• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek!

Doğum haritası da bir tarafa karakter denen, yetişme ortamı denen, aile yapısı denen şeyler de var. Dünyadaki bütün insanları 12 karaktere hapsedemeyiz.
Zaten doğum haritalarındaki yerleşimlerden ötürü insanlar 12 karakterden ibaret değil :) ama çoğu kişi bilmediği için salt burca indirgiyor durumu.
Doğum haritasını bilmeyen insanlar salt burcunun yorumlarına bakıp bu bana uymuyor ki astrolojiye inanmıyorum diyebiliyor.
Bu arada doğum haritası geleceğimizin de ipuçlarını verir.
Ama dediğiniz gibi diğer şeyler de önemli.

Bağımlı olduğum nerden çıkardın.. bağımlı olmak öyle kolay mı.. sadece ciddiyetini nasıl anlarım.. ya da ben açık açık söylemeden nasıl belli ederim
Acele etmemelisin ilk kural bu. Tanimaya calis hemen ciddiyetini nasıl anlamayi düşünüyor sun iyice tanimadan ? Narsist sosyo psikopat insan kaynıyor etraf ? Cok iyi niyetlisin seninde hayallerin var anliyorum seni ama ilk once tanimalisin canim sonra benim gibi hayatın kararmasin.. Doğru insanmi ilk ona adapte ol..

Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..

Yahu 30 yasindasiniz, halen nasil bu burçlara inanirsiniz? 16 yasindaki kiz gibi bide foto silmesini talep edersiniz? Yani dogruyu söylemek gerekirse, ben o adamin yerinde olsam ve karsimda bu kadar beni sikbogaz eden, geçmisimi inceleyen ve evlilik meraklisi birisi olsa aninda birakirdim.

Biraz olgunlasin. 30 yasinda olsaniz dahi, iliskilerin zaman almasi gerçegi degismiyor. 1 ayda ciddiyet olmaz, evlilikte olmaz. Hele ki sosyal hesaplara müdahale, ister 20 yil olsun, asla olmaz.

1 aylik iliskide bence yapacaginiz en guzel sey akisina birakip tanimaya calismak. 30uma geldim evlenmeliyim kafası sizi sadece yanlisa surukler. Bu devirde 30dan once evlenmek zaten buyuk sacmalik bence ideal yasinizdasiniz. Keyfine bakin iliskinin hemen darlamayin adami

Yahu 30 yasindasiniz, halen nasil bu burçlara inanirsiniz? 16 yasindaki kiz gibi bide foto silmesini talep edersiniz? Yani dogruyu söylemek gerekirse, ben o adamin yerinde olsam ve karsimda bu kadar beni sikbogaz eden, geçmisimi inceleyen ve evlilik meraklisi birisi olsa aninda birakirdim.

Biraz olgunlasin. 30 yasinda olsaniz dahi, iliskilerin zaman almasi gerçegi degismiyor. 1 ayda ciddiyet olmaz, evlilikte olmaz. Hele ki sosyal hesaplara müdahale, ister 20 yil olsun, asla olmaz.
Neden katı olmaz olmaz diyorsun.. Şahsen benim çevremde olan bir sürü Örneği var... sanki 3 ayda tanışıp evlenen kesinlikle mutsuz olacak, ama 3 senelik mutlu olacakmış gibi.. öyle bi Dünya yok kimin mutlu , kimin mutsuz olacağını ancak Allah biliyo ...

1 aylıkmış daha durun yaa..
bişiy istemeye de hakkınız yokki henuz..
o sizle yada bi başkasıyla da görusuyordur hala .. klasık erkek bi kaç kişiyle konusur hangisi aklına yatarsa diğerlerini eler devam ederse 1 kişi ile devam eder. şuan da bile tek konustugu sen değilsin..
şuan planlı bi şeklde hareket etsenzde bilemezsnzki..
bende şuanki nişanlmla ilk görustgmde amann takılırım modu ile başladım bakın nisanda kendisi ile nikahım var 33 yasındayım :D
akısına bırakmaya devam.. hem böle soruları o kim bu kim bunları kaldır vs vs daha en bastan sormaya baslarsnz (1ay) adam ne oluyo yahu olur ve kaçar sizden..

Emannnnn herkes evlenmek zorunda değil ki evlenmek için evlenip mutsuz olamayin hem bekar kadınlar evli kadınlardan daha çok mutluymus
Birde daha ilk aydan da çok sk boğaz etmeyin size yapılsa hoşunuza gider mi

Neden katı olmaz olmaz diyorsun.. Şahsen benim çevremde olan bir sürü Örneği var... sanki 3 ayda tanışıp evlenen kesinlikle mutsuz olacak, ama 3 senelik mutlu olacakmış gibi.. öyle bi Dünya yok kimin mutlu , kimin mutsuz olacağını ancak Allah biliyo ...

Piyangomu oynamak istiyorsunuz yani? Insanlarin ne kadar mutlu oldugunu bilemezsiniz. Evet 3 ayda taniyip ve evlenenlerde mutlu olanlar tek tük olabilir. Burda ister konulari oku, çogu görücü üsülü evlenenler mesela çok sikayetleri var. Neden? Cünkü önceden yetirici kadar tanimadiklari için.

Evlilik zaten zor birseydir. Öyle romantik "ayyy 24/7 hep beraber olucaaazz" diye birsey degil. Emek ister, zaman ister. Ve her gün. Ve bunu yapmak için karsindaki kisiyi çok iyi tanimaniz lazim. Huyu suyu ne? Restorana gittiginda garsona nasil davraniyor? Arkadas iliskileri nasil? Hayata ve daha önemlisi, kadina bakis açisi nasil? Aile iliskileri nasil? Fazla ana kuzusu mu? Cokmu mesafeli mi?...

Bu gibi sorularin cevabi sadece zaman ile alinabilir.

Yani iliski zamani en keyifli zamanlardir. Hele ilk basi, karsindaki o tanima istegi, saatlerce konusabilme. Bulusmalarda hazirlanma,.. hiç bir sorumluluk olmadan (ev yada çoçuk sorumlulugu). Yani bunlarin tadini çikarmak varken, niye adami sikbogaz etmek istiyorsunuz? Zaman ile belli oluyor zaten iliskinin hangi yöne gidecegi. Biraz sabirli olmayi ögrenin.

Eskiden olsa ben de akışına bırakırdım ama artık sabrım kalmadı gayri 😂😂
haklısınız bence gari :D

ben olsam laf açar insta da bazı fotoğrafların var ne hoş çıkmışsın diye gösterirdim
bu kızlar kim yaa onlar da tatlıymış
böyle samimi misiniz hep merak ettim vs gibi laf çarpabilirsiniz
mimiklerinizle de belli edersiniz
sonra bakarsınız duruma :)

1 aylıkmış daha durun yaa..
bişiy istemeye de hakkınız yokki henuz..
o sizle yada bi başkasıyla da görusuyordur hala .. klasık erkek bi kaç kişiyle konusur hangisi aklına yatarsa diğerlerini eler devam ederse 1 kişi ile devam eder. şuan da bile tek konustugu sen değilsin..
şuan planlı bi şeklde hareket etsenzde bilemezsnzki..
bende şuanki nişanlmla ilk görustgmde amann takılırım modu ile başladım bakın nisanda kendisi ile nikahım var 33 yasındayım :KK70:
akısına bırakmaya devam.. hem böle soruları o kim bu kim bunları kaldır vs vs daha en bastan sormaya baslarsnz (1ay) adam ne oluyo yahu olur ve kaçar sizden..
Başka kızla ya da kızlarla görüşüyor olabilir ona ben de ihtimal veriyorum.. zaten bu Aslan erkekleri çok çapkın olur.. sadık olması için çok aşık olması lazım

haklısınız bence gari :KK70:

ben olsam laf açar insta da bazı fotoğrafların var ne hoş çıkmışsın diye gösterirdim
Harika :KK36::KK36:.. böyle tavsiye verici yorumlar güzel oluyor .. peki sence ciddi olduğumu gelecek vadeden bi şey istediğimi nasıl belli ederim..??açık açık bak ben evlenmek istiyorum demeden:KK70:

haklısınız bence gari :KK70:

Adamda bir güzelcene bye bye der. En azindan ben adamin yerinde olsam öyle yapardim. Bu derece kiskançlik çok itici duruyor.

Harika :KK36::KK36:.. böyle tavsiye verici yorumlar güzel oluyor .. peki sence ciddi olduğumu gelecek vadeden bi şey istediğimi nasıl belli ederim..??açık açık bak ben evlenmek istiyorum demeden:KK70:
işte bu konu hakkında akıl veremiyorum malesef
kk nün akıllı kadınları şimdi size tüyo verecektir. :)

Aslan burcuyum ve şunu söyleyeyim sadece size

daha sevgili bile değilken böyle engel koymaya kısıtlamaya resmi kaldır falan demeye başlarsanız adam kaçar baay

özgürlük önemli bizim için ve sizden soğuyacağını bilin..

ve çok erken moda girmişsiniz ayrıca daha 1 aydır tanıdığınız adamla ciddi olmak ister misiniz gerçekten?

Aslan burcuyum ve şunu söyleyeyim sadece size

daha sevgili bile değilken böyle engel koymaya kısıtlamaya resmi kaldır falan demeye başlarsanız adam kaçar baay

özgürlük önemli bizim için ve sizden soğuyacağını bilin..

ve çok erken moda girmişsiniz ayrıca daha 1 aydır tanıdığınız adamla ciddi olmak ister misiniz gerçekten?
Ben de bir aslan olarak kesinlikle katılıyorum. Kısıtlamaya asla gelemeyiz. Beni darlayan herhangi bir ortam ya da kişiler olursa hızla uzaklaşmaya bakarım. Ayrıca bir ay ciddi düşünmek için çok erken ve hızlı olmamak lazım.

Kızlar 1 aydır flört ettiğim bi adamvar .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Aslanını kralını bilmem ama daha bu günden kalıba sokmaya çalışırsanız koşarak uzaklaşır uyarayım dedim ;)

burca bakmaz bu işler. aslan burcuyum kiskanilmayi severim ve aşırı sadigimdir göz çapkınlığı bile yapmam. sorunuza gelince aramamasi düşündürücü....mesajla olcak is değil. siz sevgilisiniz arkadaşı değil...resimdeki bayanı tabiki sorun. kaldır demeyin ama sorun kimmiş öğrenin ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın

siz bu adamla neden ciddi düşünüyorsunuz?

bi ilişki olur, bakarsınız her şey süper, ciddi düşünürsünüz. ama sizde tam tersi olmuş. kendi kendinize ciddi düşünüyorsunuz, evlilik çağının geldiğine inanıyorsunuz. ve önünüze çıkan ilk ilişkiye bu sorumluluğu yüklüyorsunuz. bu bana saçma geliyor.

ayrıca 1 aylık sevgilim bana fotoğraf hesabı sorsa, bana sorduğu son şey bu olurdu heralde.

Back
X