- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
Teşekkür ederim.Aynen öyle olacağı varsa olurdu zaten. Olmamış demek ki kısmet değilmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Aynen öyle olacağı varsa olurdu zaten. Olmamış demek ki kısmet değilmiş.
HaklısınızKarşında ki insana değer verip seversin ciddiyet budur benim icin.
Bi ilişki her zaman evlilikle bitmeyebilir, bu da seninle gönül eglendirdigi anlamina gelmez. Bazen her sey planladığımız gibi gitmez. Ben bu insanla bir ömür geciririm dedigimiz noktalarda bir bakmışsın aslında o senin tam anlamıyla eşin değil.
Çok uzun bir zaman olmamıştı,inat mı yaptı bilemiyorumyani sizin ona olumsuz yanıt vermeniz ve daha sonra olumlu dönüş yapmanızın arasındaki süre ne kadar önemli olan o. Çok klişe bir tabirle fazla naz aşık usandırır demişler
şuan bunun ne önemi varki adam istemiyorum artık demiş... yaşamadan da neyin iyi neyin kötü olacağını bilemezsiniz.. önce şans verip yaşamak lazım. bu adamı düşünmeyin bile artık.Merhaba kızlar kafam çok karışık,yardımcı olur musunuz rica etsem.Birini tanımıştım.Ciddi düşünüyorum dedi,ileriye dönük bir ilişki istiyorum önce birbirimizi tanıyalım falan dedi.Ben ilk başta güvenemedim,o yüzden şans vermedim.Hani ne bileyim kötü niyetli olabileceğini düşündüm.Sadece zaman geçirip gideceğini falan,böyle bir şeyi istemiyordum çünkü.Sonradan düşündüğümde acaba gercekten ciddi miydi , doğru mu söylüyordu diye aklıma takıldı.Ona yazmak istedim onun verdiği tepki ise ben artık istemiyorum,sen istemedin bitti geri dönüşü yok gibi bişey oldu.
Sizce bu kişi kötü niyetli miydi de hemen kestirip attı,yoksa ciddi miydi gerçekten.
Eğer ciddi olsaydı olumlu karşılamaz mıydı geri dönüşü mü, yoksa ciddi değildi de hemen başkalarına mı yönelmeyi tercih etti de ondan mı kabu etmedi acaba.Kafamda deli sorular![]()
İstememesi sadece inat mı yoksa gercekten ciddi mi düşünmüyordu diye merak ettim deşuan bunun ne önemi varki adam istemiyorum artık demiş... yaşamadan da neyin iyi neyin kötü olacağını bilemezsiniz.. önce şans verip yaşamak lazım. bu adamı düşünmeyin bile artık.
inat desek kendinizi mi suçlayacaksınız.... ciddi düşünmüyordu desek oh iyi oldu başlamadan bitti diyip kendinizi mi memnun edeceksiniz. takılıcak bir konu yok bunda inanın. adam istemiyorum artık dedikten sonra iyi niyetli olsa ne olur olmasa ne olur... siz önünüze bakın derim ben.İstememesi sadece inat mı yoksa gercekten ciddi mi düşünmüyordu diye merak ettim de
Hayır geçici bir şey yaşamak istemediğim için ciddi olması önemli benim için.Aklıma takılmasının sebebi de istediğim gibi biri olmasından kaynaklanıyor.Şimdi düşündüğümde tamamen tepkisiz kalmasının sebebini çözemiyorum,küçük bir hoşlantı dahi olsa inat yapmazdı sanırımHerhalde yaşın küçük. Boşver dunya firsatlar dünyası. Demekki ruh eşin değil. Hem salla ciddi olsa ne olcakti hemen nikah masasina mi oturcaktin ?
Evet benim de ciddiyetten bahsettiğim onlar.Sadece sevgili olmak için sevgili olmak istemiyorum.Ciddiyetten maksat deger vermek onemsemek saygi gostermek olmali ama karsiya direk nikah mesaji verilmemeli oyle yapmak da itici oluyor.
Zaten iliski iyi gidiyorsa sartlar uygunsa oyle sonuclanir.