Ciddi erkek kıtlığı

Şuan hiç görüşmüyoruz 7 gün oldu ben ona sonradan imajı veriyorum yeterince
nasibinse bulur seni merak etme, belliki çocuk gönül eylendirmek istemiş sende olaya ciddi bakınca kaçmış.şu anda da sana öyle bakıyormu ? ama önemli olan senin asla ona farklı bakmaman sıradan biriymiş gibi davranman lazım.

Çok ciddi söylüyorum cevremdeki kız arkadaslarımında basına gelen tecrübelerle 89 doğumlulardan sonra bi jenerasyonda bozulma başlamış erkeklerinde...bende 25 yasındayim kendimden 6-7 yas büyük biriyle bile evliliği konusamıyorum yasıtlarımın zaten konuyla alakası yok...İster istemez yaş skalası büyümek zorunda kalıyor.
Arkadaşımın kardeşi de aynı şeyden muzdarip, kız 94lü 91 doğumlu sevgilisinden ayrıldı.6 yıllık sevgililerdi, adam son anda evlilikten vazgeçti kız da tamamen bitirdi

Ben bu insanı tanıyorum artık neyi sever neyi sevmez nasıl biri biliyorum artık bana isimsiz yaklaşmasından baktığım için öyle yaptım ki sonucu yok bu durumların bende tanıma taraftarıyım yeni insanlarla olmaya bakacağım
Bu adam sana isimsiz yaklasmiyor ki. Seninle sevisirim ama evlenmem demis..

Eski konularini okudum beynim yandi :KK14:

Geçmiş konularınıza baktım da şu flörtüm bu flörtüm, yok " flörtüm mesajlarıma geç dönüyor, programla son görülmesine bakıyorum" yok şöyle yok böyle. Kaç flörtünüz var onu da anlayamadım tam. Bi konuda 6 aylık bi flörtten bahsetmişsiniz mesela. Bunun için 3 senelik demişsiniz. Neyse o kısım sizin bileceğiniz iş. Ancak 32 yaşında kariyerli bir kadınım diyorsunuz ama ergen genç kız gibi dertleriniz/konularınız var. Bu kadar ilişki/evlilik zorlamanın kovalamanın manası yok bence. sakin olup oluruna bıraksanız belki daha güzel olacak her şey.

Ayrıca adam boş yapıyor demişsiniz, "mesela ne diyor ne yapıyor" diye sorulunca "ilişkilerden hayattan vs" bahsettiğini söylemişsiniz. Bunun nesi boş yapmak, dolu olması için ne konuşması gerekirdi anlamadım. (Tavrı laubali ise size hak veriyorum tabiki)

2 kişi için açtım o konuları biri o uzun süreli olan kişi bu kişi ama inanın çok saçmalıyor unutmaya başlıyorum pat kendini hatırlatıyor ciddiyet yok inşallah yaşamazsınız
Geçmiş konularınıza baktım da şu flörtüm bu flörtüm, yok " flörtüm mesajlarıma geç dönüyor, programla son görülmesine bakıyorum" yok şöyle yok böyle. Kaç flörtünüz var onu da anlayamadım tam. Bi konuda 6 aylık bi flörtten bahsetmişsiniz mesela. Bunun için 3 senelik demişsiniz. Neyse o kısım sizin bileceğiniz iş. Ancak 32 yaşında kariyerli bir kadınım diyorsunuz ama ergen genç kız gibi dertleriniz/konularınız var. Bu kadar ilişki/evlilik zorlamanın kovalamanın manası yok bence. sakin olup oluruna bıraksanız belki daha güzel olacak her şey.

Ayrıca adam boş yapıyor demişsiniz, "mesela ne diyor ne yapıyor" diye sorulunca "ilişkilerden hayattan vs" bahsettiğini söylemişsiniz. Bunun nesi boş yapmak, dolu olması için ne konuşması gerekirdi anlamadım. (Tavrı laubali ise size hak veriyorum tabiki)

2 kişi için açtım o konuları biri o uzun süreli olan kişi bu kişi ama inanın çok saçmalıyor unutmaya başlıyorum pat kendini hatırlatıyor ciddiyet yok inşallah yaşamazsınız
Sizin de yaşamanıza gerek yok:) mesafe koyun gitsin dicem zaten yapmışsınız ancak yöntemi bana çok mantıklı gelmedi. Olsun sonuca bakın hayatınızdan bir gereksiz çıkmış.

Bence karşılaşınca da tamamen nötr davranın, hiçbir şey olmamış gibi. Sizin hayatınızda bir değeri olmadığını, varlığı veya yokluğunun bir şeyi değiştirmediğini anlasın. Bence ters davranırsanız kuyruk acısı var diye düşünür/der. Umrumda değilsin mesajı vermek için fazla pozitif veya normal davranırsanız da o zaman gurursuz/yüzsüz der. En mantıklısı nötr olmak. İyi geceler

Evlilikten kaçan erkekler çoğaldı 89 lularda da bekar var evlilik dışı cinselliğe yöneliyorlar,paylaşım istemiyorlar kötü gidişat
Ya aslında kişiden kişiye değişiyor. Benim arkadaşım 92 li bi erkekle evlendi kendisi 94 lü çocuk dünyanın en kıymet bilen en iyi kocalarından biri diyebilirim. Aslında erkekler evlenmeyi istiyor.

Ya aslında kişiden kişiye değişiyor. Benim arkadaşım 92 li bi erkekle evlendi kendisi 94 lü çocuk dünyanın en kıymet bilen en iyi kocalarından biri diyebilirim. Aslında erkekler evlenmeyi istiyor.
Geçmiş ilişkilerinde travma yaşayan, kullanılan erkekler daha çok tehlikeli bence.
bu cocuk da 94lu genc daha

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Siz herhalde adamın size karşı bir ilgisi olduğunu düşünüp bi nabzı yoklamak istediniz ama ayarı tutturamayıp bodoslama gelinlik falan dediniz. Sonra adam tabi ortada fol yok yumurta yok ne gelinliği ne evi tarzı bi çıkmış yapınca çevir kazı yanmasın diyerek aaa ben seni kastetmiştim deyip çamura yattınız.

Geçmiş ilişkilerinde travma yaşayan, kullanılan erkekler daha çok tehlikeli bence.
bu cocuk da 94lu genc daha
Erkekler aslında bence kadınlardan çok evlenme meraklısı. Ama özellikle gençliğinde tutmak lazım. Yani 25 yaşından önce daha çabuk aşık olma evlenme kafasında oluyorlar kesinlikle. Yaş ilerledikçe erkekler akılları başlarına mı geliyor nedir evlilik deyince bir düşünüyorlar. Ama içten içe kesinlikle istemeye devam ediyorlar.

İnşallah biter öyle yapıyorum
Sizin de yaşamanıza gerek yok:) mesafe koyun gitsin dicem zaten yapmışsınız ancak yöntemi bana çok mantıklı gelmedi. Olsun sonuca bakın hayatınızdan bir gereksiz çıkmış.

Bence karşılaşınca da tamamen nötr davranın, hiçbir şey olmamış gibi. Sizin hayatınızda bir değeri olmadığını, varlığı veya yokluğunun bir şeyi değiştirmediğini anlasın. Bence ters davranırsanız kuyruk acısı var diye düşünür/der. Umrumda değilsin mesajı vermek için fazla pozitif veya normal davranırsanız da o zaman gurursuz/yüzsüz der. En mantıklısı nötr olmak. İyi geceler

Katılıyorum kötü evlilikleri örnek anlatıyordu saçmalama diyordum.Bir parmağın beşi bir değil ...
Erkekler aslında bence kadınlardan çok evlenme meraklısı. Ama özellikle gençliğinde tutmak lazım. Yani 25 yaşından önce daha çabuk aşık olma evlenme kafasında oluyorlar kesinlikle. Yaş ilerledikçe erkekler akılları başlarına mı geliyor nedir evlilik deyince bir düşünüyorlar. Ama içten içe kesinlikle istemeye devam ediyorlar.

Kesinlikle haklısınız. 25ten önce farklılar 25ten sonra daha farklılar. 25 yaş milat erkekler için. Değişiyorlar . Benim bu konuyla ilgili bir teorim var ama burada söylemem dogru olmaz

Back
X