- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi peaceful16
-
Kopmayin sakın. Her evlilikte ilk seneler böyle sorunlar oluyorbosanma noktasina geldi artik kopma noktasindayiz..
Ben senin sorununu anladım arkadaşım.
Sen eşine de bize yaptığının aynısını yapıyorsun.
Duymuyorsun,dinlemiyorsun,cevap vermiyorsun,sadece kendin anlatıyorsun...
anlamadığım sen de çalışan bi kadınsın nasıl gün içinde telefonlaşmayı mesajlaşmayı bekliyorsun ki işlerin mi çok rahat acaba
adam haklı işyerinde patron evde sen bunaltmışsınız adamı
Kopmazsınız merak etme, adam sadece senin hatanı kabul etmeni ve bidaha yapmamanı istiyor o yüzden küs duruyor seninle. Akşam eve gelince özür dile bi daha sıkmam seni de. Seni çok sevdiğimden böyle oldu de.
ve gerçekten adam işyerindeyken 500 tane mesaj atma. bırak o arasın sorsun, aramazsa da zaten akşam eve yanına gelecek gün içinde liseli ergenler gibi mesajlaşmaya gerek yok bence. ben de bu konuda kendimi çok törpülemek zorunda kaldım eşin haklı gerçekten.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Üzgünüm ama eşin haklı. Çok üstüne gitmişsin ve bunaltmışsın. Ben de bunalırdım. Çalışırken toplantıdayken size mesaj atamaz ki bu gayet normal. Önemli bir şey olsa konuşursunuz zaten ama işyerinde çalışan bir insana ilgi ilgi ilgi diye mesaj atarsanız sinirlenmesi çok normal. Kim olsa yeter der.
Kendinizi başka şeylerle oyalamanız lazım. Ben mesela işsizim bir süredir ne yazık ki. Eşimi hiç aramıyorum mesaj atmıyorum acil bir durum yoksa yada bir şey sormam gerekmiyorsa. Kendime ilgilenecek başka şeyler buluyorum, yürüyüş yapıyorum ne bileyim kitap okuyorum, kendimi oyalıyorum yani.
Çalışırken işim başımdan aşkından beni taciz eden bir arkadaşım vardı dedikodu falan yazan çok yılmıştım cidden. Konsantrasyonunu bozan biri asap bozucu oluyor. Biraz dizginlemelisiniz.
Zaten işi olan bir insan karısını düşünüp aşkını ilan etmek istemez, aklına gelmez, her şeyin bir yeri zamanı var.
Bu kadar haksızken bence küslüğü uzatmayın ve gönlünü alın. Biraz da kendinize engel olmaya çalışın, tutumunuz cidden çok boğucu
Evet belki de fakat ozur dilersem beni tersleyecek diye cekiniyorum suanda tekrar gerilmemizi istemiyorum dogru zamanmi bugun bilmiyorum... pazar gunu seyahate gidiyor 1 hafta kalacak..
Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Ne kadar 9-6 calisiyor olsamda cok yalniz hissettigim gunler oluyor burada. yurtdisinda yasiyoruz ailem yok onun disinda esim ayda 1 hafta seyahatte oluyor bahane degil bunlar sadece paylasmak istedim. Ben en buyuk mutlulugu onunla paylasnca, o benimle ilgilenince yasiyorum , bunu asacagim insallah.
haklisiniz kesinlikle vakti yok ve kariyerine odaklanmis durumda yukselmek istiyor isinde ve destek olmami bekliyor..
Dedigim gibi aksam yemege gelmedi gec gelecek belli ki, eger hala ayni moddaysa sinirliyse terslemesinden cekiniyorum tekrar ayni gerginligi yasamak istemiyorum.. o yuzden biraz sinirleri yatissin istiyorum..
simdi ozur dilesem ve bana benimle konusma gibi birsey dese tekrar nasil normale doneriz bilmiyorum.. beklesem o benimle konussa, veya birsey yok gibi yavastan konusmaya baslasam.. pazar gunu seyahate gidiyor 1 hafta uzakta olacak.
Ben üniversiteyi okuduğum şehirde yaşardım. İş arkadaşları, üniversiteden arkadaşlarımla sosyal bir hayatımız vardı, gece gündüz gezerdik. Sonra sevgilimle evlendik ve şans sosyal hayat olmayan, tanıdığımız kimsenin olmadığı ve nefret ettiğim bir şehire atandı, ben de işsiz kaldım. Düşün düştüğüm boşluğu. Elbette yurtdışı gibi değildir ama ben sokağa çıkmak istemiyorum çoğu zaman.. Arkadaşlarımdan ailemden uzakta kel alaka bir şehirdeyim ve benim işim de yok. Çoğu zaman insan görmeden kapıyorum bir günü. Siz benden daha şanslısınız aslında.
Ama ben kendim evlendim ve atanmasını göze alarak evet dedim. Bu bir kaç sene de dişimi sıkacağım. Bu kendi kabulümü ona yıkamam. Sürekli boğmaya hakkım yok.
Arkadaşlarımdan uzakta olsam kendimle arkadaşlık etmeye başladım. Kahvemi koyuyorum keyif yapıyorum, yürüyüş yapıyorum ne bileyim okuyorum, bir şeyler izliyorum bazen sadece müzik dinliyorum buraya takılıyorum. Kendimi oyalıyorum kendi kendimi mutlu ediyorum. Kocamı daraltmıyorum yani. İkimizde daralmayınca evde huzur oluyor.
Biraz sakin olmalısın. Severek evlenmişsiniz, sevgisinden eminsiniz zaten neden o zaman sürekli sevgi ve ilgi bekliyorsunuz ki? Çalışma saatlerinde ben de karımı yada kocamı amma çok seviyorum diyen insan olmaz ki. Yeri zamanı uygun değildir.
Biraz kendinize engel olun bence. Cidden bunaltıcı bir şey bu.
Yemeğe de gelmezse akşam geldiğinde gelmedin etmedin diye yine sitem etmeyin. Sitemler çok ruh daraltıcı oluyor. Sakince hatalarınızı fark ettiğinizi söyleyin ve değişmek istediğinizi söyleyin. Ve artık bunaltmadan sevin bence.
Bende ilk 5-6 ay issizdim cok zordu gercekten kimseyi tanimiyorum arkadasim yok , disarda fazla yapilacak birsey yok surekli para harcamak lazim yani. cok iyi anladim sizi. evdeydim yemek yapmayi ogrendim, ulkeyi tanidim, is aradim esimi cok daralttim. o donemde yasadik en buyuk sorunlari hem yeni evliyim hem karakterim biraz usteleyici bu sekilde cok ilgi bekliyorum, zorlandik. hala kalintilarini yasiyoruz aslinda ama esim icin cok uzun zamandir ayni seyleri yasamak gibi, tahammulu kalmadi bana, yaptiklarima. hakli. bence de.
anlayislisiniz, insallah bende olacagim. ben hep eskiyle kiyasliyorum flort doneminde ne kadar yogun olursa olsun mutlaka askim canim cicimli konusur arar sorardi hep. ama suanda bunu alamiyorum, dogal olani budur belki. ben fazla ilgi bekliyorum ve usteledikce istedigimi hic alamiyorum ters tepiyor iste eve gelmiyor baksaniza.
sitem etmeyecegim tabii cunku zaten kirginiz darginiz, normal zamanda hic yaptigi birsey degil ilk defa gelmiyor israr etmem ise yaramadi .. daha once cok kez ozur diledim bu yuzden, degisecegimi dikkat edecegimi soyledim, simdi yineleyip germek istemiyorum ortami... benden umidini kaybetti biraz cunku... soz verdim kendime gercekten degisecegim, kendi kendime yetmeli, mutlu edebilmeliyim cok sey bekliyorum esimden boguluyor..
hayır geç kalmadınızIsim cok rahat degil ama telefonuma bakabiliyorum arada, yani arasa msj atsa konusabilirim gun icinde. ailemle de haberlesiyorum hizliyim ben sorun olmuyor kisa surede bitiriyorum islerimi.
evet bunalttim esimi, hakli bu psikolojide olmakla.. umarim bosanmaya gitmez sonumuz.. gercekten severek evlenen bir ciftiz biz. cok mu gec kaldim acaba duzeltmek icin.... esimin tahammulu kalmadi bana baksaniza eve gelmiyor
Can'ım benim nasılsın senin yaşadıklarını ben yedi yıldır yaşıyorum hep kavga hep kavga ediyoruz boyle koca insanı strese bunalıma koyuyor ben hiç Mutlu degilim yani kısacası kocam beni hiç Mutlu etmiyor çok çabaladım çooook uğraştım ama başaramadım beni Mutlu etsin yaşadıkların zor biliyorum biz iki gun kus iki gun barışık yaşıyoruz şuan yaklaşık uç haftadır kuşkusuz konuşmuyoruz birbirimizle ne o beni soruyor ne ben onu sıkıldım aradık bence sende canını sıkma bunalıma girersin benim gibi Allah kolaylık verir inşallahMerhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?