Ciddi olan nasıl anlaşılır ki!

caresizcicek4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
160
43
13
35
Merhaba kızlar kafam çok karışık,yardımcı olur musunuz rica etsem.Birini tanımıştım.Ciddi düşünüyorum dedi,ileriye dönük bir ilişki istiyorum önce birbirimizi tanıyalım falan dedi.Ben ilk başta güvenemedim,o yüzden şans vermedim.Hani ne bileyim kötü niyetli olabileceğini düşündüm.Sadece zaman geçirip gideceğini falan,böyle bir şeyi istemiyordum çünkü.Sonradan düşündüğümde acaba gercekten ciddi miydi , doğru mu söylüyordu diye aklıma takıldı.Ona yazmak istedim onun verdiği tepki ise ben artık istemiyorum,sen istemedin bitti geri dönüşü yok gibi bişey oldu.
Sizce bu kişi kötü niyetli miydi de hemen kestirip attı,yoksa ciddi miydi gerçekten.
Eğer ciddi olsaydı olumlu karşılamaz mıydı geri dönüşü mü, yoksa ciddi değildi de hemen başkalarına mı yönelmeyi tercih etti de ondan mı kabu etmedi acaba.Kafamda deli sorular :mad:

Son düzenleme:
Yaşın çok küçük gibi geldi bana.
Sorularının cevabını kendin vermişsin zaten :)
Evet ciddi olmadığı için hemen başkalarına yönelmiş.
Seni gerçekten seven, isteyen bu kadar kolay vazgeçmez senden.
Doğru insan da çıkar elbet karşına, o yüzden böyleleri için üzülme tamam? ;)

Takdir edersiniz ki niyetini siz bile anlayamamışken bizim buradan anlamamız imkansız.
Olan olmuş reddetmişsiniz sonra niye dönüş yapıyorsunuz?
Eee herkes de sizin nazınızı çekmez malesef. Bazen erkeklere hak vermiyor değilim.
Bundan sonra ilişkilerinizde biraz daha düşünerek atın adımlarınızı

Artık hoşlanmıyor dolayısıyla tanımak da istemiyor hepsi bu..diğer şeyleri şu aşamada sorgulamak,sorularınızın olması gereksiz.
Ben de asıl bunu merak ediyorum işte, hiçbir duygusu yokmuş demek ki o yüzden istemedi demektir heralde

Bir miktar takıntılı olabilir misiniz? Direkt adama şüphe ile yaklaşmışsınız, sonra “aa vazgeçtim” demişsiniz. Ben olsam ben de kabul etmezdim

Çocuk oyuncağı gibi adam sizin gönlünüzü bekleyecek değil ki :KK51:
Evet takıntı var bende ama zor şeyler yaşadım ondan miras kaldı

Aynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.

evet hatta birazda gururuna düşkün bir adamsa alınmıştır reddedilmeyi hazmedememiştir
ardına bakmak istemiyor

Aynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.
Ayrıca adama direkt “sapık” muamelesi yaptıysa, hareketleriyle ve sözleriyle güvenmediğini ima ettiyse adamın gururu kırılır haklı olarak.

Yaşın çok küçük gibi geldi bana.
Sorularının cevabını kendin vermişsin zaten :)
Evet ciddi olmadığı için hemen başkalarına yönelmiş.
Seni gerçekten seven, isteyen bu kadar kolay vazgeçmez senden.
Doğru insan da çıkar elbet karşına, o yüzden böyleleri için üzülme tamam? :KK66:
Hemen başkalarına yöneldi mi bilmiyorum tabi de kolay vazgeçmeyeceği konusu doğru sanırım

Takdir edersiniz ki niyetini siz bile anlayamamışken bizim buradan anlamamız imkansız.
Olan olmuş reddetmişsiniz sonra niye dönüş yapıyorsunuz?
Eee herkes de sizin nazınızı çekmez malesef. Bazen erkeklere hak vermiyor değilim.
Bundan sonra ilişkilerinizde biraz daha düşünerek atın adımlarınızı
Ama duyguları olan insan da uğraşmaz mı hiç yani

ama zaten önce tanıyalım demiş
yani daha adımı atmak için ön hazırlık
sen direk tanımayı reddetmişsin
biraz bi bakaydın iyiydi

Ben de asıl bunu merak ediyorum işte, hiçbir duygusu yokmuş demek ki o yüzden istemedi demektir heralde
Yaa küçük bir hoşlantı olmuştur, tanımak istemiştir..baktı uyuşmayacağınızı anladı,yoluna baktı..her hoşlandığımızla bir ilişki olmuyor ki..daha bağlanmadan,sevgi olmadan..hepimiz yapıyoruz bunu..bir söz, bir davranış,karakter vs karşı taraftan uzaklaşmamıza yetiyor..bu ciddi düşünmediğimiz anlamına gelmiyor ki..sadece olmayacağını düşünüyoruz.

Yani niyeti kötü olsa kabul ederdi hemen değil mi

Tanışıp,konuşmadan anlayamazsın zaten
Biraz zaman geçirmeli insan
Nasıl yiyor,nasıl gülüyor,neye gülüyor,nasıl düşünüyor
Birbirlenizde,bunları keşfedecektiniz önce
Sonra bir ilişkiye adım atardınız,bir müddet sonra uygunsanız birbirinize ciddi bir adım zaten kendiliğinden atılırdı

Back
X