Ciddi erkek kıtlığı

Aramızda birşeyler olabilme ihtimali vardı ama olmadı ki olursa bırakmasın evlilik olsun diye önden söyledim denebilir 😀
Ortada bir şey yokken bir erkek evlilikten, geleceki damatlığından evinden falan bahsetse benim de gözüm korkar. Çok normal bir şey değil mi

Aynen ciddiye almamasından belli iletişimi kestim 7 gün oldu daha huzurluyum bir erkek net olmalı seven sevdiğini bırakmaz
Siz olsun istiyorsunuz o kişiyle sanırım. Boş muhabbet geliyorsa konuşmaları cevap vermezsiniz olur biter. Böyle biraz oyun yapmış o aranızdaki ilişkiyi. Sizin de beklentiniz varmış gibi olmuş. Olacaksa ciddi birşey o uğraşsın didinsin mesajına cevap vermeyin, lüzumsuz yazdıysa dönmeyin. Bu şekilde yönünüzü belki farketmediğiniz birine döndürebilirsiniz. Nasip bu nereden ne çıkacak belli olmaz ama sizin onu farkedecek enerjide olmanız için bence boş muhabbeti olan bu kişiden uzaklaşın.

Bir daha dönerse amacın ne diye soracağım arkadaşlık istiyorum dedi ben istemiyorum dedim
Bak bacım çok iyi etmişsin açık sözlü olman iyi olmuş ancak ötü olan sadece şu, bu herif evliliğe uygun bir herif değil. Sen bunu anlamaya çalışıp o güzel masum niyetini öyle söyleseydin keşke. Böyle bir terbiyesize masum beyaz hayallerini açman hayallerine ayıp olmuş. Adam cidden o kefeye konacak adam değil. Eğer olsaydı sana saygı duyduğunu ama henüz böyle bir şey düşünmediğini ifade ederdi. Amacın ne diye sorsaydın daha iyi olurdu.. Ama şu konu bir gerçek ciddi düşünen adamlar artık çok azınlıkta..

İnşallah gönlü gönlüme denk biri olur ve aşık oluruz takarım o yüzüğü
Aşık oldukları an yüzükle geliyorlar yeterki aşık olsunlar
Oda zor değil aslında onları takmıyormuş evlilik teklifi beklemiyormuş gibi yapmak evlilikle ilgili konu bile açmayacaksın daha sonra zaten onlar açıcak eğer seninle ciddiyse
Ve tabiki aşık olmıycaksın aşık ediceksin neden böyle dedim aşık olursan üzülen sen oluyorsun

İnşallah gönlü gönlüme denk biri olur ve aşık oluruz takarım o yüzüğü
cnm kusura bakmayın ama adammın niyeti olsa idi şimdiye kadar çoktan söylerdi .bence boş muhabbet filan değilde sizde umut amaçlı konuşmuşsunuz sanki biraz.
adam yavşak belli. niyeti yok arada takılıyor. ondan size koca olmaz. boş zaman kaybı.

Haklısın canım ben az hoşlandım ondan yüz verdim sanırım ama artık eski ben değilim
cnm kusura bakmayın ama adammın niyeti olsa idi şimdiye kadar çoktan söylerdi .bence boş muhabbet filan değilde sizde umut amaçlı konuşmuşsunuz sanki biraz.
adam yavşak belli. niyeti yok arada takılıyor. ondan size koca olmaz. boş zaman kaybı.

Çok ciddi söylüyorum cevremdeki kız arkadaslarımında basına gelen tecrübelerle 89 doğumlulardan sonra bi jenerasyonda bozulma başlamış erkeklerinde...bende 25 yasındayim kendimden 6-7 yas büyük biriyle bile evliliği konusamıyorum yasıtlarımın zaten konuyla alakası yok...İster istemez yaş skalası büyümek zorunda kalıyor.

Evlilikten kaçan erkekler çoğaldı 89 lularda da bekar var evlilik dışı cinselliğe yöneliyorlar,paylaşım istemiyorlar kötü gidişat
Çok ciddi söylüyorum cevremdeki kız arkadaslarımında basına gelen tecrübelerle 89 doğumlulardan sonra bi jenerasyonda bozulma başlamış erkeklerinde...bende 25 yasındayim kendimden 6-7 yas büyük biriyle bile evliliği konusamıyorum yasıtlarımın zaten konuyla alakası yok...İster istemez yaş skalası büyümek zorunda kalıyor.

Bence arayışta olmayinca karsina çıkıyor ya boyle seyleri akışına birakmak lazim.. Ben 21 yasindaydim yeni mezundum bi sirkette calisiyordum ve hic aklimda evlilik yoktu. Esim benden 6 yas büyük aniden çıktı karsima kendimi 6 ay sonra evli buldum 😁 olcagi varsa belli olur zaten gidisattan oyle 3 sene suruncemede kalmaz

Bazı erkekler sanirim kendi parasını kazanan kadınlardan pek hazzetmiyorlar çünkü üstünlük kuramıyorlar gibi geliyor bana ne kadar doğru bilemem. Ama bazıları da saygi duyuyor. Iyi seçmek lazım

nasibinse bulur seni merak etme, belliki çocuk gönül eylendirmek istemiş sende olaya ciddi bakınca kaçmış.şu anda da sana öyle bakıyormu ? ama önemli olan senin asla ona farklı bakmaman sıradan biriymiş gibi davranman lazım.

Nasip işte ben böyle net olmayan şeyleri sevmiyorum
Bence arayışta olmayinca karsina çıkıyor ya boyle seyleri akışına birakmak lazim.. Ben 21 yasindaydim yeni mezundum bi sirkette calisiyordum ve hic aklimda evlilik yoktu. Esim benden 6 yas büyük aniden çıktı karsima kendimi 6 ay sonra evli buldum 😁 olcagi varsa belli olur zaten gidisattan oyle 3 sene suruncemede kalmaz

Back
X