• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek!

Aslan burcu diyince aklıma direkt ‘yürüyen ego’ geliyor. Bir ikizler burcu olarak hayatta anlaşamayacağım bi burç :halay:

Ama siz yine de 1 aylık ilişkide fazla sorgulamasanız mı acaba?
Ya da sil falan demeyin de bu kızlar kim falan diyin bari.. Ürkmesin yavru ceylan daha ilişkinin başında :KK48:

Aslan burcu diyince aklıma direkt ‘yürüyen ego’ geliyor. Bir ikizler burcu olarak hayatta anlaşamayacağım bi burç :halay:

Ama siz yine de 1 aylık ilişkide fazla sorgulamasanız mı acaba?
Ya da sil falan demeyin de bu kızlar kim falan diyin bari.. Ürkmesin yavru ceylan daha ilişkinin başında :KK48:
Haklısın yavru ceylanı fazla ürkütmemek lazım 😂

Bir ikizler burcu olarak benim de en iyi anlaştığım burç. En yakın arkadaşım, en sevdiğim kuzenim ve en önemlisi eşim aslan. Daha önce söylediğim şeyi tekrar edeceğim, milyarlarca farklı insan 12 karakter özelliğine sıkıştırılamaz.

Kızlar 1 aydır bi sevgilim var .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Ben ciddi olan ve seven biri konuşmak ister diye düşünüyorum.

Ben ciddi olan ve seven biri konuşmak ister diye düşünüyorum.
Telde Konuşma mevzusunu sordum akşam üzeri.. ailenle yaşadığın için müsait olmayabilirsin diye aramıyorum dedi.. dedim sorun değil ben hep müsaitim.. O zaman ararım.. söylediğin iyi oldu dedi 😊

Aslında ona takılmadım ama arada bi sesimi duymak istese fena olmazdı yani..Bugün şu arama mevzusunu da tatlı dille sorayım..

bence takınmalısınız koskoca adam ergen gbi msj mi atıyor surekli..bende severim mesajlaşmayı ama kız arkadaşlarımla...insan sevgilisinin sesini duymak ister...biraz düşündürücü...birileri duymasın istiyor olabilir mi....fotolara gelince sorun bence samimi gozukduklerini

B Brunello Cicinelli
Aslan diyor tecrübelerini anlatır misin :KK8:
Tabiki :KK54:
Konu sahibine sesleniyorum:
Aslan burçları iyidirler, hoşturlar benim canım eşim de aslan burcu.
Ama 1 aylık ilişki için fazla hızlı ve planlı gitmeye çalışıyorsunuz. Hiçbir ilişkiye evlenemeyeceksem başlamayayım diye adım atamazsınız. Çünkü bilemezsiniz. Hayatta en saçma ilişkilerden evlilikler, en ciddi ilişkilerden ayrılıklar çıkabiliyor. Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş...
İş yerindeki kızlar sizlik bir durum değil. Yapacak birşey yok. Güvenmiyorsanız ayrılın. Öte yandan 1 aylık sevgilim bana fotoğrafları sil dese sanırım takmazdım.

Tabiki :KK54:
Konu sahibine sesleniyorum:
Aslan burçları iyidirler, hoşturlar benim canım eşim de aslan burcu.
Ama 1 aylık ilişki için fazla hızlı ve planlı gitmeye çalışıyorsunuz. Hiçbir ilişkiye evlenemeyeceksem başlamayayım diye adım atamazsınız. Çünkü bilemezsiniz. Hayatta en saçma ilişkilerden evlilikler, en ciddi ilişkilerden ayrılıklar çıkabiliyor. Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş...
İş yerindeki kızlar sizlik bir durum değil. Yapacak birşey yok. Güvenmiyorsanız ayrılın. Öte yandan 1 aylık sevgilim bana fotoğrafları sil dese sanırım takmazdım.
Senin burcun ne canımmm?

Bir aylik adamdan neler bekliyorsunuz oyle?
Bu kadar curetkarliga gerek yok ki akisina birakin
Vallahi hayatım şimdiye kadar hep akışına bıraktım sonuç koca bir sıfır oldu..!! Şöyle bir şey var adam başta ciddi düşünmüyorsa sonra da ciddi düşünmez büyük ihtimalle... benim anlamaya çalıştığım bu... açık açık da sorulmuyor .. sorsam da samimi cvp verdiğini bilemezsin değil mi ..

Vallahi hayatım şimdiye kadar hep akışına bıraktım sonuç koca bir sıfır oldu..!! Şöyle bir şey var adam başta ciddi düşünmüyorsa sonra da ciddi düşünmez büyük ihtimalle... benim anlamaya çalıştığım bu... açık açık da sorulmuyor .. sorsam da samimi cvp verdiğini bilemezsin değil mi ..
Bilemezsiniz elbette. Akisina birakip sonrasina bakacaksiniz. Cok ciddi olan iliskiler bile sonradan lackalasiyor. Hayatin ne getirecegi belli olmaz

1 ayı gözünüzde ne kadar çok büyütmüşsünüz öyle. Kimse 1 aylık ilişkinin nereye varacağını bilemez.
Asıl sorun sizin ciddi düşünmeniz bence. Adamın hiçbir arkadaşıyla tanışmamışsınız, adamı doğal ortamında gözlemlememişsiniz bile.
Söz, nişan aşamasında tanışılabilir diyorsunuz da o işler öyle olmuyor. Sonra buraya "hiç tanıyamamışım, nişan atmak istiyorum ama koltuk takımlarını da yeni aldık. Hay allah ne yapacağım şimdi" diye konu açarsınız.

Fotoğraf kaldırtmak da inanılmaz saçma. Koymuş artık o fotoğrafı değil mi? Sizi rahatsız eden her ne ise onu etmemiş.
Demek ki birbirinize göre değilsiniz.
Aklı başında her insan böyle bir teklif karşısında topuklarını vurarak kaçar zaten.

Bugün buluşup konuşacaktınız. Ne yaptınız varmı bir gelişme?

Back
X