ben hayatta yapamam . bi kahve içelim mi diye mesaj atamam.Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
ONLARIN HEPSİ VAR MSJ DA ATARIM ARADAEsra Erol programında hissettim kendimi :)
şaka bir yana canım öyle yazılır mı lap diye
bie bahane bul öyle msj at ya da face den falan ekle
aslında bende erkek veya kadın farketmez diyenlerdenim ama her zaman gördüğüm biri değil ama görünce bakışlarını yakaladığım biri buonun size tavrı ne ,ben ilk adımı erkek atsın diyenlerden değilim ama bir kaç zaman gözlemleseniz ,çünkü adım attığınızda reddedilme ihtimali de var .
aslında bende erkek veya kadın farketmez diyenlerdenim ama her zaman gördüğüm biri değil ama görünce bakışlarını yakaladığım biri bu
o kadar muhabbetiniz var yaniONLARIN HEPSİ VAR MSJ DA ATARIM ARADA
Aslında farketmez kadın erkek bazen bahanelerle mesaj atıyorum oda cevap atıyo ama bu kadar. Engel şu konuda var yaşı biraz büyük benden ve evlemeyi düşünmüyor duyduğum kadarıyla. benimle birlikte olduktan sonra hadi 3 5 ay çıkalım oldu olmadı yapamaz. Aradaki insanlardan ötürüBence mesaj atacaksanız da bir sebep uydurun
Direk hadi kahve içelim demek bana pek uygun gelmedi, ilk adımın erkekten gelmesi gerektiğini
düşünenlerdenim .. Tabi bir engel yoksa arada .
Bende aynen böyle düşünüyorum ama ne yapabilirim yani sen olsan ne yaparsınBence kuzenini karistirma kendin hallet sonra olmazsa hem konu yayilmasin hem de kuzenin arada kalmasin.
Bakışlarını yakalıyorum ama sık gördüğüm bi insan değil ne yazıkki. sürekli biararda olsak anlarım az çok.sana bir ilgisi var mı hissettiğin birşey bakışma konuşurken sana karşı tavrı bunlar önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?