Kızlar 1 aydır bi sevgilim var .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...