• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişki !!

Tartisma evlilik oncesi cinsellik yasayip, yasamamaya gelmiş alakasiz bir sekilde. Evlilik oncesi cinsellik yasanabilir de yasanmayabilir de bu kisilere kalmis birsey, etiket yapistiracak , yargilancak birsey yok, kotu birseyde degil.

Ancak durum burada cok farkli konu sahibi ikide bir yok fantazik bir insan, yok ten çekimim varmış diye sayiklayip duruyor ancak ismarlama sevisme olmaz. Istedigi kadar fantazik olabilir bu şekilde davranmasini masum kilmiyor.

Konu sahibide cocuk kafasinda dusunuyor. Bana 18li yaşlarda " yok dugunu su salonda yapariz diyenler, çeyiz dizenler, askerden gelip isteme günü ayarlamaya calisanlar... " Bu laflara bakip hepsiyle yatsaydim isimiz yaştı yani. Ki ben 18li yaslarimda bu abazalarin niyetini anliyordum siz 26 yasina gelmissiniz akil bi karış havada geziyor......

Terketmezse kullanmak olmaz ama siz bu bayana bunun garantisini veremezsiniz . Bence ahlak dusmanisiniz beyninizin sag lobunuda arada kullanmanizo tavsiye ediyorum. Bunu daha bir aydir tanimadigin biryle (ustelik yapmazsan sogumakla tehtit ediyor) yapmak var birde seni sevdiginden emin oldugun biriyle yapmak var. Bu bayan o adamla bunu yapti diyelim adam terkettiginde kalbi daha fazla kirilacak hayal kirikligi daha buyuk olacak . Sadece konusmak icin konusmayin .

Ben konu sahibinin olayına gerekli yorumu yaptım zaten, bu işlerin tehditle,pazarlıkla olmaması gerektiğini söyledim. "Sevişmezsek soğurum" lafının kafa karıştırıcı olduğunu, temkinli davranmasını da söyledim.

Ben sizin "kullanmak" tabirinize takıldım. Varsayın ki bir ilişki yaşandı ve devamı gelmedi sonu ayrılık oldu; erkek kadını kullanmış mı oluyor? Kadın burada eşya görevinde mi? Sonu evlilik olsun yada olmasın, yaşanan yakınlaşmalar tehdit yada zorlama yoluyla olmadıysa, her iki tarafında isteği doğrultusunda olduysa kimse kimseyi kullanmış olmuyor,diyorum. Sonuçta bu ilişkiden sadece erkek zevk almıyor değil mi, aynı oranda kadında zevk alıyor.

Kadını böyle eşya gibi gören yorumları siz beyninizin hangi lobuyla yapıyorsunuz bilemedim. Çünkü doktor değil avukatım, beynin hangi lobu neye yarar bilgim dışında.

Bi arkadaşım vardı evlenip ayrılmış . Sürekli karşısına bekar çocuklar çıkardı .
Nedense hepsi de onunla ciddi düşünürdü hepsiyle evlilik hayalleri kurardı .
Ama hepsininde önceliği cinsellikti . O da hepsiyle sevişirdi . Sonra çocuklar uzaklaşırdı , aniden aramayı keserlerdi , sevgilileri , nişanlı olduğu ortaya çıkardı .
Yani demek istediğim ne yazık ki evlenip boşanmış kadınlara 'kolay' gözüyle bakan erkek çok fazla .
1 ay cinsellik için çok erken ve her dediği her hareketi cinsellik kokan bi adam bana ciddi düşünüyor gibi gelmedi üzgünüm .

Cinsellik olmazsa senden soğurum diyen bir adamın düşüncesini ve niyetini sana belli etmesi için daha ne demesi lazım canım, açık açık niyetim seninle yatmak gerisi bahane demesini mi bekliyorsun?

Bu söz iğrenç bir söz, insan sevdiği, değer verdiği, evlenmek istediği bir kadına böyle birşey demez.

Bekar biriyle ciddi düşünse bunu diyebilir miydi? Ya da her evlilik düşündüğüyle yatıp test sürüşü mü yapıyormuş?

Kendini bu adama murdar ettirme, acı çekmeden kopar bağları, dul bir kadın herkesle yatmak zorunda değil, bu nasıl bir algı ve düşüncedir?

Not: tamamen açıklamam yatmazsak soğurum lafına ve adamın dul kadın algısına, yoksa isteyen istediğiyle yatsın banane.

Oncelikle cok dogru bir meslek secimi tebrik ederim. Hanfendi simdi biriyle iliski yasadiniz farzedelim bunu zoraki degil isteyerek yaptiniz sizin de dediginiz gibi ama adam sizinle olduktan sonra eski heyecanini kaybetti tavirlari degisti en sonundada ayrildiniz sizi terk etti . Beraber olmadan once evlilik dusunuyodu bunlari konusuyodunuz beraber oldunuz sizi terk etti . Ne hissedersiniz . Sizce fazla yakinlasmadiginiz birinden mi ayrilinca ayrilik kolaydir yoksaherseyi yasadiginiz kendinizi actiginiz birinden mi.

Oncelikle cok dogru bir meslek secimi tebrik ederim. Hanfendi simdi biriyle iliski yasadiniz farzedelim bunu zoraki degil isteyerek yaptiniz sizin de dediginiz gibi ama adam sizinle olduktan sonra eski heyecanini kaybetti tavirlari degisti en sonundada ayrildiniz sizi terk etti . Beraber olmadan once evlilik dusunuyodu bunlari konusuyodunuz beraber oldunuz sizi terk etti . Ne hissedersiniz . Sizce fazla yakinlasmadiginiz birinden mi ayrilinca ayrilik kolaydir yoksaherseyi yasadiginiz kendinizi actiginiz birinden mi.
iki ucu keskin bıçak ...

Hanfendi herkes sizin adam degil kulanip terk etmicegi ne malum masallah sizinkide iyi cesaret ilk gunden . Ben sizin gibi ilk gunden boyle bi sey yapmadim ama esimle evlendigimde birbirimizi bir haftadir taniyorduk ve internette tanistik . Ama herkes benim esim senin esin gibi degil adaminda niyeti belli ciddi degil. Resmen ben snden sogurum olmazsa diyor bu kadin evlense bu adamla hamileliginin son ayinda bide lohusalikta iliski yasayanadiginda da soguyacak demekki adamin aski uckuruna bagli.

ilk gunden derken bana mı dedınız anlamadım_?

keşke hepsi senin eşin gibi olsa ne güzel olurdu...

ben zaten ılk gunden bırsey yasamadım
sadece 3 hafta snr ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın bırlıkte kaldık haftasonları
o geldı ben gttim ve beraber uyuyorduk
cinsellık zamanla olan bırsey oldu .

eşimle daha snrları konustugumuzda senı arzuluyordum evet ama bu senı ürkütebılırdı dedı
çnk ben de ilk esımden bosanmıstım ve erkeklerın o zamanlarda bosanan bır bayana nasıl yaklastıklarını az cok bılıyordum
zamanı gelınce oldu ve biz de sevgılılıkten 10 ay snr nısanladık
nişanlı olarak da 6 ay kaldık ve evlendık

evet malesef benım eşim gbıler az

Sevdiğim biriyse cinsellik yaşamasam dahi üzülürüm. Aynı oranda üzülürüm. Genelde bununla cinsellik yaşadım çok üzüleyim bununla yaşamadım az üzüleyim demiyorum. İlk cinsel birlikteliğimi yaşadığım adamdan ben ayrıldım. Yürümüyordu, itekledik sürükledik yürümedi, ben de bitirdim. Üzüldüm mü bal gibi üzüldüm, ama sevişmeseydim de üzülürdüm.

Ha bu arada seviştikten sonra heyecanını kaybedip terkeden adamın da cehenneme kadar yolu var, gram üzülmem...

Yani sizin anlayacağınız, kullandı attı, kirlendim, artık kimseyle evlenemem, her hayatıma giren benimle sevişmek isteyecek vs. kalıpları bizim lugatımızda yok.

ben zaten ılk gunden bırsey yasamadım
sadece 3 hafta snr ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın bırlıkte kaldık haftasonları
o geldı ben gttim ve beraber uyuyorduk
cinsellık zamanla olan bırsey oldu .

eşimle daha snrları konustugumuzda senı arzuluyordum evet ama bu senı ürkütebılırdı dedı
çnk ben de ilk esımden bosanmıstım ve erkeklerın o zamanlarda bosanan bır bayana nasıl yaklastıklarını az cok bılıyordum
zamanı gelınce oldu ve biz de sevgılılıkten 10 ay snr nısanladık
nişanlı olarak da 6 ay kaldık ve evlendık

evet malesef benım eşim gbıler az
belli olmuyor işte bence herşeyden önce anlaşmak önemli sırf buna bakmak çok cahilce
ama bir cahilinde biz bayanların narin kalbınde onarılmaz yara acmaması için insan korkuyor

evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar! konu sahibinin erkek arkadaşının söyledikleri gibimiydi ilşkileriniz ? yani birebir aynısımıydı,tamam cinsellik yaşanır ama bu konuda ki gibi de kimse ilişki yaşamamıştır heralde.bu tavrı onaylayanlar için yazıyorum.

Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...

Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...
ama hemen ya demesin biraz geçsin öyle desin ...

:D :D Bu da ayrı bir bakış açısı, tabuları yıkınca böyle de bakılabilir olaya doğru :D

Yorumlarin tamamini okumadim cevaplamissindir belki evlilik yaptigini soyledikten sonrami bu arzu ortaya cikti yoksa bastanda varmiydi.Eger evlendigini ogrendikten sonra basladiysa suphelenmek lazim.

Sevdiğim biriyse cinsellik yaşamasam dahi üzülürüm. Aynı oranda üzülürüm. Genelde bununla cinsellik yaşadım çok üzüleyim bununla yaşamadım az üzüleyim demiyorum. İlk cinsel birlikteliğimi yaşadığım adamdan ben ayrıldım. Yürümüyordu, itekledik sürükledik yürümedi, ben de bitirdim. Üzüldüm mü bal gibi üzüldüm, ama sevişmeseydim de üzülürdüm.

Ha bu arada seviştikten sonra heyecanını kaybedip terkeden adamın da cehenneme kadar yolu var, gram üzülmem...

Yani sizin anlayacağınız, kullandı attı, kirlendim, artık kimseyle evlenemem, her hayatıma giren benimle sevişmek isteyecek vs. kalıpları bizim lugatımızda yok.

Çok doğru bir meslek seçimi derken, hakaret mi etti tebrik mi etti anlamadım arkadaşı... Ama benim de vereceğim cevap birebir aynı olurdu sanırım.

Sevdiysem üzülürüm, sevmediysem yada sevgim bittiyse üzülmem, herşey bu kadar net. Acımı cinsellik yaşayıp yaşamadığıma göre yaşamam yani.

Back
X