Bunlara kafa yormaktansaBir durum kafama çok takıldı, sizle paylaşmak istedim, 29 yaşındayım, karşıma iyi erkekler çıkıyor, efendi hoş tipler ama çoğu eski sevgilileri yüzünden kadınlara olan güvenlerini kaybetmişler, değil evlilik sevgili olmak bile istemiyorlar, ne yaşadılarda bu hale geldiler bilmiyorum. İlişki yaşamak isteyen tiplerde ciddi olmayan tipler niyetleri farklı
ne yapacağımı şaşırdım, bu tip iyi erkekler nasıl değişir , ne yaşamış olabilirler ?
oyalasalar sevgili olmak isterler, farklı amaçları olur ama niyetleri yok , ciddi ilişki bile istemiyorlarDumduz evlenmek istemeyen adamlara denk geliyorum desen inanırdım o adamlara ama. Boyle eskı sevgilisi yuzunden guvensızlık yasadikları ıcın evlenmedıklerını soyuyorlar ya sakin inanma. Bugun asık olsalar yarın yuzuk takarlar. Eski sevgili bahane. Oyalamak sahane.
Tamam iste sevgili olup baslarını baglamak istemiyorlar sikinti ordaoyalasalar sevgili olmak isterler, farklı amaçları olur ama niyetleri yok , ciddi ilişki bile istemiyorlar
Neden sende öyle bir algı hissediyorlarBir durum kafama çok takıldı, sizle paylaşmak istedim, 29 yaşındayım, karşıma iyi erkekler çıkıyor, efendi hoş tipler ama çoğu eski sevgilileri yüzünden kadınlara olan güvenlerini kaybetmişler, değil evlilik sevgili olmak bile istemiyorlar, ne yaşadılarda bu hale geldiler bilmiyorum. İlişki yaşamak isteyen tiplerde ciddi olmayan tipler niyetleri farklı
ne yapacağımı şaşırdım, bu tip iyi erkekler nasıl değişir , ne yaşamış olabilirler ?
Orda durmamı istiyorlar ama sapıkda degiller, cinsel talepleride yok.Tamam iste sevgili olup baslarını baglamak istemiyorlar sikinti orda
Ama orda dur ve yazdıklarında cevap ver istiyorlar. Zaten sevgili olsalar yuzukte takarlar.
Eski sevgili buyuzden bahane.
Bu da onları tatlı ve yaralı mı yapıyor?Orda durmamı istiyorlar ama sapıkda degiller, cinsel talepleride yok.
hayata küsmüs gibiler
Bu da onları tatlı ve yaralı mı yapıyor?
Cınsel talebi nasıl olsun ki.. Fakbadı degılsın, sevgili degılsın.
E o da Brad Pitt degıl haddını biliyor gayet. Gel benimle sevıs demekte yurek ister bır yerde.
Hayata kusen adam yatar tavan izler. Egosunu oksatmak ıcın sevgılı olmayacagı kızla yazısmaz.
Sen naap biliyor musun, eski sevgilisi yuzunden evlenmek istemeyen aliye guzelce bır bay bay de.
Sonunda duzeltıp kaptırıyorlar. Bu da duzeltemedıklerı anlamına geliyor.bu tip adamlar kadınlarda "onu ben değiştirdim" deme isteğini uyandırıyor. çoğu kadın sırf bunun için olmayacak adamları kendince düzeltmeye çalışıyor.
Sonunda duzeltıp kaptırıyorlar. Bu da duzeltemedıklerı anlamına geliyor.
İlla emek harcayacagım diyorsa bırı alsın bır kopek kedı baksın. Onlar daha cabuk evcıllesır. İhanette etmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?