Ciddi olan nasıl anlaşılır ki!

yani bana göre bir fırsat verebilirdin zaten bir kaç haftaya anlardın ne istediğini
o zaman çekerdin resti eger hoşuna gitmediyse hali tavrı
Evet haklısınız, sanırım çokta gururlu ve inatçı.Bir daha asla fikri değişmez heralde

Seni tanımak isteyen birini,kötü niyetli diye reddetmişsin hemen ama biraz görmeden tanımadan, şans vermeden nereden bileceksin kimin ne niyette olduğunu. Keşke bir görüşseydin, eğer hoşuna gitmeyen bir şey yapsaydı vazgeçerdin. Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama şuan o zamanki hislerde , düşüncelerde değil demek ki..

Doğru kişi olsaydı eğer şu an senle olurdu demek ki değilmiş . Niyeti neydi ne değildi boşver artık giden gitmiş kalan sağlar senindir:)

İleriye dönük ilişki
Mmmm..
Ciddi düşünmek, laubali düşünmek?

Nasıl yapılıyor bu ayrım baştan?
Ben birini tanıdıkça severim, ya da soğurum
Zamanla yani.

Baştan tayin edilmez ki

Seni tanımak isteyen birini,kötü niyetli diye reddetmişsin hemen ama biraz görmeden tanımadan, şans vermeden nereden bileceksin kimin ne niyette olduğunu. Keşke bir görüşseydin, eğer hoşuna gitmeyen bir şey yapsaydı vazgeçerdin. Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama şuan o zamanki hislerde , düşüncelerde değil demek ki..
Aslında çok uzun bir zaman geçmedi,gayet kısa bir sürede oldu dönüşüm

Ne farkeder?
Adam gitmis geri donusu de yok demis

Ama senden ciddi anlamda hoslansaydi uzerine duserdi .

Yapmamis demek ki oylesine takilmis
Simdi de gitmis

Unut

Ne farkeder?
Adam gitmis geri donusu de yok demis

Ama senden ciddi anlamda hoslansaydi uzerine duserdi .

Yapmamis demek ki oylesine takilmis
Simdi de gitmis

Unut
Duymak istediğim bu gerçekler işte.
Ciddi anlamda bir hoşlanma olsaydı bu kadar ters olmazdı sanırım

Düşünüyorum da o kadar kadın o salak adamın ne düşündüğünü mü sorgulayacaz :110: boşverin önünüze bakın daha hayırlı kısmetler çıkar inşllh

Yaw bu ciddi düşünmek nedir? Bundan 7 yıl önce birisiyle gayet gayriciddi olarak görüştüm. Hiç ileriye dönük falan düşünmemiştim. Şimdi o adamla 6 yıllık evliyim :nazar:

Back
X