- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
''Almanya'da psikoloji bla bla bla...'' dan sonrasını okumadım özür dilerim.Tekrar bakarım.
Ayrıca ben onu sizin de bana yorum yaptığınızı gözünüze sokmak için yapmadım.Olayı yanlış yerden yakalamışsınız.
Bir de belki de siz kendinizi yanlış anlatmışsınızdır.Bu da bir olasılık öyle değil mi ?
İşinize gelmeyenden sonra okumadım demeniz :)
Bakın güzelce tartışmak varken neden birbirimize hakaret edelim?yok bir kelime öğrenmiş kendini bilmemne sanıyor..siz beni tanımıyorsunuz bile belki tanısanız bu yazdıklarınıza çok pişman olursunuz.almanyada psikolojiyi tek kelime bilgisine sahip olmadığımı anlatmak için yazdım.Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz ama bunu saygılı bir şekilde az önce ki arkadaşın yaptığı gibi belirtebilirsiniz.Konuşuruz kendimi size anlatmaya çalışırım ama bu karşılıklı aşağılamaya dönünce hiçbirimizin eline birşey geçmicek..Son cümlenizde belki de siz kendinizi yanlış anlatmışsınızdır yazmışsınız,öyle olduğunu varsayarsk soruyorum bende tam olarak eleştirdiğiniz nokta nedir? Gerçekten kendimi doğru ifade etmek istiyorum çünkü