- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.626
- 48
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Neden evlenmek için acele ediyorsunuz ? Belki maddi açıdan hazır değil. Nisan konusunda haklı çok yıpratıcı bir surec. Biraz birbirinizi tanıyın ya hemen adamı sıkıştırmayin.Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Bence nişan söz kaldırılsın ve mazeret olmaktan çıksın... Bu zamanda evlilikleri aman Allahım dercesine zora sokma modası bitsin artık...Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
adam nişanlılığı istemiyor çünkü nişanın hem aileler arasında hem de hukuki olarak da külfetleri var. size sevgiliyiz diyor ama belki gittiği yerde daha iyi birine denk gelecek ve size ailenize ve kendi ailesine herhangi birşey açıklamak zorunda kalmadan ayrılabilecek. çalışna mesleği olan bir erkek için bir yüzük takmak zor değil.Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarak
Daha cok yeniyseniz mumkun degil bekleyemezsiniz ve iliski surmez. Tek seceneginiz o degil. Bu kadar erkenken oldurmaya calisip kendinizi yipratmayin istersenizBiriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Ohoo 3 sene evlilik lafini agziniza almanizi engelleme calismasi gibi geldi bu bana. Ben pek iyi niyet goremedim.Ya biz tanışalı çok olmadı yeniyiz ve tam olarak sevgili değiliz onun için çok bişe diyemedim açıkçası
Ben acele etmiyorum oda evlenmek istiyo ama engel olan Doğu görevi olması adamı sıkıştırdığım yok hersey ortak karar bilmeden konuşmayinNeden evlenmek için acele ediyorsunuz ? Belki maddi açıdan hazır değil. Nisan konusunda haklı çok yıpratıcı bir surec. Biraz birbirinizi tanıyın ya hemen adamı sıkıştırmayin.
Kafam çok karışık ya mesleği dolasılığıylada bişe diyemiyorumOhoo 3 sene evlilik lafini agziniza almanizi engelleme calismasi gibi geldi bu bana. Ben pek iyi niyet goremedim.
Nisanlilikta yipranan cift sevgililikte de yipranir yani. Nisanlilik sadece evlenme sozu verme.
Evet bende buna inanarak devam ediyorum herşeyeZamana bırakın, tanıyın önce, erkeklerin söylediklerine değil yaptıklarına inanmanızı tavsiye ederim. Belki daha farklı olur ilişkiniz.
Ben acele etmiyorum ortak karar evlilik konusu ama o mesleğinden kaynaklı oldugu için böyle konustukDaha cok yeniyseniz mumkun degil bekleyemezsiniz ve iliski surmez. Tek seceneginiz o degil. Bu kadar erkenken oldurmaya calisip kendinizi yipratmayin isterseniz
Nasıl yani ben pek bilmiyorumBir de sözleşme imzalatsaydı daha kalıcı olurdu
Kafam çok karışık inan ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorumadam nişanlılığı istemiyor çünkü nişanın hem aileler arasında hem de hukuki olarak da külfetleri var. size sevgiliyiz diyor ama belki gittiği yerde daha iyi birine denk gelecek ve size ailenize ve kendi ailesine herhangi birşey açıklamak zorunda kalmadan ayrılabilecek. çalışna mesleği olan bir erkek için bir yüzük takmak zor değil.
Biz bu duyguları bı kere yaşiyoruz nişan bizimde hakkımız zaten kinayla düğün bı günde oluyoBence nişan söz kaldırılsın ve mazeret olmaktan çıksın... Bu zamanda evlilikleri aman Allahım dercesine zora sokma modası bitsin artık...
Neden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.Doğu görevi için mecburmuş orda ev açma olayı olmazmış ondan 3 sene diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?