• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi erkek!

burca bakmaz bu işler. aslan burcuyum kiskanilmayi severim ve aşırı sadigimdir göz çapkınlığı bile yapmam. sorunuza gelince aramamasi düşündürücü....mesajla olcak is değil. siz sevgilisiniz arkadaşı değil...resimdeki bayanı tabiki sorun. kaldır demeyin ama sorun kimmiş öğrenin ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın
Artık telefonda konuşuyoruz onu çözdük canım...Fotoğraftaki kızlar işyerinden arkadaşlarıymış .. Bi ara baya takılıyorlarmış 6 ay öncesinde falan.. fotoğraflar da o zamanlardan kalmaydı ama artık yok.. dün hallettim o işi :KK6::KK6:zaten artık ben varım öyle kızlarla kafasına göre gezmelere istese de göndermem artık.. erkek arkadaşlarıyla takılsın bi zahmet:KK70:

Tanıyorum işte yavaş yavaş görüştükçe, beraber vakit geçirdikçe daha fazla tanıyoruz birbirimizi..
1 ayda insan insanı tanıyamaz
Çok kısa bir süre
Yaş olarak evlilik çağında olabilirsin ama çocuk oyuncağı değil bu iş
Ben erkek olsam henüz 1 aylık kızın gelip bana ciddi değilsen ayrılalım demesi itici gelirdi
O yüzden bence zamana yay acele etme

1 ayda insan insanı tanıyamaz
Çok kısa bir süre
Yaş olarak evlilik çağında olabilirsin ama çocuk oyuncağı değil bu iş
Ben erkek olsam henüz 1 aylık kızın gelip bana ciddi değilsen ayrılalım demesi itici gelirdi
O yüzden bence zamana yay acele etme
Öyle yapıyorum canım 😊 biz de hemen yarın evlenmiyoruz zaten ..

Evet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..😂😂

çok da bu konuya sabitlenme ama karşı tarafta negatif etki yaratır, düşündüğü varsa bile irite olur insan. bu senin için de onun için de geçerli. Gayet güzel konuşuyorsunuz.

Konu açıldığında "ne evlililiği yeeeaaaa" diyenleri duydu bu kulaklar

Back
X