- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.961
- 598
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Öyle yapıyorum canımbiz de hemen yarın evlenmiyoruz zaten ..
Bana sevgiliniz istese hemen yarın evlenirsiniz gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum canımbiz de hemen yarın evlenmiyoruz zaten ..
Göster ama verme. Şah çekTuzak muzak yok beybisi yaa![]()
Teklif gelirse sanırım kabul ederimBana sevgiliniz istese hemen yarın evlenirsiniz gibi geldi
Seni arıyor soruyor hediye vs alıp değerini gösteriyorsa gerçekten seninle ilgileniyor demektir bu aradaÖyle yapıyorum canımbiz de hemen yarın evlenmiyoruz zaten ..
Evet yurt dışına çıkmıştı mesela ben hiç bi şey istemedim gelirken çikolata ve küpe almış bana.. küçük bi hediye ama düşündüğü için mutlu olmuştum..sonra yolda yürürken elimi sımsıkı tutuyo.. ve sarılırken de sımsıkı sarılıyor bunlar acayip hoşuma gidiyorSeni arıyor soruyor hediye vs alıp değerini gösteriyorsa gerçekten seninle ilgileniyor demektir bu arada
Gerçekten ilgilenen bunları yapar
Teklif gelirse sanırım kabul ederim![]()
Ne olmuş ?Siz gerçekten 30 yaşında mısınız?
Alemsin hayatımmmGöster ama verme. Şah çek![]()
Merak ettim, kusura bakmayın ama tepkileriniz maximum 17 yaşında gibiNe olmuş ?
Demek ki öyle hissediyorum..!! Cıvıl cıvıl olmam seni rahatsız ettiyse konumu terk etmeni rica edicem.. zorla mı tutuyorum konumda !Merak ettim, kusura bakmayın ama tepkileriniz maximum 17 yaşında gibi
O zaman değer veriyor sanaEvet yurt dışına çıkmıştı mesela ben hiç bi şey istemedim gelirken çikolata ve küpe almış bana.. küçük bi hediye ama düşündüğü için mutlu olmuştum..sonra yolda yürürken elimi sımsıkı tutuyo.. ve sarılırken de sımsıkı sarılıyor bunlar acayip hoşuma gidiyor.. sonra dışarda falan bişiler yiyip içince ısrar ettiğim halde neredeyse hiç bi şeyi bana ödetmiyor..
Demek ki öyle hissediyorum..!! Cıvıl cıvıl olmam seni rahatsız ettiyse konumu terk etmeni rica edicem.. zorla mı tutuyorum konumda !
Çok teşekkür ediyorumO zaman değer veriyor sana
Super
Hayırlısı olsun