi dedim elinde olsa bugun evet desem evlenecek benimle benim acalem yok
Bende iyi dusundum ettim dedikleriniz de haklisiniz da
Yahu 2 hafta da ne ciddi düşünmesi ? Ayrıca anladığım kadarıyla,kendinize denk birini istiyorsunuz. Ona göre karar verin.
Karakteri huyu suyu bana gore denk sadece bosanma etme durumundan esit degiliz huyumuz karakterimiz her seyimizle anlasiyoruz
2 haftalık insan için bunları düşünmek erken
Ayrıca çocuk işi zor
İlerde sıkıntı çıkar
Anladim
Ya insan kime ne hissedecegini kendi cok secemiyor ben yapamadim bunu siz yaparsiniz o zaman mutlu ediyo huzur veriyo bana
Peki aileniz karsi cikti mi nasil ikna ettiniz ?
Iki haftada niye evlenelim demiş ki bu adam .Yangindan mal kaçırir gibi .Var bu işte bir iş
Bilmiyorum ben seninle takilmalik degil ciddi ileriye donuk evlilik istiyorum diyo
Ben mantigimida kullaniyorum bu bosanma ve cocuk haricinde sıkıntı yaratacak icime suphe endiss dusuren bir sey yok
Bilmiyorum dedikleriniz de hakli olabilirsiniz ama cok mutluyum kendisiyle keske daha erken onceden de karsima o ciksaydi
Aynisi bizimde basimiza gelebilirdi ben sorun etmiyorum bu durumu ailemin tepkisinden bunalimdayim nasil ikna edecegimi de bilmiyorum
Surekli cocukla ayni evde yasasam yapamazdim belkide ama yabanci ulkede annesiyle yasiyor
Evet sigindim ama kac sene tadamadigim duyguyu kisa surede bu insan yasattirdi
Evet arkadaslarimin yarisi kendine denk biriyle ol diyo digeride onu taniyanlar destekliyo ama bana cok iyi geliyo keske seneler evvel karsima ciksaydida olsaydi
Ah bu aşk.
Ota da konuyo pokada....
Evet
destur 2 hafta daha...
Ee olabilir 3 gunde tanisip evlenenler dahi var ?

Maşallah herşeye, herkese cevap veriyorsunuz. Evlen bacım o zaman... sonrasında daha çok konularını okuruz burda; eşimin ilk evliliğinden olan kızı sürekli bizde, eşim eski karısı ile görüşsün istemiyorum, çoook mutsuzum falan filan. Hayat senin ama insan çok bilmek yerine birazda etrafa kulak vermeli derim. Yoksa bize ne güzel güzel yaşıyoruz biz...

Sadece annem karşı çıktı hatta evlatliktan silerim dedi eşime epey zorluklar sundu oda yapınca daha bişey demedi seviyorlar diye hatta suan damadini çok seviyor

Olmuyor o işler canım öyle senin ilk bebeğin olacak heyecanlarin olacak o zaten bunları yaşamış olacak yarin. Diğer çocuk büyüyecek eşin diğer kadınla görüşmek zorunda kalacak aynı şeyleri yaşayan biri olarak kendine yazık edersin derim hem iyi düşün bnm düşünme şansım yoktu ailem verdi zorla senin şansın var hem su an yara bandı gibi olmuş bide diğerini unutma k için yapmışsın gibi

Zaten en büyük sorunda boşanmış ve çocuğu olması emin ol Kasım’lar fedakardır kolay kolay yuvalarını dağıtmazlar istisnalar tabiki var ama genel olarak gözlemlediğim bu yönde birde hiç evlenmemiş biri olarak ilk evlilik heyacanını yaşamış ilk çocuk heyecanını yaşamış bi insanla yapabilicekmisiniz bu çok iyi düşünmenizde fayda var yani biraz gamsız boşvermiş bi yapınız varsa sorun teşkil etmeyebilir fakat ince fikirli ve kırılgan bi insansanız çok büyük sıkıntılar sizi bekler Yinede çok iyi düşünmelisiniz hakkınızda hayırlısı olur umarım

Boşanan insanlara yaptığınız benzetme....

Konu sahibi 2 haftada evlilik konuşulabilir. Bu anormal değil. Sizin durumunuz özel. Kötü bir ilişki atlatmışsınız. Yara bandı aramayın sokakta. Kendinizi, kendiniz tedavi edin. Bu şekilde yeni yaralar açarsınız. Bu ilişkiyi kaldırabileceğinizi sanmam. Adama aşık olmadığınız, sevmediğiniz sadece heyecan aradığınız çok belli.

Kadınlar olarak olmayacak erkeklere son aşkım gözüyle bakmadan mantık çerçevesinde kestirip atabilsek ülkece bir çok kadın düzgün evlilikler yapacak aslında. Ama ne hikmetse olmayacak adamların peşinden koşma ve evlenme merakımızın bizi süründürmesinden zevk duyuyoruz sanırım. Başka açıklaması olamaz.

Aile rızası almak önemli ama eşinşe bir ömrü geçircek kişi sensin 2 hafta kısa bir süre biraz tanı eğer değer diyosan bence çocuğunu zaten sen de sorun etmezsin sorun ediyorsan bir şeyler tam değildir

Zaten yurtdışında diyosun sen de evlenmiş boşanmış olabilirsin ömür boyu evlenmez miydin bi daha?

Canım öncelikle bir insanı 2 haftada taniyamazsin . Hemen seninle ciddi düşünüyorum laflarını ciddiye alma . Ama gerçekten ilerleyen zamanlarda birbirinize uygun olduğunuzu anlarsınız ozaman çocuğun bir önemi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Ben öyle bir durumla karsilassaydim benim ailemde belki karşı çıkardı . Doğru insanı bulmak çok zordur . Bunu unutma öncelikle neden bosandiklarini sorgulaman gerekir sebep ne gerçekten anlattığı sebep dogrumu

22 yasindsin, 4 yillik iliskin bitmis, 2 haftadir tanidigin adamla ciddi dusunuyorsun.bacim bu ne hiz biraz yavasla ayrildiysan da ayrildin ilk buldugunla evlenmek zorunda degilsin
Kesinlikle katılıyorum yıllar önce 4 yıllık ilişkim bittiğinde bende ilk tanıştığım kisiyle ciddi düşünüyorum demiştim sonra yara bandı olduğunu anlamıştım . Ve tam 7 yıl sonra tamamen normale döndüm . Tabi benim 4 yıllık ilişkim ilk aşkım di :) oyuzden uzun sürmüştü . :) Ve aradan tam 8 yıl geçtikten sonra evlendim . :)

Karşınızdaki de eminim boşanmak için evlenmemiştir. Hatalar insanlar için var. Geçmişi için yargılamak yerine sadece onu olduğu gibi değerlendirin. Daha sağlıklı sonuca varabilirsiniz umarım.

Bence çok sorun olur hele de çocuklu adamla daha da büyür sorun. Davul bile dengi dengine derler. Çok iyi düşün , kaldıramayacağım yükün altına girme derim. Evlenmiş boşanmış çocuklu adam, tabiki senin gibi genç ve bekar bir kızı bulunca üstüne düşer .

Beni niye alıntıladınız anlamadım....

O benzetmede boşananlara değil boşanmış erkeklerle evlenen kadınlara yapılır halk arasında...

2 haftadır tanıdığım biri gel evlenelim dese bir de 22 yaşındaysam ayaklarım vura vura kaçarım çok net.
Neden boşandılarsa o neden sana da uğrar insanlar değişmezler. 4 yıllık ilişki de başlarda sana müthiş gelmiştir fakat ayrılmışsınız, zamanla insanları tanırsın çünkü.
Tut ki evlendin sen çocuk hesabı yaparken adam belki ikinci bir çocuğu istemeyebilir.

Benim eşimde yurt dışında yaşıyordu Ve çok kısa sürede evlendik.İlk görüşmede evlenmeye karar verdik 6.görüşmemizde düğünümüz oldu.Ama eşimin çocuğu yoktu Ve kendisi tek başına yaşıyor yurt dışında.9 aydır yurt dışındayım kursta birçok kişiyle tanıştım eşinin ailesi ile yakın olanların çoğu sorun yaşıyor.Çünkü gerçekten çok zor bir durum sen yurt dışına gidince kimsen olmayacak birde eşinin ailesi sorunlu olursa mücadele etmen çok zor.Çocuk sende mi kalcak?Annesiyle mi yaşayacaksın bunlar çok önemli.Tabi ki yaşayacağın yerde çok önemli bunlardan emin olmadan gidip görmeden sakın bir adım atma derim ben.çünkü orda sorunlar ile mücadelede etmek gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…