Ben güzel bi söz göndermeye karar veridim olurmu acabaNe yaptınız, var mı gelişme :)
Kuzen benim kız zaten ama onu karıştırmak istemiyorum zamanında çok söyledi ama ben yanaşmadım şimdi söylemeye yüzüm yokBen olsam madem etkilendim bişeyler olsun istiyorum. Kuzenin kızsa ona değilse eşine sadece o onlara geldiğinde bana haber vermesini isterdim. Kaynı olduğuna göre evlerine geliyodur sonuçta. Birkac biraraya geldiğinizde zaten onunda senden etkilenip etkilenmedigini anlarsn bi şekilde karar verirsin sonra. Böyle konulara erkekler çok karışmak istemiyor kadnlar yapıyor genelde benimde müstakbel eltim aracı olmuştu. Abisi komsuyuz bi sorun olurda babam bisey der onlara diye istememisti.
Zaten kuzenin kızsa madem yabancı değilya bence ona söyle canm direk çocuğa mesaj atmaktan daha mantıklı geldi banaKuzen benim kız zaten ama onu karıştırmak istemiyorum zamanında çok söyledi ama ben yanaşmadım şimdi söylemeye yüzüm yok
Direkt diyemesemde kulağına su kaçırırım yani anlar en azındanZaten kuzenin kızsa madem yabancı değilya bence ona söyle canm direk çocuğa mesaj atmaktan daha mantıklı geldi bana
Bencede zamanında zaten diyormuş sana anlar o. En azndan beraber muhabbet açılır falan bi yakınlık oluşur az çokDirekt diyemesemde kulağına su kaçırırım yani anlar en azından
Hiç hoşlandığı bişey yok mu farkettiğiniz, '''Aklıma geldiniz biran nasıl olduğunuzu merak ettim mesaj atmak istedim diyin, neler yaptığını hayatının nasıl geçtiğini sorun ''' oda eğer zaten eğer size karşı bişeyler hissediyorsa muhabbete devam etmek ister diye düşünüyorum :) hangi burç bu arada :) Hayırlısı olsun.GüZel bi msj atayım diyorum vazgeçiyorum
Off napıcamı hiç bilmiyorum. Olurlu birşey diyin ya msj atayım ne yazayım nasılsın yazdım hadi iyiyim diye cvp attı ya sonra
oğlak :) nasıldır iyimiHiç hoşlandığı bişey yok mu farkettiğiniz, '''Aklıma geldiniz biran nasıl olduğunuzu merak ettim mesaj atmak istedim diyin, neler yaptığını hayatının nasıl geçtiğini sorun ''' oda eğer zaten eğer size karşı bişeyler hissediyorsa muhabbete devam etmek ister diye düşünüyorum :) hangi burç bu arada :) Hayırlısı olsun.
Oğlak burcu, erkek kardeşim çok uysaldır. Sadıktır da. İlişki olarak; Oğlak burcuna mensup biriyle görüşmüşlüğüm olmadı hiç canım.Oğ
oğlak :) nasıldır iyimi
Benzer bir olay biliyorum kizin biri abisinin kaynina mesaj atiyor seni seviyorum diye bu kayin da kim ?? bilin bakalim : benim esim :/Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
adimi erkek atmali, diye dusunenlerdenim.. attigin msji kabul edecek kadar ilgisi varsa, kendi de gelebilir dmi? nacizane fikrim; yapma..Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?