- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Bilmiyorum benim işim bu dedi bana daha çok yeniyiz sevgili bile değiliz tam olarak neden plan yapsın kiBu işlerin planı olmaz . Belki kandırıyor ??
Hem ben soru sormuştum ona ciddi ilişki konusunda ne düşünüyorsun diye ondan konu açıldıBu işlerin planı olmaz . Belki kandırıyor ??
Doğu görevi için mecburmuş orda ev açma olayı olmazmış ondan 3 sene diyoMeslek grubu olarak zor bir meslek grubu kendileri yıprandığı için zamanla etraftakilerle geçimleri de zor olabiliyor. Benim sinirlerim çelik gibi sağlam dersen ve uyumluysanız bekle üç yıl bir şey değil belki daha erken evlenirsiniz belli olmaz.
Kendisi asker ve doğu gorevinde 3 sene orda görev yapacakmış ve uzun nişanlılık dönemi zorlu gectigini görmüş çevresinde en fazla 6 ay ondan dediAdam kafasında plan yapmış yeri ve zamanı da söylesin de gelin olarak gidiverin bari :) Bu kadar saçma bir düşünce görmedim. İlişkiniz yeniymiş zaten birbirinizi tam tanımadan evlenmemeniz daha iyi ancak ciddi düşünüp evlenmek istiyorum diyen biri neden 3 yıl beklemenizi istiyor ve 6 aylık nişan süreci nedir? kafamda deli sorular
İşte evlenmek istiyorsa 3 sene orada görev yapacak olsa bile evlenebilirsiniz ki şimdilik 3 sonra 4 5 olabilirde. Bilmiyorum karar verecek olan, tanıyarak güvenecek olan sizsiniz elbette. Sizin ne istediğiniz de önemli bu noktada.Kendisi asker ve doğu gorevinde 3 sene orda görev yapacakmış ve uzun nişanlılık dönemi zorlu gectigini görmüş çevresinde en fazla 6 ay ondan dedi
Ya oda diyo evimi gidiyim eşimle olmak vakit geçirmek isterim ama şuan doğu gorevini bitirmeden olmaz diyo kafamı karıştıran nokta ben kendisini yüzük bile takılmadan bekliycem olmam ve bunun aile kısmıda varİşte evlenmek istiyorsa 3 sene orada görev yapacak olsa bile evlenebilirsiniz ki şimdilik 3 sonra 4 5 olabilirde. Bilmiyorum karar verecek olan, tanıyarak güvenecek olan sizsiniz elbette. Sizin ne istediğiniz de önemli bu noktada.
İşte demek istediğim bu aslında. Nişan, evlilik olmadan hatta daha doğru düzgün birbirinizi tanımadan bekleyecek olan sizsiniz. Hadi iki üç yıldır sevgilisiniz nişan yapmışsınız sonrasında dese bunu neyse. Askerle evlenmenin zor yanı bu maalesef.Ya oda diyo evimi gidiyim eşimle olmak vakit geçirmek isterim ama şuan doğu gorevini bitirmeden olmaz diyo kafamı karıştıran nokta ben kendisini yüzük bile takılmadan bekliycem olmam ve bunun aile kısmıda var
Yani ben evlilik sonrasındaki zorlukları korkmuyorum şuan benimle ciddimi ve sadece normal bı şekilde sevgili olarak beklememi istiyoİşte demek istediğim bu aslında. Nişan, evlilik olmadan hatta daha doğru düzgün birbirinizi tanımadan bekleyecek olan sizsiniz. Hadi iki üç yıldır sevgilisiniz nişan yapmışsınız sonrasında dese bunu neyse. Askerle evlenmenin zor yanı bu maalesef.
Bunu hiçbir zaman net olarak bilemezsin ki. Ancak beklemeyi göze alarak az çok anlayabilirsin .Yani ben evlilik sonrasındaki zorlukları korkmuyorum şuan benimle ciddimi ve sadece normal bı şekilde sevgili olarak beklememi istiyo
Ya tanımak değil konu zaten hemde olsun demiyorum şuan Nisan o üç sene içinde yapılsın Nişan nişanlısı olarakta beklemek istiyorum şimdi izinlerde gelecek benim ailem böyle çok dışarı çıkmama izin vermez ve benim yasadgim yer küçük bı yer öyle rahat rahat görüşülücek bı yerde değil ben diyorum ki en azından yüzük olursa hem ailem açısından hem dışarda rahat olmak açısından da iyi olurİşte demek istediğim bu aslında. Nişan, evlilik olmadan hatta daha doğru düzgün birbirinizi tanımadan bekleyecek olan sizsiniz. Hadi iki üç yıldır sevgilisiniz nişan yapmışsınız sonrasında dese bunu neyse. Askerle evlenmenin zor yanı bu maalesef.
Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarakBunu hiçbir zaman net olarak bilemezsin ki. Ancak beklemeyi göze alarak az çok anlayabilirsin .
O zaman bunu net olarak konuşup isteyin bence. İstemek hakkınız. Sadece kendisinin kafasında kurduğu zorluklarla sizi ve ailenizi düşünmeden evlilik planı yapamaz bu bencillik olur. Açık açık ne istediğinizi ve sizin içinde ne kadar zor olacağını ciddi düşünüyorsa en azından nişanlanmak istediğinizi söyleyin. Hala kıvranırsa zaten istemiyor demektir.Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarak
Ya biz tanışalı çok olmadı yeniyiz ve tam olarak sevgili değiliz onun için çok bişe diyemedim açıkçasıO zaman bunu net olarak konuşup isteyin bence. İstemek hakkınız. Sadece kendisinin kafasında kurduğu zorluklarla sizi ve ailenizi düşünmeden evlilik planı yapamaz bu bencillik olur. Açık açık ne istediğinizi ve sizin içinde ne kadar zor olacağını ciddi düşünüyorsa en azından nişanlanmak istediğinizi söyleyin. Hala kıvranırsa zaten istemiyor demektir.
Daha çok yeni ama kendisine çabuk alıştım........ Dan sonrasını okumadım. Sevgili bile değilsiniz neyin alışması neyin nişanı neyin üç yıl beklemesiBiriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Ya biz birimizi sevmeye başladim ve karakter yapı vs olarak benziyoruz ve ben bugün ciddi ilişki hakkında ne düşünüyosun diye sordum ondan çıktı bu konuDaha çok yeni ama kendisine çabuk alıştım........ Dan sonrasını okumadım. Sevgili bile değilsiniz neyin alışması neyin nişanı neyin üç yıl beklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?