• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişki !!

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.221
972
323
Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor... :KK8: yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi :KK57::KK57: .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa

not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu

adam anladığım kadarıyla bekar.

evlilik öncesi cinsellik, tek gecelik ilişkiler vs benim için problemler değil. bişeyi istiyosanız yaşarsınız. ama burada baskı görüyorum ben. soğurum vs diyerek üstü kapalı bi tehdit de var. yani siz deseniz ki ben de çok istiyorum vs yapın gitsin derdim ama tereddütleriniz var.

bence bu konudan rahatsız olduğunuzu, siz bi adım atana kadar onun konuyu açmamasını, asıl bu durumun sizi soğuttuğunu söyleyin.

aileyle tanıştırmak için de 1 ay erken bi süre.

İki sevgilinin birbirini arzulaması normal ve güzel aslında. Ama bana göre 1 ay bazı şeyleri bu kadar ulu orta dile getirmek için çok erken. Açıkçası, cinsellik mevzusunda size karşı bu kadar açık olması ve aslında baskıcı bir tutum sergilemesi, daha önce evlenip ayrılmış olmanızdan, kısaca bakire olmamanızdan kaynaklanıyor gibi geldi bana. Klasik öküz erkek tavrı, kusura bakmayın. Aileyle tanıştırmak için elbette çok erken, aynı zamanda evleneceğim insan gözüyle bakabilmek, bazı özel şeyleri paylaşabilmek için daha da erken.

Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor... :KK8: yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi :KK57::KK57: .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa

not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu
adam senimi deniyor napıyor birde evlenip boşandığın için normal geliyosa sana hiç hoş değil falanmı desen kesinlikle kabul etme değerli olduğunu ulaşamayacığını kolaylıkla hissetir.rahatsız olduğunu belli et gideceksede gitsin bu sebepten.

Bir ayda karar veriliyor mu ya ciddi ilişkiye? Ailesi sizi biliyormuymuş ?
Abimiz de pek bir fantezik,yürü de endamı göreyim falan filan:KK45:

Anlatmak istedigim dul bir bayanım benımle yatıp kalkma pozisyonunda ilişki yaşayamazsın kafanda öyle bir düşünce olmasın , ben evlilik düşüncesi ile başlamak istiyorum mesajını vermekti ona ... elbette ilerde ayrılabiliriz bundan normall birşey yok.. Ailesi henuz bilmiyor ne yapmam nasıl davranmam gerektğini bilemedim , benı tanıştır diye söylesem mi onaa

Birbirini arzulayan iki insan istedikleri zaman sevişebilir bence, bunun ilk günden ya da üç ay sonra olması bişey değiştirmez.

Ancaaak, bunu dile getiren, sevişmezsen soğurum diyen, yürü arkadan izlicem gibi öküzce laflar eden adama da güvenmem. Arkadan izlicem nedir allah aşkına, açmısın sen abazan mısın? Çok komik geldi bana valla.

Onlar arzudan istekten değil canımcım açlıktan. Sevişip arkasını dönecek bir tip izlenimi uyandı bende.

ben soğurum demesi hiç hoş değil
e bir de sen önden yürü seni izleyeceğim demesi biraz garip

benim de ıkıncı evlılıgım eşimle 3. bulusmada falan beraber kaldık ama öyle öpüşme koklaşma falan oldu, hatta ben adam benı hıc mı ıstemıyor dıyordum oysaki o benım de hazır olmamı istemış ve benı kacırmamak için bu konuları hep ertelemiş zamanını beklemıs

siz bu sekılde davrandıkca karsınızdaki adam , ya siz soğursanız bunu dusunebılıyorm mu
ve bir de evli veya ciddi bir ilişkisi olmadıgından emın mısınız bunu ıyıce sorgulayın

bir ayda ciddi ilişki olur bu arada , olmaz dıyenlere de dip not...

1 ayda herhangi bir erkeğin olgun olduğuna karar verebilmek için buna karar verecek kişinin kendisinin oldukça olgun olması gerekir. Siz kendiniz daha küçüksünüz bence. Daha önce bir evlilik yaşamış olmanız sizi bir anda olgun bir bayan yapmaz. Ha bu arada bahsettiğiniz adam da ne olgun, ne düzgün. Cinsellik herkes için önemlidir. Ama bununki baya baya "uçkuruna düşkünlük". 1 ayda bu konuyu bu kadar açık konuşabiliyor olması çok saygısızca. Ha birbirinizi ister ve bir şeyler yaşarsınız o ayrı ama muhabbetini yapmak için erken değil mi? Bir de her "evlilik düşünüyorum" diyen insan ciddi olmaz. İnsanın evlilik düşünüp düşünmemesi değil "evliliği nasıl yürüteceği" önemlidir. Bence siz bu adamla bir gün dahi geçirmeyin.

bu adamin neresinde gordunuz ciddiyeti anlamadim .ha iki tarafta ister biseyler yasanir onu bilemem ama bununki bildigin abaza tarzi

Konuşmalarında dile getiriyor anlayabiliyorum ama konu cinsellik olunca çıgrından cıkıyor bi farklılaşıyor .
O daha önce evlenmiş mi?

Hayır, 3 yıllık bir ilişkisi olmuşş ayrılmışlar 1 senedirde ilişkisi yokmuşş

Üzgünüm ama ben başta 1 ayı çok kısa buldum. Ama maşallah oda 1 ayda niyetini belli etmiş. İlişki olmazsa soğurum demesi zaten beni orada bitirdi. Adam evlenmemiş olmasını geçtim bizim erkekler boşanmış kadınlara farklı gözle bakıyor. Nasılsa daha önce ilişkisi olmuş bekaret derdi yok diyor evlenmeden ilişki yaşasak başıma bela olmaz diye bakıyor bu bir gerçek. O adam da bunun derdinde bence hemen uzaklaş.

Back
X