• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek kıtlığı

Aşık oldukları an yüzükle geliyorlar yeterki aşık olsunlar
Oda zor değil aslında onları takmıyormuş evlilik teklifi beklemiyormuş gibi yapmak evlilikle ilgili konu bile açmayacaksın daha sonra zaten onlar açıcak eğer seninle ciddiyse
Ve tabiki aşık olmıycaksın aşık ediceksin neden böyle dedim aşık olursan üzülen sen oluyorsun

Sanırım bu adamla ilgili başka konular da açmışsınız
Bence bırakın artik olmayacagi belli

Üç yıl dile kolay bu tarz davranışlara izin vermişsiniz tahminim, aramayın o sizi bulur denk gelir yani. Hem azıcık kaçan kovalanır taktiği uygulayın, çok üstüne düşmeyin. Bir Bana göre iki taraf da belli bir yaşın üstündeyse 3 4 yıl birlikte olmanın anlamı yok. Tabi tanımadan evlenmenin de akışa bırakın takıntı yapmayın o dediğinizi ben şuan kendi evim için yapıyorum baya keyifli başka alanlara yönelin

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Sizin yazınızda çok itici olmuş. Böyle evlilik diye erkeklerin üstüne atlayan kadınlar erkeklere çok itici geliyor bencede öyle. Madem boş geliyor konuşmaları konuşmayın. Zaten siz konuşmaları boş gelen insanla neden evlenmek istiyorsunuz. Bu şey gibi olmuş ya benimle evlen yada sus.

Tanışmadan etmeden, merhaba evlenelim mi demez kimse. Önce bir süre flört etmek ister. Bu düzgün bir insan olmadığını göstermez. Acelecisiniz.
Biz eşimle 27-28 yaşlarımızda tanıştık ve üç sene flört ettik. Ki ikk ikisenesinde ciddiyet ikimiz de asla düşünmüyorduk. Eşim soranlara takılıyoruz derdi. Baktık kafalar uyuyor, aşk da devam evlendik. Ha sizin yaşınız da tanışsak üç sene olmazdı bir sene olurdu.
Ben eşime evlilik desem kaçardı arkasına bakmazdı. Bana da daha ilişkinim başında evlilik ciddiyet dese evlenecek insan arıyor benle alakası yok der kaçardım.

Zaten canım uyardım haddini bilmeyen bir insan ben sadece o kadar iş tanışıklığımız var boş olmasın eğer bana ilgisi varsa diye nabız attım ama kendisi yine boş yanılmadım ama hadsizliği şaşırtıcı ne hali varsa görsün diyeceğim birisi bilirsin erkekler sınırlarını koruyamaz
Hayır benim anlamadığım 32 yaşında kocaman kadın olarak iş ortamında tanıştığınız birine size göre boş muhabbet yapacak yüzü verip sonrada adam muhabbete girincede neden resmen ben koca arıyoruma getirdiniz ki konuyu? Eğer adama siz yüz vermediyseniz bunun adı tacizdir ve koca arıyorum mevalinde konuşmaktan çok daha sert bir çıkış yapmanız gerekirdi. Siz yüz verdiyseniz baktınız adam lakayıt, iş dışında görüşmez, konuşmaları konusunda uyarırdınız olur biterdi. Ayrıca evliliğin bir hedef değil sonuç olduğunu anladığınızda hayatınıza doğru insan girer emin olun. Bir arkadaşın çok sevdiğim bir lafı vardır. Niyeti ciddi erkek yoktur, ona evliliği arzulatan ciddi düşündüren kadın vardır der her zaman.
Kaldı ki direk kadını tanımadan flört etmeden ciddi niyetle yaklaşan erkek Türkiyede genelde evine hizmetçi, gelirine kaynak, bedava cinsellik ve ailesine hizmetçi arıyordur. Eğer muhafazakar ve dindar bir yapısı yoksa.

Canım 3 yıl diyorum boş muhabbetlerin bırakılması eğer niyet varsa yol alınması yoksa irtibatı kesmesi için yaptım irtibatı kesti zaten yoksa evlilik delisi değilim hayırlı anlayışlı ahlaklı vicdanlı insan istiyorum
Sizin yazınızda çok itici olmuş. Böyle evlilik diye erkeklerin üstüne atlayan kadınlar erkeklere çok itici geliyor bencede öyle. Madem boş geliyor konuşmaları konuşmayın. Zaten siz konuşmaları boş gelen insanla neden evlenmek istiyorsunuz. Bu şey gibi olmuş ya benimle evlen yada sus.

Canım ilişki gibi birşey olup olmama durumlarımızı var o sebeple ben hala baktım boş boş yazıyor ondan yazdım 3 yıldır tanıyorum bunun 1.5 senesi aynı birimde dişinde çalışarak geçti anlatamıyorum sanırım
Tanışmadan etmeden, merhaba evlenelim mi demez kimse. Önce bir süre flört etmek ister. Bu düzgün bir insan olmadığını göstermez. Acelecisiniz.
Biz eşimle 27-28 yaşlarımızda tanıştık ve üç sene flört ettik. Ki ikk ikisenesinde ciddiyet ikimiz de asla düşünmüyorduk. Eşim soranlara takılıyoruz derdi. Baktık kafalar uyuyor, aşk da devam evlendik. Ha sizin yaşınız da tanışsak üç sene olmazdı bir sene olurdu.
Ben eşime evlilik desem kaçardı arkasına bakmazdı. Bana da daha ilişkinim başında evlilik ciddiyet dese evlenecek insan arıyor benle alakası yok der kaçardım.

Aynen bunu öğrendim artık inşallah rabbim hayırlı insan nasip eder
Aşık oldukları an yüzükle geliyorlar yeterki aşık olsunlar
Oda zor değil aslında onları takmıyormuş evlilik teklifi beklemiyormuş gibi yapmak evlilikle ilgili konu bile açmayacaksın daha sonra zaten onlar açıcak eğer seninle ciddiyse
Ve tabiki aşık olmıycaksın aşık ediceksin neden böyle dedim aşık olursan üzülen sen oluyorsun

İrtibatım yok umrumda değil evlilik sana değer verenle güzel ...
Üç yıl dile kolay bu tarz davranışlara izin vermişsiniz tahminim, aramayın o sizi bulur denk gelir yani. Hem azıcık kaçan kovalanır taktiği uygulayın, çok üstüne düşmeyin. Bir Bana göre iki taraf da belli bir yaşın üstündeyse 3 4 yıl birlikte olmanın anlamı yok. Tabi tanımadan evlenmenin de akışa bırakın takıntı yapmayın o dediğinizi ben şuan kendi evim için yapıyorum baya keyifli başka alanlara yönelin

Canım ilişki gibi birşey olup olmama durumlarımızı var o sebeple ben hala baktım boş boş yazıyor ondan yazdım 3 yıldır tanıyorum bunun 1.5 senesi aynı birimde dişinde çalışarak geçti anlatamıyorum sanırım
Neticede arada ilişki yok. Üç senelik bir ilişkiniz olsa bir derece anlarım da adam geyik yapıyor sevgili değilsiniz, rahatsızsanız yol verirsiniz. Gelinlik fln demezsiniz yani.
Bana adı konulmamış bir şeyde evlilik muhabbeti biraz komik gelir

Back
X