ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

bosanma noktasina geldi artik kopma noktasindayiz..

Öyle düşünmeyin. Bazen evliliklerin ilk yıllarında bu boşanma mevzusu dile getiriliyor. getirilmese daha iyi ama oluyor. Ama herkes hatasını anlayıp düzeldikten sonra neden boşanasınız ki? Siz üzerine fazla gittiğinizin biraz fazla dırdır yaptığınızın farkındaysanız ve bunu düzeltecekseniz düzelirsiniz merak etmeyin.

burasi bizim evimiz, restoran degil ki.. yani ben yemek yapayim birlikte yiyelim biraz siniri gecer konusmasak bile sakinlesiriz diye dusunuyodum, gelmeyecegini dusunmedim. uzuldum neden bu kadar duvar oruyor eve gelmek bile istemiyor mu..

Seni üzmek için söylemiyorum ama
adamı boğtuktan sonra nasıl yani nefes almıyor mu demekle aynı
şey şuan bu söylediğin.

Eski konularına baktım ciddi anlamda boğucu bir
karakterin var.
Çünkü gittiği yemekte bile hesabı ödediniz mi ye kadar sormak
sağlıklı gelmedi bana.
Bunu da ilgiliyim zannediyorsun.
İlgi göstermek bu değil, çok yanlış biliyorsun.

burasi bizim evimiz, restoran degil ki.. yani ben yemek yapayim birlikte yiyelim biraz siniri gecer konusmasak bile sakinlesiriz diye dusunuyodum, gelmeyecegini dusunmedim. uzuldum neden bu kadar duvar oruyor eve gelmek bile istemiyor mu..

çünkü anlamadığını biliyor anlayış bekliyor
şu an ona yazdığın ve düşündüğü şekilde davrandın
bizde çok kavga ederiz ama sakinleşmesine izin veririm
şu sıralar eşini alttan almalısın
konunda haklısın ama onun kendine gelmesine izin vermelisin

"burasi bizim evimiz, restoran degil ki" derken bile bir sitem var, igneleyici bir laf var. ben de diger arkadaslarin dedigine katiliyorum, adami bunaltmissiniz. biraz rahat birakin. ben sizin yerinizde olsam bu aksam gelmicem dediginde "peki nasil istersen, biraz kafani dagit" gibisinden birseyler yazardim. cunku adam rahatlamak istiyor belli, surekli birinin ona sitem etmesini, niye bana ilgi gostermiyosun, yoksa beni sevmiyor musun gibisinden sorguya cekmesini istemiyor. biraz bunlardan vazgecerseniz kendisi rahatlayip gelecektir zaten..

Ben senin sorununu anladım arkadaşım.
Sen eşine de bize yaptığının aynısını yapıyorsun.
Duymuyorsun,dinlemiyorsun,cevap vermiyorsun,sadece kendin anlatıyorsun...

ben seni anlıyorum. istediğin seni düşündüğünü bilmek, gün içinde iki tatlı mesaj. ama erkekler malesef bizim gibi değiller. hele ki yorucu bir işleri varsa stres yumağına dönüyolar işyerinde. o stres içinde çalışırken senden de ard arda 30 mesaj gelse adam deliye döner tabii. seni özlemesine izin ver biraz. tut kendini arama yazma. nasılsa akşam eve gelecek.

Sen hala niye eve gelmedi diye kurmaya, adamın derdini anlamamaya devam edersen, evin sokağından geçmez o adam ve boşar seni. Bıktırmışsın adamı kendinden, biraz mesafe istiyo, anla bunu

diğer konularını okudum da bi offfff çektim çok üzgünüm ama
bu kadar kontrol delisi olma lütfen ya adamı biraz rahat bırak
ben ki eşimi çok seviyorum her istediği olsun isterim, lafını çok ikiletmeyi sevmem vs ama beni bu kadar kontrol etmeye kalksa bu kadar baskı kursa sanıyorum ki fena halde bunalırım
adam çok haklı bu kadar saat çalıştıktan sonra bırak biraz telefonuyla ilgilensin azıcık tvye baksın yemeğini yesin sonra sen gününü anlat baktın dinlemiyor ya da o sana anlatmıyor zorlama belli ki hali yok mesela
ya da dışarı çıkmak istiyorsun o istemiyorsa bırak zorlama o otursun evde dinlensin sende arkadaşlarınla takıl ben de evde oturmayı tercih ederim eşim de aksine gezmeyi sever 2-3 haftada bir biz çıkarız ya arkadaşımıza ya pikniğe ya avmye geri kalan haftalarda ben evimde otururum o da arkadaşlarıyla gezer
ya da ne biliyim çalışan insanların zırt pırt telefonla konuşmaları mesajlaşmaları işyerlerinde hoş karşılanan bi durum değil benim 2 yaşında kızım var o yüzden diğer arkadaşlara göre biraz daha telefonla haşır neşirim (ya bakıcı ya annem arıyor bişe olunca ya da ben nasılsınız diye) kaç kere uyardılar biraz az ilgilen diye
aklıma geldikçe yazdım ama işin özü dünyanı kocanın etrafında döndürmekten vazgeç, sen de daha mutlu olursun inan

haa şu anki konun içinde şunu söyleyeyim daha fazla arama sorma adamı biraz nefes almasına düşünmesine izin ver
illaki gelecek o eve ama zırtpırt arayıp gelecek misin niye gelmiyorsun a yemek yapmıştım vs deme
sessiz kal
sonrasında illa ki göürşüp konuşacaksınız o zaman sorunlarınızı çözmek için adım atın

anlamadığım sen de çalışan bi kadınsın nasıl gün içinde telefonlaşmayı mesajlaşmayı bekliyorsun ki işlerin mi çok rahat acaba
adam haklı işyerinde patron evde sen bunaltmışsınız adamı

koca haklıı

bu davranışlar sevgiyi,saygıyı herşeyi silip yutar yok eder

geriye bir enkazla kalırsın.....
sen beni sevmiyorsun diye..

burda herkes eşinizi haklı görmüş .. bazen aklın yolu birdirr

neden hala ısrarcısınız ?
yemek hazırladım gelmedi diyee tripleniyorsunuz
hala yaptığınız davranışın yanlışlığını anlamamışsınız ..
mesele sen yemek hazırladı gelmemesi degil

davranışlarını gözden geçirr,
yanlış olan davranışların

biliyorum.. ama ben kendi kendime duzeltemem ki davranislarimi onun olmadigi bir ortamda benden kactigi bir hayat yasayarak.. oyle degil mi? sasirdim cunku daha once boyle bir davranista bulunmadi..
her zaman eve gelir yemek yeriz birlikte kirginda olsa kuste olsak cok sinirli de olsa..
biraz israr ettim belki gelir diye, yanlis yaptim. onemli olan yemege gelmemesi degil evet, bana duvar ormesi suanda.. nasil duzeltecegim kendi kendime

Aksam geldiginde bi sarilsan boynuna opsen. Guler yuz gostersen... adam eve geldigi icin huzur dolsa, seni gordugu icin mutlu olsa... S3nde calisiyorsun zaten butun gun evde tek oturmuyorsun ki...
Evliligi bunkadar kasmayin bence. Mutlu edin ki o da sizi mutlu etsin..

davranışlarını kontrol ederek düzelecek
bununla ilgili psikolojik destek de alabilirsin

seni anlıyorum en azından hissettiğin duyguları ,
bu hissettiğin duygular, yanlış davranışa neden oluyor
sadece eleştirmek için yazmadım

eşiniz biraz haklı gbi
ben de çalışan bir bayanım
eşim de çalışıyor ama bizim kendi işimiz eşim bana göre daha yoğun calıısır

onu asla ben aramam mesela
hep beklerım musaıt oldugunda o benı arasın dıye, arar da bazen mesaj da yazar
akşam eve gelirken falan arar, gün içinde bir iki kere arar
çokkk nadir aramadıgı olur ama aramayınca da asla neden aramadın demem
ben d esüreklı mesaj atsam aramıyorsun vs desem bunaltmıs sıkmış olurum

Erkeklerin evlilikte en önemli beklentisi huzurdur.
Aşırı boğmuşsunuz artık bunları bırakın şikayet dahil.
Neşeli olun mutluluk saçın işte bu kadar kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…