• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek!

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Kızlar 1 aydır bi sevgilim var .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor.... esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..ve ablasına bahsetmiş benden..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacağız ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Son durum: rahatsız olduğum tüm fotoları tek tek kaldırdı kızlar 😊..

Son düzenleme:
Öncelikle bir aylık ilişkide kimse ciddi olup olmadığını, gelecek vaat edip etmediğini bilemez. Adam şimdi size gelecek düşünüyorum dese ve iki ay sonra huylarınızı beğenmeyip ya da sizi yeteri kadar sevmeyip ayrılmak istese beni kandırdı diyeceksiniz. Şimdi ciddi düşünmüyorum ya da ciddi olup olmadığımı henüz bilemem dese siz bitirecekseniz ve belki güzel gidecek bir ilişkiden mahrum kalacaksınız. Bir aylık ilişkiden beklentiniz çok fazla.

İkincisi bir aydır birlikte olduğum, tanımaya çalıştığım adam bana eski arkadaşlıklarımı sorsa ve sosyal medyama müdahale etmeye kalksa anında postalarım. 7 yıllık kocam bunu yapsa ona bile sağlam bir tepki veririrm. 30 yaşındasınız, insanların hayatlarına müdahale etmemeyi öğrenmiş olmanız gerekirdi şimdiye kadar.

Bence çok erken moda girmemiş misiniz ?
Çünkü ortada daha flörtleşme var henüz ilişkiye bile dönüşmemiş bu nedenle daha ortada fol yok yumurta yokken fotoğrafları kaldırmayı istemeniz itici olucaktır.
Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..

Bir ilişkiye hedef odaklı başlamak bana itici geliyor, yaşarsın, hayat sana ne sunarsa ya tamam ya devam dersin. Yani ben eşimle ilişkimize başladığımız zaman 3-4 ay takılırız sonra zaten birbirimizden sıkılırız diye düşünmüştüm.

Bir aylık ilişkide ciddi olduğunu söyleyen ve evlilik vaat eden biriyle asıl olmayın, koşarak uzaklaşın. İlişkiniz daha çok yeni, aranızda sadece ufak bir hoşlantı vardır. Sevgi falan yoktur. Ayrıca benim instagram hesabımda geçmiş paylaşımlarıma bakıp "şu resmi sil, istemiyorum" diyen biriyle evlilik yoluna asla girmem. Peşinizden atlılar kovalamıyor, az durun ve nefes alın.

Bir ilişkiye hedef odaklı başlamak bana itici geliyor, yaşarsın, hayat sana ne sunarsa ya tamam ya devam dersin. Yani ben eşimle ilişkimize başladığımız zaman 3-4 ay takılırız sonra zaten birbirimizden sıkılırız diye düşünmüştüm.
Eskiden olsa ben de akışına bırakırdım ama artık sabrım kalmadı gayri 😂😂

Sonra o da sizden bazı şeyler talep edecek bakmışsınız ciddi mi diye denerken birbirinizi kisitlamissiniz ve sıkılmışsiniz. Benim eşim de 30 tane kadınla birlikte calisiyor. Tanıştığımızda da öyleydi. Ben de aynı yerde çalışıyorum onunla. Huzursuz etmek için bile arayan mesaj atanlar oldu. Kaale almadim.Çünkü onemserseniz hem hayatınızdaki insana hem de çevresinde sizi rahatsız eden insanlara gereksiz bir özgüven yuklersiniz. Benden söylemesi.

Bir aslan burcu erkeğini ciddi ilişki istiyorum diyerek itersiniz. Ona biraz daha flörtöz ama elde edilmesi zor davranırsan etkileyebilirsin. Bu arada aslan burcu aşık olduğunda dünyanın en mutlu insanı olabilirsiniz.
Bi de astrolojide Aslan ve yay çok iyi anlaşır..ideal çifttir ... daha İyisi neredeyse imkansız gibi şeyler söyler 😌

Bilemiyorum deneyip görmek istiyorum.. sonuçta artık hayatındaysan rahatsız olduğum durumu ortadan kaldırır diye düşünüyorum
Henuz 1 ay olmus fazla hizli.gitmiyormusunuz.Hemen ciddiyetini sorguluyorsunuz.Belki.siz begenmiyceksiniz biraz zaman verin hemen evlenmek icin adim atmayin insan kac senelelik kocasini taniyamiyo yeri geldiginde.Ayrica simdiden boyle bir sey istemeniz sacma olur

1 aylik flört döneminde cok büyük beklenti icindesiniz.. Aceleci davranmayin akisina bırakın, tanima odaklı yaklasin. Hemen bağımlı haline gelmek sizde sorun olduğunun isaretidir.
Bağımlı olduğum nerden çıkardın.. bağımlı olmak öyle kolay mı.. sadece ciddiyetini nasıl anlarım.. ya da ben açık açık söylemeden nasıl belli ederim

Back
X