ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

herkes eşin haklı demiş.
bence de haklı ama çok ağır konuşmuş.
haklı olması bukadar ağır konuşmayı gerektirmez.
siz de çok sıkmışsınız belli.
hayatta tek gayeniz onun ilgisi mi?
başka bi uğraş bulun kendinize.

Bosanmak o kadar kolay değil canim ha dedinmi olmuyo yani kafana takma bosanma mevzunu.ilk evlendigim bikac sene bu dediklerini tek tek yasadim bosanalim olayi haric bi kayimvalidelerle birlikte yasadigimiz icin aksamda birlikte olma imkanimiz olmuyodu tek beraber basbasa kaldigimiza an yatacagimiz zamandi senngibi ustelediktce dahada kotu oluyodu hersey.artik bende pes ettim istedigi gibi olsun dedim simdi ben degil o bana neden msj cekmiyorsun aramiyorsun ilgi bekliyorumsenden modunda herseyi oluruna birak en onemlisi saygi birbirinize saygi duyun bosanma kelimeside surekli ortada doner durursa pek sağlıklı bi evlilik suremezsiniz sen oncelikle uzulmeyi birak aksam icin guzel bir yemek hazirla üzerine de bir opucuk bi ozur hersey yoluna girecektir emin ol

Eşin haklı bütün gün iş yerinde stres yetmiyormuş gibi eve gelincede stres
öncelikle kendini değiştirmelisin

Sıkmayın kendinizi ortada boşanacak bir mevzu yok sadece eşinizle biraz inatlaşmışsınız.. bence şimdi kalkın güzel bir sofra hazırlayın kendiniz de giyinin süslenin. Eşinizle güzel bir akşam yemeği yiyin. Yemekte güzelce derdinizi anlatın. Aşkım haklısın seni çok sıktım ama seni çok seviyorum bu ülkede yalnızım bir uğraşım yok ister istemez sana sarıyorum en iyisi bana bir uğraş bulalım mesela dil kursuna gideyim ama senden beni merakta bırakma boş vaktinde günde en az bi kez ara. Bence herşey daha güzel olacak

böyle yaparak evlililğini huzurunu bozarsın
örneği karşında ve adamın elinde değil yoğun çalıştığını söylemiş
ne kadar yazarsan yaz söylersen söyle değişmeyecek
ben kabullendim artık sende üstüne varma gitme
akşam güzel bir sofra hazırlayarak güler yüzle karşılamalısın
yemekten sonra bencillik ettiğini seni anlayamadığım için özür dilemelisin
huzursun ettiğin içinde ama bu konuda senin yardımına ihtiyacın olduğunu
huzur vermek istediğini söylemelisin
o tartıştığınız tüm kötü sözler sinirden söylendi o yüzden takma bu kadar kafana,
yoksa çoktan ilgisiz davranırdı

Bak daha çok çıkmaza giriyor farkındaysan ilişkin.
Allahım korusun ama adam haklı ve sen resmen kendinden bıktırmak için herşeyi yapıyorsun.
Hem de bile bile...

adam haklı. boşanalım derditmek için ugraşmışsın resmen.
cocuk musunuz siz yaw? beni seviyor musun o zaman telini ac msj yaz. adam cok calışıyormuş zaten..anlayıllı o lğtfen

Adam haklı
Ama konu boşanmaya "seni sevmiyorum" lara geldiyse işiniz zor.
Hemen böyle mi olmak zorunda, şu kelimeleri kullanmasanız olmaz mı?
Boşanacak mısınız yani şimdi?
Boşanmayacaksanız neden o kadar ileri gittiniz.. Yanlış şeyler bunlar.

İlgi istiyorsanız ilgi de vereceksiniz,eşsiniz zaten aynı evdesiniz, bırakın işteyken işini yapsın. Günlük rutin şeyleri konuşup sonra rahat bırakın.yeni yetme sevgililer gibi mesajlar mı döşesin napsın? Ismarlama olmaz zaten bu işler.
Evinizde güzel vakit geçirip huzurlu olursanız dahasını istemezsiniz zaten.

mesaj atti yemege gelmeyecegim bana hazirlama dedi. bende sordum neden gelmiyorsun burasi bizim evimiz restoran degilki, gel dedim dunden hazirladim herseyi boyle yaparak eline birsey gecmez vs yazdim ama cevabi: sana afiyet olsun, yazma arama, isim var gelmeyecegim.
bende cevap vermedim... nasil duzeltecegim..

Eşiniz haklı. Kendimden örnek vereyim eşim işe gidince önemli bir şey olmadıkça aramam sormam onu rahatsız etmem hele ki yoğunsa. Ada'mı biraz serbest bırakın arayıp sormayın eve gelince Güler yüzlü olun ilgi gösterin halini hatrını sorun ve işinden bahsetmeyin belli ki istemyr. Ben eşimi hiç aramam ama o arar merak edip göreceksiniz sizinde düzelecek aramadıkça o merak edip arayacak biraz Zaman verin

Çok üstüne gidiyorsunuz maazallah evden kaçmak için bir sürü bahane bulur yanınıza bile uğramaz. Adamın sizi aramamasının bir sebebi de yine şikayet edeceğinizden kaynaklı. Her gün şikayet ederseniz eşinizi iyice kendinizden uzaklaştırırsınız. Adamın işi yoğunmuş zaten bu kadar üstüne gitmenin bir manası da yok. Evliliğinizi yıpratırsınız bu gidişle.

Esim gelmiyor yemege, mesaj atti.. yemege gelmeyecegim bana hazirlama dedi ben israr ettim gel burasi evimiz birlikte yiyelim neden gelmiyorsun vs. sana afiyet olsun yazma arama isim var gelmeyecegim dedi.....
bu arada bende calisiyorum onun kadar yogun olmasada 9-6 isim var.

Arkadaşım,nasıl düzelteceğini söyledik de neden uygulamadın şimdiye kadar?

aynısını eşim yaptı
iş yerinde oturdu ark. eve geç geldi
neden mi evde ki stresini dışarda attı
elleme 1 kaç gün sen yapacağını yapmışssın
bırak stres atsın sakinleşince gelir ve konuşursunuz
sizde sakin olun şu an
eşinize açıklama yapma yazma şuan
herşey ters teper

Ya gelmezse gelmesin işi var demekki başka bi zaman sofra kurarsın şimdi üstüne gitme bence. . Hem o sakinleşsin hem sen biraz düşün.. bu arada çalışmanız güzel biraz rahatlayın sizde..

Bende bi sure calistim. Yogun tempodayken tuvalete bile gidemiyordum ve esin gibi 8de eve dönmüş oluyordum. Bu kadar yorgunluğun ustune trip inan cekilmez oluyor. Aradiginda ve evdeyken sikayet etmek yerine bugun bunlari yaptim sen neler yaptin nasil geçti seklinde olumlu adimlar atsan iyi olabilir

burasi bizim evimiz, restoran degil ki.. yani ben yemek yapayim birlikte yiyelim biraz siniri gecer konusmasak bile sakinlesiriz diye dusunuyodum, gelmeyecegini dusunmedim. uzuldum neden bu kadar duvar oruyor eve gelmek bile istemiyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…