• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi mi acaba diye düşünuyorum.. sizce?

gamzeliyarimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
16
1
1
İçel Mersin
Bi kac haftadır mesajlastıgım birisi var 18 yasina gircem o da 25 Yasında.. Gecenlerde benimle neden konuşuyorsun? dedim. "çünkü arkadaş olarak görüyorum seni aslında açık. olmak gerekirse yakında olsan sevgilim olmanı isterdim ama uzak" dedi. Bende yaşın benden büyük dedim olsun sen olgun birisin dedi. Benim hakkimda ne dusunuyorsun yani uzak olmam sakınca mi dedi. Bende yaşın büyük komik ve iyi kibar birisin dedim. Yani mesafenin bi önemi yok öyle mi dedi hayır dedim. Benim içindeyok öyle dedi. Sonra ben konuyu değiştirdim. Biraz daha konuştuk.. Senle sevgili olmak isterdim dedi.. Böyle böyle konuştuk çok komiklikler yapar beni güldürür hep atışiriz sevgili gibiyiz. Sizce ciddi olabilir mi ya??? Uzun oldu kusura bakmayın

Bi kac haftadır mesajlastıgım birisi var 18 yasina gircem o da 25 Yasında.. Gecenlerde benimle neden konuşuyorsun? dedim. "çünkü arkadaş olarak görüyorum seni aslında açık. olmak gerekirse yakında olsan sevgilim olmanı isterdim ama uzak" dedi. Bende yaşın benden büyük dedim olsun sen olgun birisin dedi. Benim hakkimda ne dusunuyorsun yani uzak olmam sakınca mi dedi. Bende yaşın büyük komik ve iyi kibar birisin dedim. Yani mesafenin bi önemi yok öyle mi dedi hayır dedim. Benim içindeyok öyle dedi. Sonra ben konuyu değiştirdim. Biraz daha konuştuk.. Senle sevgili olmak isterdim dedi.. Böyle böyle konuştuk çok komiklikler yapar beni güldürür hep atışiriz sevgili gibiyiz. Sizce ciddi olabilir mi ya??? Uzun oldu kusura bakmayın

yüz yüze görüşmeden bence kibar olduğunu komik olduğunu bilemezsin:50:

haklısın ama telefonla görüştük. Ama benım demek istediğim bu yaşta biri kendinden küçük birini sevebilir mi? :/

kimse görmediği birini sevemez ve uzakta sevgili olmaz hele hele hiç yüzyüze görmediysen. ben sevgilimi 2 gün görmesem kıvranıyorum özlemden ama sende bu durum hiç olamaz mesela. ona özledim diyemezsin çünkü hiç görmedinn

görüşmeden anlayamazsın ciddi olup olmadığını:40:

Tam olarak aynı şeyi yaşadım. Yaşlar bile aynı. Bana da böyle yaklaştı kendine aşık etti. Hatta ne mesafeleri ne yaşı dert ederdi. Hep sevdiğini söylüyordu. Evlilik hayalleri bile kuruyordu. Sonra zamanla mesafeleri ve yaşı dert etmeye başladı. Biz bide buluşmuştuk. Uzun mesafe ilişklerine inanamaz oldum artık. Erkekler bir süre sonra sıkılıyor sanırım. Ve onun orada ne yaptığından, kimlerle dolaştığınından haberin olmayacak. Çok zor ben katlanamıyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam olarak aynı şeyi yaşadım. Yaşlar bile aynı. Bana da böyle yaklaştı kendine aşık etti. Hatta ne mesafeleri ne yaşı dert ederdi. Hep sevdiğini söylüyordu. Evlilik hayalleri bile kuruyordu. Sonra zamanla mesafeleri ve yaşı dert etmeye başladı. Biz bide buluşmuştuk. Uzun mesafe ilişklerine inanamaz oldum artık. Erkekler bir süre sonra sıkılıyor sanırım. Ve onun orada ne yaptığından, kimlerle dolaştığınından haberin olmayacak. Çok zor ben katlanamıyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet o da yasi falan dert etmedigini soyluyor sadece sevdigini soylemiyor. Hoslaniyorum diyor. Fikrinizi goz onunde bulunduracagm tesekkurler :56:

erkekler genelde kendinden küçük kızlardan hoşlanır, o yüzden yaşlı başlı insanlar kızı torunu yaşında kişilerle evleniyor. Kendi yaşlarını sevgilileriyle kapatmaya çalışıyor yada bak benim ne kadar genç ve güzel bir sevgilim var havası. Yaş bence pek problem olacak bir konu değil ama birbirinizi tanımanız açısından mesafe önemli. Yüz yüze görmeden niyetini bilemezsin. Yaşın henüz çok küçük bu konularda iyi ölç tart karar ver pişman olacağın hatalar yapmamaya çalış. Burada neler duyuyoruz 2-3 ay çıktık şimdi beni tehdit ediyorlar falan :16::16:

şahsi fikrim;yakınında olsun daha iyi tanırsın. başlasan bir ilişkiye onunla uzakta,telefondan netten ne kadar tanıyabilirsin? ciddi olma ihtimali olsa da yürüme ihtimali pek göremiyorum:KK52:

Ya valla yasa bakmıyor gönül ilişkileri.
Benim 15 yas büyük dershane öğretmenlerim bana ciddi düşünüyorum demişlerdi.
Tabi işlerinden oldular ama demem o ki ciddi olablir sevebilir yaş farki da cok yok..

Back
X