- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Ben acele etmiyorum kardeşim herşey ortak karar doğu görevinden dolayı üzüyo zatenEe 3 yıl bekledim diyelim evlendin. Sonra açıcağın konular belli. Adam eve girince değişti boşanamıyorum da. Böyle evlilik de tanıma süreci de olmaz. Bu şekilde sevgililik de tanışma da olmaz. Acelen ne?
Nişan olsa ben beklerim ama sevgili olarak beklememyarına garantimiz yokk, 3 yıl güzelmişaşık olmuşsun belli heemn savunuyorsun adamı ama söylediği şeyde mantıksız 3 yıl kimse kimseyi beklemezzz ki bekledi diyelim adam toz olur
Bizimkisi daha çok yeni konu açıldı konuştuk Doğu görevi olduğu için orda mecbur 3 sene kalmak zorunda evde götüremez orayaBana çok saçma geldi,insan bunun planını yapamaz. kuzenimin eşide asker evet kız belli zamanlarda evde tek kalıyor ama sonuçta evlendi.bence ciddi ilişki isteme, zamanı gelince diye baştan söylemiş.
Son 1 yil kala sizinle iletisime gecsin 2 sene de gorusmek yipratabilir aman yipranmasin. Ben evlenecek yasta olsam boyle tarih veren adamlarla takilmam yani her an her sey olabilir insan hayatinda. 3 yil sonrasina atmak bana sacma geldi evlenen de var ev acan da var.Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Ya konu bı anda açıldı konuştuk yani kim kimi bekler 3 sene kimin ailesi izin verir o kadar yüzük olmadan beklemesine fikri değişir güzel şeyler olabileceğine inandığım için öyle bıraktım akışınaBence de bu konuları konuşmadan bir 5-6 ay bakın belki zamanla fikriniz değişir. Şimdiden ailem sevgili olarak beklememe izin vermez VS diye kendinizi baskı altına almayın. Belki tanışma süreciniz iyi geçerse onun da fikri değişir. Daha tam sevgili bile değiliz diyorsunuz bu konuları konuşup birbirinizi sıkmak için erken. Vaktinizi birbirinizi tanımaya ayırın.
Son 1 yil kala sizinle iletisime gecsin 2 sene de gorusmek yipratabilir aman yipranmasin. Ben evlenecek yasta olsam boyle tarih veren adamlarla takilmam yani her an her sey olabilir insan hayatinda. 3 yil sonrasina atmak bana sacma geldi evlenen de var ev acan da var.kon
Ya belki onunda fikri değişir ilişkimiz daha farklı ilerler belkiNeden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.
Bildiğim kadarıyla askerler bir yerde 3-4 yıl kalıyor zaten. Ee siz evlenseniz bir yerde çakılı kalamayacaksınız. Yani adamın mantığıyla sizin hiç evlenmemeniz gerekir.
bu kadar kısa sürede ?Ben acele etmiyorum oda evlenmek istiyo ama engel olan Doğu görevi olması adamı sıkıştırdığım yok hersey ortak karar bilmeden konuşmayin
Bilmiyorum herşeyi akışına bıraktım kafam çok karışıkNeden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.
Bildiğim kadarıyla askerler bir yerde 3-4 yıl kalıyor zaten. Ee siz evlenseniz bir yerde çakılı kalamayacaksınız. Yani adamın mantığıyla sizin hiç evlenmemeniz gerekir.
Hemen olsun demiyoruz zatenbu kadar kısa sürede ?
Bilemedim ama uzaktan birini tanimak zordur. Yani o 3 yil aslinda yan yana gecen 3 aya denk degil. Neyse saglik olsun hakkinizda hayirlisi.Ya belki onunda fikri değişir ilişkimiz daha farklı ilerler belki
Yeni tanistiginiz insani neden 3 sene bekleyesiniz yaaa?Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Tanımadığınız bir insanı beklemeyi neden göze alıyorsunuz? Yanlış anlamayın da birbirini belki de yüz yüze dahi doğru dürüst göremeyen iki insan için bu ne ciddiyet*? Bir erkek sözde ciddi diye neden bu kadar köylerin hayat planınızı otomatik yok şu yapılır da ben şuna takılıyorum moduna aldınız?Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarak
3 yıl nişanlı kalınır mı şaşırma istersenNişan olsa ben beklerim ama sevgili olarak beklemem
Yahu ne hatasi? Adamla sevgili bile degiller. Adam su an evlilik bile istemiyor. Birbirlerini tanimiyorlar kiiiiiÇok gençsiniz henüz böyle bir hata yapmayın.
Kız 21 yaşında 3 sene henüz yeni tanıdığı bir adamı beklemekten bahsediyor. Bundan daha büyük bir hata olur mu? Bunda bu kadar kahkahayla gülecek ne var.Yahu ne hatasi? Adamla sevgili bile degiller. Adam su an evlilik bile istemiyor. Birbirlerini tanimiyorlar kiiiiikonu sahibi hata yapmak istese bile karsi taraf hemen olmaz diyor Siz de hata yapmayin diyorsunuz. Sanki konu sahibinin elinde, adam istemiyoooo kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?