• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek kıtlığı

İstemiyorsa boş boş yazmasın sürekli aval aval beni görünce bakmasın benim özel hayatımı merak etmesin boş yapmasın yani hanımefendiciğim
Adam istemiyo işte. Ne göreceksiniz daha? Ya da evlenirse belki sizden çok daha güzel zeki biri olur. Neyden bu kadar emin olabildiniz?

Bak bacım çok iyi etmişsin açık sözlü olman iyi olmuş ancak ötü olan sadece şu, bu herif evliliğe uygun bir herif değil. Sen bunu anlamaya çalışıp o güzel masum niyetini öyle söyleseydin keşke. Böyle bir terbiyesize masum beyaz hayallerini açman hayallerine ayıp olmuş. Adam cidden o kefeye konacak adam değil. Eğer olsaydı sana saygı duyduğunu ama henüz böyle bir şey düşünmediğini ifade ederdi. Amacın ne diye sorsaydın daha iyi olurdu.. Ama şu konu bir gerçek ciddi düşünen adamlar artık çok azınlıkta..

Sonunda beni anlayan birisi çıktı o gerçekten koca olacak biri değil bende biliyorum beni rahat bırakmasını istiyorum çünkü bıktım toplu bayram mesajı atmış ona bile dönmedim
Bak bacım çok iyi etmişsin açık sözlü olman iyi olmuş ancak ötü olan sadece şu, bu herif evliliğe uygun bir herif değil. Sen bunu anlamaya çalışıp o güzel masum niyetini öyle söyleseydin keşke. Böyle bir terbiyesize masum beyaz hayallerini açman hayallerine ayıp olmuş. Adam cidden o kefeye konacak adam değil. Eğer olsaydı sana saygı duyduğunu ama henüz böyle bir şey düşünmediğini ifade ederdi. Amacın ne diye sorsaydın daha iyi olurdu.. Ama şu konu bir gerçek ciddi düşünen adamlar artık çok azınlıkta..

Ya aslında bana çok da mantıksız gelmedi hani niyetin ciddiyse yaz yoksa yürü git tadında olmuş ki asıl derdini de öğrenmiş olmuşsunuz , adam en fazla bikaç gün geçirirmiş sizinle.

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Doğru insan arayarak bulunmuyo yapabileceğiniz tek şey doğru insan olmaya çalışmak hepsi bu

Ben kendi adıma doğru kadın olduğuma inaniyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor
Öyleyse devam etmediği için şanslısınız.
Ben erkekte vicdana merhamete ve öfkeli halinde öfkesini nasıl yönettiğine bakarım.
Umarım sizin hayatınız için doğru olan insanı bulursunuz . Muhim olan yanlış olanlarla fazla vakit kaybetmemek

İyide adam senle sevgili mi yani giyeceğin gelinliği anlatıyorsun
Niye bu kadar küçültüyorsunuz kendinizi şu erkeklerin önünde ya
Kariyeriyim işim gücüm var diyorsun ne bu böyle kezbanlık
Adamla ilişkin olur e ne bilim söylersin de bu ne böyle 3 yıldır tanıdığın sana hiç adım atmamış hoşlandığını görüşmek istediğini vs söylerdi en azından ilgisi olsa

Amin inşallah sizin içinde herşeyin hayırlısı olsun
Öyleyse devam etmediği için şanslısınız.
Ben erkekte vicdana merhamete ve öfkeli halinde öfkesini nasıl yönettiğine bakarım.
Umarım sizin hayatınız için doğru olan insanı bulursunuz . Muhim olan yanlış olanlarla fazla vakit kaybetmemek

İstemiyorsa boş boş yazmasın sürekli aval aval beni görünce bakmasın benim özel hayatımı merak etmesin boş yapmasın yani hanımefendiciğim

O zaman siz de cevap vermeseydiniz.Tersleyip atsaydınız.
Sizinle öylesine konuşan birine ''ben evlenmek istiyorum'' temalı cevap vermek çok tuhaf,yani bunun absürtlüğünün farkında değilseniz biz ne desek boş.Sevgili olsanız,bir ilişkiniz olsa şu dediğiniz şeyi anlayabilirim,ama ortada hiçbir şey yokken konuşan birine ''ya evlenelim ya konuşma'' demek karşıdakine ''kaç'' mesajı vermekten başka bir işe yaramıyor.

Olup da olmama durumları var kendisinden dolayı ayağını çeksin netleşsin diye dedim
İyide adam senle sevgili mi yani giyeceğin gelinliği anlatıyorsun
Niye bu kadar küçültüyorsunuz kendinizi şu erkeklerin önünde ya
Kariyeriyim işim gücüm var diyorsun ne bu böyle kezbanlık
Adamla ilişkin olur e ne bilim söylersin de bu ne böyle 3 yıldır tanıdığın sana hiç adım atmamış hoşlandığını görüşmek istediğini vs söylerdi en azından ilgisi olsa

Ben öyle kötü insan rolleri yapamıyorum
O zaman siz de cevap vermeseydiniz.Tersleyip atsaydınız.
Sizinle öylesine konuşan birine ''ben evlenmek istiyorum'' temalı cevap vermek çok tuhaf,yani bunun absürtlüğünün farkında değilseniz biz ne desek boş.Sevgili olsanız,bir ilişkiniz olsa şu dediğiniz şeyi anlayabilirim,ama ortada hiçbir şey yokken konuşan birine ''ya evlenelim ya konuşma'' demek karşıdakine ''kaç'' mesajı vermekten başka bir işe yaramıyor.

Ben öyle kötü insan rolleri yapamıyorum

Yıl 2020,artık öyle ''evlenelim direk'' tarzı konuşan ne kadın kaldı ortalıkta ne de erkek.İnsanlar önce tanımak,konuşmak istiyorlar ( doğal olarak ).Siz böyle her görüştüğünüz erkeğe ''evlenelim'' mesajı verirseniz yanlış anlamayın ama o ciddi erkekleri bile kaçırırsınız kendinizden.Biraz akışına bırakın bazı şeyleri.Önce tanıyın,konuşun,bir isim koyun birlikteliğe evlilik bir sonuç olsun,amaç değil.

Olup da olmama durumları var kendisinden dolayı ayağını çeksin netleşsin diye dedim
Arkadasım 3 seneden beri adam senle sadece konuşuyormuş
Bir ilişkiye başlarken ben ciddiyim bilmem ne çok itici ya
Adamla çıkarsın biraz tanırsın belki sen sevmicen özelliklerini vazgeçicen
Bak böyle yapılan evliliklerde senin kafanda olanlarda maalesef kötü bitiyor sonu
Benim 30 üstü arkadaslarım aynı kafada birini bulup evleneyim e evlen de mutlu olabilecek misin onu düşünmüyorsunuz
Ben ciddiyim ben şöyleyim böyleyim diye konuya girip karşınızdakini ürkütüyorsunuz
Valla adam haklı bende olsam aynı cevabı verirdim bu kız koca arıyor kaçayım derdim

Ben bu insanı tanıyorum artık neyi sever neyi sevmez nasıl biri biliyorum artık bana isimsiz yaklaşmasından baktığım için öyle yaptım ki sonucu yok bu durumların bende tanıma taraftarıyım yeni insanlarla olmaya bakacağım
Yıl 2020,artık öyle ''evlenelim direk'' tarzı konuşan ne kadın kaldı ortalıkta ne de erkek.İnsanlar önce tanımak,konuşmak istiyorlar ( doğal olarak ).Siz böyle her görüştüğünüz erkeğe ''evlenelim'' mesajı verirseniz yanlış anlamayın ama o ciddi erkekleri bile kaçırırsınız kendinizden.Biraz akışına bırakın bazı şeyleri.Önce tanıyın,konuşun,bir isim koyun birlikteliğe evlilik bir sonuç olsun,amaç değil.

Onu çok iyi tanıdığım için dedim o da beni senin kadar tanıyan yok dedi ee daha ne istiyor diye nabız attım yoksa aynı evde düşünemiyorum onunla beni kaçsın daha iyi yazmaz
Arkadasım 3 seneden beri adam senle sadece konuşuyormuş
Bir ilişkiye başlarken ben ciddiyim bilmem ne çok itici ya
Adamla çıkarsın biraz tanırsın belki sen sevmicen özelliklerini vazgeçicen
Bak böyle yapılan evliliklerde senin kafanda olanlarda maalesef kötü bitiyor sonu
Benim 30 üstü arkadaslarım aynı kafada birini bulup evleneyim e evlen de mutlu olabilecek misin onu düşünmüyorsunuz
Ben ciddiyim ben şöyleyim böyleyim diye konuya girip karşınızdakini ürkütüyorsunuz
Valla adam haklı bende olsam aynı cevabı verirdim bu kız koca arıyor kaçayım derdim

E tamam da o zaman yine evlilik karıştırmadan söyleyebilirsiniz.
Kendinizi geri çekerdiniz, cevap vermez soğuk dururdunuz. Adım atarsa da senelerdir ileri geri ben sıkıldım. Aramızda bir şey yok olmayacak da lütfen iş arkadaşlığını koru derdiniz. Evlilik gelinlik gibi şeylere girmek saçma.
Benim adı konmayan bir şeyler yaşadığım adam damatlıl bakacağım artık dese gülerim yani.

Back
X